توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۲۰
روز انتخابات کجا بودید⁉️
گاهی بجای تحلیل کردن باید حرف دل نوشت و یا گِله کرد که چرا اینطوری شد❓
روز انتخابات کجا بودید⁉️
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز؛ گاهی بجای تحلیل کردن باید حرف دل نوشت و یا گِله کرد که چرا اینطوری شد❓

🔹فضای عمومی کشور از ساعت اعلام خبر شهادت آیت الله رئیسی تا آستانه محرم؛ یک فضای حُزن آلود و معنوی بوده است. و اکثر مردم ایران و حتی آزادگان جهان احساس می کردند که یکی از عزیز ترین عضو خانواده خود را از دست داده و در عزای او گریستند و به نیکنامی از او یاد می کردند.

  🔺طبق آماری که اعلام شده بود حدود ۲۰ میلیون نفر از شهرهای مختلف بویژه تهران در نماز و تشییع پیکر این رئیس جمهور مظلوم شرکت کردند.

🔹صدا وسیما نزدیک چهل روز با بهره گیری از کارشناسان و افراد مطلع؛ ناگفته های بسیار مهمی را از شخصیت و تلاشهای ۳۳ ماهه این شهید بزرگوار را رسانه ای نمود که تاکنون مردم نشنیده و یا اصلا به گوششان نخورده بود‌. اگر چه این تلاشهای شبانه روزی و خدمات بی منت او باید در زمان حیاتش رسانه ای و تبیین می کردند که در این خصوص غفلت شده بود.
 
🔺تربیت یافتگان مکتب خمینی و خامنه ای و یاران رئیس جمهور شهید در فردای روز واقعه هم قسم شدند که تا آخرین روز مسئولیت خود تمام طرح ها و منویات آیت الله رئیسی را به نتیجه برسانند و دیدیم که هیئت دولت با مدیریت دکتر مخبر طی ۷۰ شبانه روز بدون وقفه و سرو صدا و ایجاد حواشی حتی یک درگیری سیاسی به افتتاح پروژه ها و انجام برنامه های خود پرداخته و موفق شدند بدون  کمترین خطائی انتخابات ریاست جمهوری را به بهترین وجه و در۲ مرحله برگزار نمایند که در تاریخ انفلاب اسلامی بی نظیر بوده است.

✅ سئوال اینجاست❓ با توجه به اوصاف تعریف شده و با آنهمه خدمات شهید رئیسی و فضای معنوی حاکم بر جامعه؛ آن بیست میلیون تشییع کننده شهید رئیسی در روز انتخابات کجا بودند؟ و چرا حضور در انتخابات بویژه دور اول کم رونق بوده است؟ در حالیکه انتظار و پیش بینی مردم و مسئولین بیش ازاین بوده است ؟

🔺چگونه شد که بخشی از مردم نشان دادند که به شبیه رئیسی و ادامه دهندگان راه او اقبال نداشته و به جریان فکری مخالف او رای دادند.

🔹پاسخ این سئوال را ازکجا و چگونه باید دریافت کرد؟ غائبین در انتخابات چه کسانی بودند؟ این ۲۰ میلیون نفر در کجا متفرق و متمرکز شده بودند؟ مردمی که برای او گریستند و عزای او را گرفته بودند و مدام از صداقت و تلاشها و خوبیهای او می گفتند در کجا پنهان شده بودند؟ عجب نمک شناسی و قدردانی انجام دادیم؟

🔺و بی پرده باید گفت که چه بسا مالایق رئیس جمهوری شبیه رئیسی نبودیم و به تعبیری قربانی تدبیر و انتخاب غلط خود شدیم. البته قرآن بشرطی تغییر را ضمانت کرده که جامعه خودش بخواهد و تلاش کند اما ظاهرا مردم ما با توجه به بستر و فضای معنوی پیش آمده توجهی نکرده و ارتجاع و برگشت به عقب را انتخاب نموده و تقدیرمان بگونه ای دیگر رقم خورد که باورش نمی کردیم.

🔹و حرف آخراینکه: 👈 به آنچه پیش آمده راضی و تمکین و دعا می کنیم و این مهم هم یک تجربه تکراری در انقلاب اسلامی است و انتظار داریم که آقای پزشکیان مرام و سیره آن شهید مظلومِ پرتلاش و صادق را احیاء و ادامه دهد. ان شاءالله    

۶  مرداد ۱۴۰۳  فرهادنیا
کد مطلب : 337981