توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۰۸
تلاش حسن روحانی برای تطهیر سردمداران فتنه ۸۸
وبلاگ خبری تحلیلی
نقدی بر سخنان حسن روحانی در گفتگوی ویژه خبری
Share/Save/Bookmark
بخش سیاسی عصر امروز:

وَقُل رَّبِّ أَدْخِلْنِی مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِی مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَل لِّی مِن لَّدُنکَ سُلْطَانًا نَّصِیرًا؛

و بگو: «پروردگارا! مرا (در هر کار،) با صداقت وارد کن، و با صداقت خارج ساز! و از سوى خود، حجتى یارى کننده برایم قرار ده!»(سوره‌ی مبارکه اسراء آیه ۸۰)

حسن روحانی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما ضمن قرائت آیه‌ی ۸۰ سوره‌ی مبارکه‌ی اسراء که در ابتدای متن آمده است، مدعی شد که اعتدالگرا بوده و افرادی را که دوستدار اعتدال و عدالت را نمایندگی می‌کند. وی در این باره گفت:

“…من یک اعتدالگرا هستم، من همیشه با اصول گرایان معتدل، اصلاح طلبان معتدل آشنا بودم نزدیک بودم کار کردم فعالیت کردم و امروز هم همان را دارم همان مسیر، [...] هیچ گاه افراط گر نبودم، نه به سمت راست، نه به سمت چپ و امروز هم امیدوارم نمایندگی کنم از آنهایی که اعتدال را دوست دارند عدالت را دوست دارند و عقلانیت را دوست دارند.”

نامبرده در بخش دیگری از سخنان خود با ابراز انزجار از افراط و افراط‌گرایی به حوادث سال ۸۸ اشاره کرده و بروز آن حوادث را نتیجه‌ی افراط و خروج از مسیر اعتدال و عدالت عنوان نمود:

“…اگر افراط نبود چهارسال پیش نه اردوکشی خیابانی را ما شاهد بودیم نه نیاز به قوه قضاییه نه زندان نه حصر هیچ کدام همه این گرفتاری ها از افراط شروع می شود افراط این ور یا افراط آن ور اگر در مسیر عدل باشیم اگر در مسیر اعتدال باشیم ما می تونیم کشور را به خوبی اداره بکنیم…”

این نامزد ریاست جمهوری در ادامه به ارائه تعریف از عدالت پرداخت و گفت:

“…عدالت یعنی چه؟ عدالت یعنی هر چیزی سر جای خودش باشد عدالت یعنی چه؟ عدالت یعنی به کسی ظلم نشود عدالت یعنی تولیدگر به حقش برسد کارگر به حقش برسد عدالت معنایش این است که در یک جامعه هرکس می خواهد حرف بزند غیر مطأطأ ، لکنت نداشته باشد قشنگ بیاید نقد کند انتقاد کند حرف خودش را بزند آن جامعه علوی است…”

سوال اینجاست، جناب روحانی که مدعی اعتدالگرایی و رعایت عدالت بوده و حوادث سال ۸۸ را نتیجه‌ی افراطی‌گری می‌دانند، و عدالت را قرار گرفتن هرچیز در سرجای خود معنی می‌نمایند، چرا از برخورد قانونی با عناصر متخلف و مجرم که با طرح یا دروغ بزرگ به نام “تقلب”، بیش از ۸ ماه کشور را به آشوب کشانده و خسارات مالی و جانی سنگینی بر نظام ج.ا.ا و ملت شریف ایران تحمیل کردند، ابراز نارضایتی می‌کنند.آیا حصر و زندانی نمودن سردمداران و عوامل جریان فتنه ۸۸ خلاف عدالت و اعتدال است؟

اگر جناب روحانی که با تلاوت آیه ۸۰ سوره‌ی مبارکه‌ی اسراء گفتگوی ویژه‌ی انتخاباتی خود را آغاز کردند، به راستی به معنی تحت‌الفظی آن آیه‌ی شریفه توجه می‌کردند، باز در سخنان خود این‌گونه بی‌رحمانه در قالب کنایه و اشاره، تازیانه‌ی نقد و اعتراض را بر پیکر دستگاه قضایی به دلیل رعایت قانون و اجرای عدالت در حق مجرمان و آشوب‌گران فتنه‌ی ۸۸ می‌نواختند.

اگر ایشان با صداقت در این عرصه وارد شوند و براستی به معنایی که از عدالت ارائه دادند، ایمان داشته باشند، نه تنها به نظام ج.ا.ا و قوه‌ی قضاییه در زمینه‌ی برخورد با سردمداران و عوامل فتنه ۸۸ حق می‌دهند، بلکه به این موضوع هم اعتراف خواهند کرد که مسئولان نظام ج.ا.ا به ویژه مقام معظم رهبری در برخورد با این فتنه‌جویان کج‌اندیش، با رأفت اسلامی برخورد نموده و با دیده‌ی تسامح و تساهل با آنان رفتار نموده‌اند.////حسین رسولیان-۷/۳/۹۲
کد مطلب : 54071