توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۲ تير ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۵۸
وقتی افراطیون مدعی اصلاحات خود را مهم‌تر از مقدسات می‌دانند
خاتمی در ایام فتنه 88 می‌گفت: با ادعای تقلب مخالف است اما این موضوع را عمومی نمی‌کند چون ممکن است پایگاه اجتماعی اصلاح‌طلبان آسیب ببیند(!)
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز روزنامه همشهری با اشاره به اظهارات یکی از افراطیون مدعی اصلاحات که گفته طاغوت پهلوی را به جمهوری اسلامی ترجیح می‌دهد، نوشت: «سال‌ها پیش در ایام فتنه ۸۸‌، در دیداری که با جمعی از دوستان رسانه‌ای با آقای خاتمی داشتیم‌، متوجه شدم که وی با ادعای تقلب مخالف است. در همان جلسه دلسوزانه پرسیدم چرا این موضع را عمومی نمی‌کنید؟ پاسخ وی این بود که گستره اصلاحات از ایثارگر است تا گوگوش و سروش. اعلام علنی این موضع باعث می‌شود پایگاه اجتماعی اصلاحات لطمه ببیند.

یکی از مهم‌ترین توصیه‌های رهبر انقلاب به مسئولان و گروه‌های سیاسی در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ این بود که نسبت‌تان را با خودی‌هـا (جبهه انقلاب) و غیرخودی‌ها (دشمن) شفاف کنید.

سال‌ها بعد نیز رهبر انقلاب در اواسط دهه ۹۰ در سالگرد ارتحال حضرت امام با رد دوگانه‌های تصنعی سیاسی‌، مجدد بحث خودی و غیرخودی را تحت عنوان دوقطبی انقلاب و ضدانقلاب مطرح کردند و تأکید داشتند؛ دوقطبی اصیل‌، صف‌بندی انقلابیون در مقابل جریانی است که مقابل انقلاب شمشیر کشیده است. حرف اصلی این بود که به جای تقابل با هم‌، مقابل دشمن حقیقی انقلاب جبهه بگیرید و از باطل اعلام برائت کنید.

گذشت و گذشـت. جریان اصلاحات در هیچ دوره‌ای دست به این شفافیت نزد و همواره نفع سیاسی‌اش را پنهان کاری و عدم مرزبندی صریح با دشمن می‌دانست.

و امـا کار روی زمین مانده اصلاحات را رسانه‌های اجتماعی به پایان رساندند. امروز به مدد عصر شبکه همه چیز شفاف شده است. امروز ضدانقلاب در یک صف‌بندی روشن از همجنس‌بازان تا شیطان‌پرست‌ها تا سلطنت‌طلبان تا تروریست‌ها و تا مواجب‌بگیران رسانه‌ای شیطان‌صفت‌، خود را حتی از اصلاحات نیز جدا کرده است و مقابل انقلاب صف‌بندی دارند. در این میان جریان اصلاحات ناخواسته و به ناچار مجبور شده موضع خود را شفاف کند؛ چون اپوزیسیون سفره‌شان را جدا کردند و دیگر دونبشی سیاسی دکانی نخواهد ساخت.
همین موضوع باعث شد تکلیف خیلی‌ها روشن شود یا درون انقلاب یا مقابل آن‌، اینجاست که خیلی‌ها مثل تاج‌زاده ترجیح دادند در صف سلطنت‌طلب‌ها و منافقین قرار بگیرند».

گفتنی است موضع نگرفتن امثال خاتمی حتی علیه حرمت‌شکنی در روز عاشورا و هتاکی به مقدسات اسلام و جمهوری اسلامی، با این توجیه که ممکن است حامیانشان ریزش کنند، از یک طرف نشان می‌داد که اولا برای این طیف، خودشان را مهم‌تر از مقدسات (حتی امام حسین علیه‌السلام) می‌پندارند و ثانیا حامیان خود را در میان عناصر ضد دین و ارزش‌ها جست‌وجو می‌کنند ولو اینکه به شکل فعلی تظاهر به اسلامگرایی و تبعیت خط امام(ره) هم بکنند.
مرجع : کیهان
کد مطلب : 312610