۲
توصيه به ديگران
۰
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۱۷
عصر امروز بررسی می کند/
نگاهی به کارنامه مذاکرات هسته ای حسن روحانی کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری
وی که در زمان تصدی دبیری شورای امنیت ملی ریاست تیم مذاکره کننده را در جریان مسائل انرژی هسته ای در زمان محمد خاتمی برعهده داشت ، در مظان اتهاماتی همچون کوتاه آمدن بر سر مسئله هسته ای با غرب و مشخصا سه کشور آلمان ، فرانسه و انگلیس قرار دارد.
نگاهی به کارنامه مذاکرات هسته ای حسن روحانی کاندیدای احتمالی ریاست جمهوری
Share/Save/Bookmark
به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی عصر امروز، با نزدیک شدن به موعد انتخابات و فعالیت زود هنگام برخی کاندیداها از جناح های مختلف ، گمانه زنی ها حکایت از این موضوع دارد که برخی از اعضاء جناح موسوم به اصلاحات با کاندیدا شدن حسن روحانی و حمایت از آن بی رقبت نمی باشند. 

بنا بر این گزارش حسن روحانی که پیش از این در دوره های چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی  حضور داشته است ، از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴ به عنوان دبیر شورای امنیت ملی به انجام وظیفه پرداخته است و حضورش را در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری رد نمی کند. وی که هم اکنون نیز به عنوان رییس مرکز استراتژیِ مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو خبرگان رهبری می باشد مورد تایید هاشمی رفسنجانی نیز می باشد. 


                                            
                                    
وی که در زمان تصدی دبیری شورای امنیت ملی  ریاست تیم مذاکره کننده را در جریان مسائل انرژی هسته ای در زمان محمد خاتمی برعهده داشت ، در مظان اتهاماتی همچون کوتاه آمدن بر سر مسئله هسته ای با غرب و مشخصا سه کشور آلمان ، فرانسه و انگلیس قرار دارد. 

 

در جلساتی که حسن روحانی به عنوان نماینده کشور درآن حضور داشت با دادن امتیازات فراوانی به غرب تا آنجا پیش می رود که نتیجه جلسات به توقف کامل غنی سازی منجر می شود و با بسته شدن قراردادهای سعد آباد و بروکسل، ایران به صورت داوطلبانه فعالیت های هسته ای خود را به حالت تعلیق در می آورد تا شاید به این بهانه قطعنامه ای بر علیه کشور صادر نشود و به گفته خود حسن روحانی خطر حمله نظامی به ایران رفع شود. 

تونی بلر در همان زمان در یکی از جلساتی که به عنوان میهمان دعوت می شود می گوید : میوه حمله به عراق را از دستان حسن روحانی بدست آورده است ! 

در همان سالها که وی پای میز مذاکره برای حل مشکلات هسته ای می نشیند از وجود مشاورانی همچون حسین موسویان و سیروس ناصری بهره می برد . که بعدها موسویان به اتهام جاسوسی در ماجرای انرژی هسته ای تحت تقیب قرار می گیرد و بازداشت می شود . وی پس از خروج از زندان  کشور را به مقصد  آمریکا ترک می کند  و پناهنده می شود . موسویان هم اینک به عنوان یک کارشناس در برنامه های صدای آمریکا و بی بی سی فارسی مشغول فعالیت است .



 سیروس ناصری نیز که در آن زمان یکی از معاونین حسن روحانی بوده است ، به دلیل شبهه هایی در انجام فعالیت های اقتصادی  شرکت " کیش اورینتال " تحت تعقیب قرار می گیرد، شرکتی که به واسطه آن قراردادهایی خاص با کمپانی نفتی آمریکایی هالیبرتون منعقد می گردد و این شرکت تازه تاسیس پس از مدت کوتاهی به بزرگترین شرکت پیمانکاری دکل های حفاری تبدیل می شود.

نکته ای قابل تامل این پرونده این است که پس از پیگیری مسئولان ذیربط سیروس ناصری را بر آن می دارد با شنیدن زمزمه هایی جهت دستگیری اش متواری و از کشور خارج شود. حال سوالی که مطرح می شود این است که دبیر شورای امنیت ملی که مسئول مستقیم تیم مذاکره کننده است چگونه هیچ تسلطی بر معاونین و مشاورینش ندارد ؟ و آیا در سطوح بالاتر مدیریتی توان کنترل بر اطرافیان را خواهد داشت؟

هرچند حسن روحانی با انتشار کتابی از خاطراتش سعی می کند جوابی به منتقدانی که از فعالیت هایش در زمان تصدی دبیری شواری عالی امنیت ملی داشته اند ارائه دهد ، اما عملکرد وی در جریان مذاکرات که موجب قرار گرفتن ایران در ضعف کامل در برابر زیاده خواهی های غرب می شود و به مدت دوسال و نیم سرعت علمی کشور متوقف می گردد، خود نشان از سطح مدیریتی دارد که بر پایه ترس بنا نهاده شده است و در آن نشانی از عزت یافت نمی شود و حکایت از انفعال و خودباخته گی تیم مذاکره کننده وقت دارد. 

موضوعی که البته وی سعی میکند با پرداختن به آن با ذکر این نکته که هاشمی رفسنجانی به عنوان ریاست مجمع تشخیص و محمد خاتمی ریاست جمهوری نیز موافق آن بوده اند ، از سنگینی بار مسئولیتش بکاهد و دیگران را نیز در آن شریک سازد. 



هرچند ذکر این نکته که دولت سید محمد خاتمی در عرصه بین الملل با تکیه بر سیاست گفتگوی تمدنها راه تنش زدایی را در پیش گرفته بود و این سیاست به جای اینکه باعث تنش زدایی در آن مقطع گردد ، مدام جمهوری اسلامی ایران را در نقطه ضعف قرار می داد، که اوج این سیاست غلط ! در پیش گرفته شده در موضع هسته ای نمود پیدا می کند.

تسلط دستگاههای امنیتی غرب بر تیم مذاکره کننده که درک صحیح از ماهیت استکبار نداشتند عملا تلاشهای ایران را برای کشاندن غربی ها به سمت نتایجی که کشور به آن محتاج بود، را بی نتیجه می کند.

با این حال حسن روحانی که یکی از خواص مردود در فتنه 88 بحساب می آید ، با سکوت در برابر فتنه گران  عملا هیچ اقدام مثبتی برای رفع آن تهدید که امنیت ملی کشور را نشانه رفته بود نمی کند، این روزها برای عقب نماندن از کاروان سیاست کشور ، برای حضور در انتخابات فعالیتهایی را آغاز کرده است که از این مرد با آن سابقه مدیریتی، هاله ای از ابهام را بوجود آورده است .
کد مطلب : 45947
عبدالله پسر عبدالله
۱۳۹۱-۱۲-۲۴ ۱۲:۵۸:۵۷
می خوا هی عکس پسر شرب خمر کرده ودر منزل پدر با اسلحه کمری خودکشی کرده اقای روحانی را روی سایتها قرا دهم ؟؟؟؟؟.
 
س.س
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۱۹ ۱۶:۳۳:۰۴
با سلام.اون اولین عکسی که زدید و داخل کادره شخص سمت راست کیه؟!