توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۴۵
یک سفر نابخشودنی و چند سئوال؟
در خبرها و رسانه های مجازی یک بمب خبری منفجر شد که جایگاه و هویت سیاسی رئیس مجلس شورای اسلامی با درخشان ترین روزمه های انقلاب و دفاع مقدس را هدف گرفته بود.
یک سفر نابخشودنی و چند سئوال؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز در خبرها و رسانه های مجازی یک بمب خبری منفجر شد که جایگاه و هویت سیاسی رئیس مجلس شورای اسلامی با درخشان ترین روزمه های انقلاب و دفاع مقدس را هدف گرفته بود و آن این بود که: درپی انتشار تصاویری از سفر خانواده محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس به ترکیه در فضای مجازی، روز گذشته الیاس قالیباف، پسر قالیباف سفر خواهر و همسر خواهرش به ترکیه را تایید کرد و آن را «خطایی نابخشودنی» توصیف کرد. وی در توضیحی در صفحه اینستاگرام خود ضمن عذرخواهی از مردم ایران نوشت: «خطای فرزند را پای پدر ننویسید ( جمعه 2 اردیبهشت 1401/ دنیای اقتصاد/ کد خبر:3859384).

در این نوشتار اصولا بدنبال تحلیل سلبی یا ایجابی برای این موضوع نیستیم، سخن و حرف ما با رئیس محترم مجلس چیز دیگری است. قبل از هر سخنی باید تاکید کرد که این سفر انجام شده است، به نفرات، تعداد و وسایل همراه برده و آورده نیز کاری نداریم و قصد و غرض بیان انتظاری در ظاهر کوچک اما در اصل بسیار بزرگ نه تنها برای ایشان که برای تمام مسئولان حاکمیتی و دولتی است که داریم.

درست است که بقول الیاس قالیباف کار فرزند را به پای پدر نمی نویسند اما:

1- سفر خارجی امروزه امری عادی برای بسیاری است و خانواده قالیباف هم مستثنی از این امر نیست. چرا این سفر اینقدر مهم و پر رنگ مطرح شده است؟ آیا نباید فکر کنیم که جریان معاند این رفتار عناصر خودی را بهانه حمله و بازسازی بدنه آرای اجتماعی خود برای انتخابات آینده و بازگشت به قدرت می داند؟

2- آیا سازمانهای حاکمیتی و مردم هم با شنیدن نسبت مسافران با رئیس قوه مقننه نیز روابط نسبی و سببی را با ایشان نادیده می گیرند و طبق روال مردم عادی در امر تسهیل خروج و ورود به کشور و وسایل همراه رفتار می کنند یا خیر؟

3- وقتی الیاس قالیباف این سفر را خطای نابخشودنی توصیف می کند نشان می دهد که ایشان بخوبی به تبعات سیاسی این سفر آگاه هستند و آنرا خطایی نابخشودنی توصیف می کنند پس چرا اقدامی در جهت جلوگیری از سفر انجام نداده اند؟

4- کار بردن واژه خطای نابخشودنی برای چه؟ مگر چه موضوع عجیبی اتفاق افتاده که در طول دهه های گذشته توسط منسوبان برخی مسئولان رخ نداده که این سفر مستوجب چنین واژه ای شده است؟

بعد از دولت حسن روحانی و آن وضعیت اسفناک کشور می دانیم و می بینیم که جریان استحاله طلب و اصلاح طلب شکست خورده بواسطه عملکرد فاجعه آمیز دولت قبل چگونه پای کوبان به گسترش و عمق بخشیدن به این موضوع در رسانه های خود ادامه می دهد.

بنظر می آید بیان الیاس قالیباف بیشتر از آنکه آرام بخش فضای جامعه باشد دمیدن بر آتش هجمه های رسانه ای به جریان انقلابی و رئیس قوه مقننه شده است. چرا برخی مسئولان ارشد نظام و منسوبانشان در ماههای مقدس اسلامی یاد تفریحات دنیایی می کنند. یکی در ماه محرم به سد لتیان می رود یکی هم به ترکیه. فلسفه اش چیست نمی دانیم؟

 رضا احمد زاده
کد مطلب : 310751