توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۲۵ شهريور ۱۴۰۰ ساعت ۱۰:۱۲
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهادی که باید تقویت گردد
متاسفانه در هفته های گذشته اخباری منتشر شده که نشان از مطرح شدن بحث حذف ساختار شورای هماهنگی انقلاب اسلامی دارد. این در حالی است که اخبار موثق حاکی است که نهادهای بالادستی نه تنها به دنبال حدف این نهاد نیستند بلکه بر تقویت آن تاکید می کنند.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهادی که باید تقویت گردد
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز در طول سال های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از محکم ترین سنگرهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در مقابل فشارهای داخلی و خارجی اجتماعات و تجمعات مردمی بوده است.

این اجتماعات انقلابی نه تنها ابزاری برای به رخ کشیدن حمایت اجتماعی مردم از نظام است بلکه راهی برای مقابله با هر گونه نا امنی در داخل کشور از سوی هر گروه و جریانی است. از یاد نمی بریم که در جریان فتنه سال 88 بعد از گذشت نزدیک به 8 ماه حضور پر شور مردم در 9 دی ماه سال جاری بود که توانست این فتنه را به طور کامل شکت دهد.

از این رو مقام معظم رهبری نیز ضمن یوم الله نامیدن رویداد 9 دی ماه حضور پر شکوه مردم را تنها راه مقابله با فتنه دانستند. البته چنین رویدادهایی در طول سال های گذشته بسیار زیاد بوده که از جمله آنان می توان به حضور هر ساله میلیون ها نفر از مردم در راهپیمایی روز 22 بهمن و هچنین سایر رویدادهای انقلابی پرداخت که نظام را در مقابله با هر فتنه ای ایمن کرده است.

طبیعی است که با شرایط فعلی نه تنها باید چنین رویدادهای مردمی حفظ شود بلکه بر دامنه و قدرت آن نیز افزوده گردد. در این میان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی مهم ترین نهادی بوده است که عملا به عنوان ستون فقرات برگزاری مراسم های آیینی و انقلابی فعال بوده که از آن جمله می توان به برگزاری مراسم 22 بهمن و سایر مناسک انقلابی اشاره کرد.

طبیعی است که این شورا و فعالیت های آن با چنین پیشینه ای باید مورد توجه قرار بگیرد و تقویت شود. البته وجود برخی مشکلات و کاستی ها نیز در این مسیر طبیعی است اما باید این مسئله مد نظر قرار داد که از راه اصلاح ساختار سازمانی این مشکلات را حل کرد.

متاسفانه در هفته های گذشته اخباری منتشر شده که نشان از مطرح شدن بحث حذف ساختار شورای هماهنگی انقلاب اسلامی دارد. این در حالی است که اخبار موثق حاکی است که نهادهای بالادستی نه تنها به دنبال حدف این نهاد نیستند بلکه بر تقویت آن تاکید می کنند. از این رو مطرح شدن بحث ادغام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به عنوان یک نهاد انقلابی را می توان یک نوع بی اخلاقی ناشی از رقابت های سازمانی عنوان کرد.

امید است که در نهایت مسئولان سازمان های مختلف از جمله سازمان تبلیغات اسلامی ضمن در نظر داشتن مصالح عالی کشور از اظهار نظرهایی خارج از مسئولیت خودداری کنند.

سعید پورملائی هریس
کد مطلب : 302339