به گزارش
سرویس سیاسی عصر امروز؛ جبههی اصلاحات هر زمان روی کار آمده، تطهیر و تقدیسِ نئولیبرالها را یکی از مهمترین وظایفِ خود دانسته است.
در دورهی حسن روحانی، همگام با تقلای مطبوعاتِ همسو با دولت برای اعتباربخشیِ ویژه به مهندس بازرگان، اعضای شورای شهر نیز تلاش نمودند خیابانی را به نام وی نامگذاری کنند.
❌ اکنون نیز، همان دستورالعملها در حال پیاده شدن است و مجددا شاهد این تلاش مذبوحانه جهت بازگرداندنِ اعتبارِ مردودانِ انقلاب با جمع بستنشان در کنارِ شخصیتهای تراز اولِ جمهوری اسلامی هستیم.
🔴 بسیار مهم است جبههی انقلاب، هوشمندانه در برابر این جریان التقاطی که قصدِ در هم آمیختنِ حق و باطل برای عملی نمودنِ مقاصد خود در راستای استحالهی جمهوری اسلامی را دارند بایستد و با روایت صحیحِ شخصیتها و مقابله با جعل و تحریف و تطهیرِ مطرودین و منحرفین، مانع از تحقق اهدافِ ناشایستِ این اخلالگران در مسیر انقلاب اسلامی باشد.
🔴 استدعا دارم وقت بگذارید و آنچه در ادامه در راستای بازخوانیِ بخشی از نظراتِ امامین انقلاب دربارهی مهندس بازرگان میآورم را دقیق و کامل مطالعه بفرمایید تا هم بتوانید تطبیقاتِ آن را با شرایطِ امروز، دقیقتر دریابید و هم به احوالاتِ آن هواخواهانِ وفاق میلی که ما را متحجر و سوپر انقلابی میخوانند بیشتر مسلط گردید:
🔺حضرت امام (رحمةاللهعلیه) در منشور روحانیت درباره بازرگان و انتخاب او بهعنوان رئیس دولت موقت فرمودند: من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعضی از تصمیمات اول انقلاب در سپردن پست ها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشته اند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمی رود. گرچه در آن موقع هم من شخصا مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تایید دوستان قبول نمودم و الان هم سخت معتقدم که آنان به چیزی کمتر از انحراف انقلاب از تمام اصولش و حرکت به سوی آمریکای جهانخوار قناعت نمی کنند، در حالی که در کارهای دیگر نیز جز حرف و ادعا هنری ندارند. امروز هیچ تاسفی نمی خوریم که آنان در کنار ما نیستند چرا که از اول هم نبوده اند. انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروه ها و لیبرال ها میخوریم.
🔺امام خامنهای طی یک سخنرانی در جمع مردم مشهد (سال 1359) درباره دولت موقت به ریاست مرحوم بازرگان میفرمایند: از روز اول، یکی از مسائلی که برای ما مطرح بود، نحوه برخورد با آقای بازرگان بود و ما ۹ ماه تمام یعنی در طول دولت موقت، دهانمان را بستیم و سخنی نگفتیم... این بار اولی است که من حقایق را افشاء می کنم. ما می گفتیم وزرا باید افرادی باشند صددرصد انقلابی... ضد امپریالیست باشند و هم مسلمان و عمیقا معتقد به اسلام باشند... ما می گفتیم مثلا فلان وزیر را قبول نداریم و مواجه می شدیم با یک پاسخ که پیوسته با آن رو به رو بودیم و آن این بود که رئیس دولت موقت [مهندس بازرگان] به ما می گفت اگر این ها را شما قبول نکنید، من ناچارم استعفاء بدهم. حالا شما ببینید وضعیت ما را در مقابل تهدید به استعفاء از طرف رئیس دولت موقت؛ آن هم بیست روز پس از تشکیل دولت.
❌ در سال 1372، مهندس بازرگان در اظهاراتی تکراری، طی مصاحبهای با مجله کیان، مردم ایران را بخاطر استقرار جمهوری اسلامی، خسرالدنیا و الآخره معرفی کرده و گفت: ملت ایران و بسیاری از مسلمانان جهان حالت خسرالدنیا و الآخره را پیدا کردند؛ هم گرفتار رنج های شدید دنیا از جهات اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و نظامی هستند و هم ایمان محکم به خدا و آخرت و امید نجات و سعادت ابدی را از دست دادهاند.
🔺امام خامنهای نیز در واکنش به این اظهارات بازرگان، خودِ او را خسرالدنیا والاخره خوانده و فرمودند: «هدف تهاجم فرهنگی دشمن این است که ذهن مردم را عوض کند. از راه اسلام منصرف نماید و از مبارزه نا امید سازد. آن آقایی که خودش به حسب آنچه که ما میبینیم خسرالدنیا و الآخره است، بر میدارد مینویسد که ملت ایران خسرالدنیا و الآخره شدند. چرا؟ چون با آمریکا جنگیدند؛ مقصودش این است! این، خسرالدنیا و الآخره بودن است؟ ملت ایران که توانست خود را از ذلت وابستگی نجات دهد، توانست خود را از ذلت و ننگ ارتباط و اتصال با رژیم منحوس دست نشانده فاسد پهلوی و ارتباط با آمریکا نجات دهد و اینطور شجاعت و شهامت و سربلندی در دنیا از خود به نمایش بگذارد و در جاده آزادگی گام نهد، خسرالدنیا و الآخره است؟ این جوانان ما، این خانواده های مومن ما، این زن و مرد دلباخته دین و عاشق راه خدا، خسرالدنیا و الآخره اند؟ خودشان خسرالدنیا و الآخره هستند! کسی که این را می گوید [مهندس بازرگان] حقیقتا خسرالدنیا و الآخره است. نه دنیا دارند، نه آخرت. دنیا شان، دنیای نکبت، آخرتشان هم بلاشک، قهر و عذاب الهی است.»
🔺و نیز امام خامنهای شش سال پس از فوت مرحوم بازرگان، در خطبه های نماز جمعه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۷۹ نیز درباره عملکرد بازرگان و نهضت آزادی فرمودند: «یک عده از اول انقلاب، بلکه پیش از انقلاب، نشان دادند که به اداره ی کشور بر طبق احکام اسلام از بن دندان عقیده ای ندارند. آن ها اسم اسلام را می خواهند و اسم اسلام را دوست می دارند. دشمن اسلام به آن معنا هم نیستند؛ اما مطلقا اعتقادی به فقه اسلامی، به احکام اسلامی و به حاکمیت اسلامی ندارند، معتقد به همان روش های فردی اند. اوایل انقلاب هم یک عده از همین ها توانستند امور را قبضه کنند و در دست بگیرند. اگر امام به داد این انقلاب نمی رسید، همین آقایان انقلاب و کشور را به دامن آمریکا برمی گرداندند. این ها هم دم از اصلاح می زنند.
🔴 گاهی دم از اسلام می زنند، اما در کنار کسانی قرار میگیرند که شعار ضدیت با حکومت اسلامی، شعار سکولاریزم و حکومت منهای دین و حکومت غیر دینی و حکومت ضد دینی و لاییسم را می دهند! پیداست که این ها نفوذیاند، این ها جزو آن دستهای نیستند که ارزشها را قبول دارند و معتقد به تحولند، نه، این ها نفوذیاند، این ها بیگانه و غریبهاند.»
✍ مریم اشرفی گودرزی