توصيه به ديگران
۰
شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۴۴
دو رئیس جمهور و یک کدخدا
در آستانه‌ مذاکرات برجامی در۸ آذر توسط تیم دولت آقای رئیسی هستیم که نتایج و خروجی آن می تواند در صحنه داخلی و بین المللی تحت الشعاع قرار بگیرد.
دو رئیس جمهور و یک کدخدا
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز در آستانه‌ مذاکرات برجامی در۸ آذر توسط تیم دولت آقای رئیسی هستیم که نتایج و خروجی آن می تواند در صحنه داخلی و بین المللی تحت الشعاع قرار بگیرد.

طی چند هفته و چند روز گذشته بازماندگان دولت روحانی و اصلاح طلبان با بهره گیری از تئوری دشمن اینگونه به افکارعمومی القاء می کنند که مذاکرات آتی باید در راستا و ادامه تیم روحانی باشد تا بتوان رضایت کدخدا را برای لغو تحریمها بدست آورد. این نگاه ذلیلانه و منفعلانه روحانی است که برافکار مدعیان مذاکره و سیاستمدار غربگرا سایه انداخته است. 

باید اذعان داشت که دولت انقلابی و مردمی آقای رئیسی به آمریکا بعنوان کدخدا نگاه نمی کند بلکه آنرا شیطان بزرگ و پوشالی و ورشکسته سیاسی می نگرد. نقشه راه آقای رئیسی همان شروطی است که امام المسلمین تعیین فرمودند و تیم مذاکره حق عدول از آنرا ندارد.

ایام ذلت و التماس به دشمن گذشته و یک رئیس جمهور مقتدر از جنس حاج قاسم روی کار آمده و ملت ایران نیز دیپلماسی فعال و تهاجمی را ازدولت انتظار دارد. ادامه مذاکرات برجام درقالب ۱+۴ صورت می گیرد و محور مذاکرات فقط حق خواهی و در مورد شیوه برداشت و لغو تحریمها می باشد ولاغیر.

بنابر این: قدرت منطقه ای ایران کاملا آشکار و با دست پُر؛ و از موضع قدرت در این مذاکرات شرکت خواهد کرد و طی سه ماهه ‌گذشته نیز اقدامات بسیار خوب دیپلماتیک درسطح منطقه انجام داده است.

پیش بینی می شود: آمریکا ضعیف شده و در حاشیه قرار گرفته و مجبور است که عاقلانه تر از گذشته تصمیم بگیرد؛ غربیها هم در موضع انفعال قرار گرفته و محکوم به تعامل با ایران هستند. قدرت سیاسی ایران دراین مقطع برای آنها کاملا آشکار و با انسجام و وحدت ملی که ایجاد شده حساب کار دستشان آمده است. صادرات نفتی‌ طی سه ماهه گذشته برقرار بوده و مبادلات تجاری بین ایران و همسایگان و حتی کشورهای دور افزایش یافته و ذخائر ارزی طی یکسال آینده از یکصد هزار میلیارد دلار عبور خواهد کرد و حاصل آن افزایش تدریجی ارزش پول ملی و کاهش قیمت دلار را به دنبال داشته باشد.

از سوئی دیگر: تمام کشورهائی که طی ۸ سال گذشته دنباله رو آمریکا بوده و سرنوشت اقتصادی و سیاسی خود را به تصمیمات آمریکا گره زده بودند دیگر توان و ظرفیت ادامه مقابله با ایران را نداشته و یکی پس از دیگری در حال جدا سازی خود می باشند. بدلیل اینکه امروز جمهوری اسلامی از بُنیه قوی علمی و دفاعی و امنیتی و تکنولوژی و قدرت منطقه ای بسیار بالا و قابل اتکائی برخوردار بوده و از سوئی دیگر بازار بسیار خوب و سودآوری برای کشورهای صنعتی و پیشرفته و تولید کننده بحساب می آید و چاره ای جز تعامل و همکاری و نزدیک شدن به ایران را ندارند.

۵  آذر  ۱۴۰۰   فرهادنیا
کد مطلب : 305296