توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۸:۲۲
دختران ایرانی در دام قاچاقچیان جنسی!
باندهای سازمان یافته با فریب دختران ایرانی آنها را برای خدمات جنسی به کشورهای دیگر قاچاق می‌کنند.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز؛ «به من پیشنهاد مدلینگ داده بودند، وقتی از ایران خارج شدم به زور از من در حالت نامناسب عکس انداختند و در لیست بردگان جنسی قرار گرفتم»‌، «به عنوان مترجم به من پیشنهاد کار در خارج از کشور شده بود اما بعد از خروج، زندانی‌ام کردند و باید تن فروشی می‌کردم.» این بخشی از سرنوشت دخترانی است که قربانی باند‌های قاچاق جنسی شدند.

به تازگی سخنگوی فراجا سردار سعید منتظرالمهدی از شناسایی و متلاشی شدن باندهای سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌های فساد و فحشا خبرداده است. 

منتظرالمهدی اعلام کرده است که پروژه سرویسِ اسکورت که «اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آن‌ها به خارج از کشور می‌نمودند منهدم شد.»

سرویس اسکورت برای اولین بار در ایران با پرونده الکس و پس از دستگیری و استرداد او به ایران در سال ۱۳۹۹ سر و صدای زیادی راه انداخت. شهروز سخنوری، ملقب به الکس سرکرده بزرگ‌ترین باند قاچاق جنسی دختران ایرانی بود که بیش از ۸۰۰ دختر ایرانی را به بهانه تحصیل، کار و فعالیت در صنعت مدلینگ به فحشا کشاند و از این کار بیش از 70 میلیارد درآمد داشت.

آژانس‌های اسکورت شرکت‌هایی هستند که خدمات جنسی به مشتریان خود ارائه می‌دهند و نوعی سازمان یافته‌اند. آمار و ارقام دقیقی از دختران قربانی قاچاق‌های جنسی و اسکورت سرویس‌ها وجود ندارد اما اسکورت سرویس دومین صنعت پولساز جهان است که قربانیان زیادی را به خود جذب می‌کند.

تحقیقات غیررسمی نشان می‌دهد اغلب، دختران جوان و کم سن و سال در بازه سنی«26_15» درگیر اسکورت سرویس‌ها می‌شوند و فضای مجازی نقش موثری در به دام انداختن این دختران داشته است.

به گفته سخنگوی فراجا سردار سعید منتظرالمهدی فقط اسکورت سرویس‌ها نیستند که با به دام انداختن دختران ایرانی از آنها بهره‌کشی جنسی می‌کنند.

مجرمان پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه دختران را جذب می‌کردند از آنها برای ساخت فیلم‌های مستهجن استفاده می‌کردند. مجرمان پرونده «چَتِربِیت» نیز که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... تبلیغ می‌نمودند با استفاده از دختران «26_15» ساله اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.

روانشناس اجتماعی علیرضا شریفی یزدی مشکلات اقتصادی و فقر را عاملی برای به دام افتادن قربانیان قاچاق جنسی می‌داند و می‌‎گوید که  بیشتر دخترانی كه در دستان گروه های تبهكار اسیر می‌شوند از گروه خانواده‌هایی هستند كه «هم به لحاظ اقتصادی و هم فرهنگی در سطح پایینی قرار دارند.»

اما مهدی نقویان، سازنده مستند پول و پورن، با اشاره به تجربه‌اش در ساخت مستندی پیرامون پرونده الکس می‌گوید که در جریان این پرونده متوجه شدم کسانی که قربانی شده‌اند «به دنبال یک زندگی بسیار مرفه یا لاکچری بودند.» آن‌ها همگی از یک زندگی متوسط برخوردار بودند و حتی شخصیت اجتماعی خوبی داشتند.

آسیب‌شناسان معتقدند از آنجا که بیشتر باندهای قاچاق، دختران را با رویاسازی از یک زندگی بهتر تشویق به خروج از کشور می‌کنند، آگاهی نوجوانان و جوانان در رابطه با ترفندهای سواستفاده و فریب آنها در فضای مجازی می‌تواند تا حد زیادی مانع به دام افتادن دختران شود.
مرجع : خبرگزاری فارس
کد مطلب : 335219