شکست خوردگان و مطرودان سیاسی اینگونه با دولت رئیسی مقابله خواهند کرد!

10 ارديبهشت 1401 ساعت 0:04

بنظر می رسد که هر قدر زمان می گذرد زاویه استراتژی مقابله کامل سیاسی این جریان با دولت بیشتر خواهد شد. اقلیتی که در بازی با افکار عمومی خود را اکثریت جا می زند بدون آنکه هیچ مصداق و سندی برای حرفهایش ارائه کند.


به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز ظاهرا هر قدر که بر عمر دولت رئیسی افزود می شود اصلاح طلبان و حامیان شکست خورده دولت حسن روحانی از رخوت و سستی و خجالت آن همه بی تدبیری و فشارهای کوچک و بزرگ بر معیشت و رفاه مردم خارج می شوند و تلاش می کنند تا در نقش یک منتقد دلسوز و نگران آینده مردم سبد آرای مردمی سوخته خود را برای بزنگاه های انتخاباتی بازسازی کنند:

1- البته اتخاذ استراتژی "سکوت و ایجاد یک فترت زمانی برای تنفس جریان اصلاحات و استحاله طلبان" و همچنین برخی تعریف کردن ها و حمایت های نیم بندشان از دولت سیزدهم را باید در همین راستا توجیه نمود.

2- لاکن نباید آنقدر ساده لوحانه این باور تقویت شود که اصلاح طلبان در یک رفتار دمکراتیک و مردمسالارانه به اشتباهات خود در دولت روحانی اذعان دارند و قصدشان این است که با نگاه به منافع ملی کشور دست یاری را به سمت دولت مستقر فعلی دراز کنند.

3- آنان بخوبی می دانند که تمام فشارهای معیشتی و اقتصادی مردم و همچنین تمام سیاست های ریاضتی دولت رئیسی محصول دولتی است که اصلاح طلبان 8 سال بر اریکه قدرت آن تکیه زده و با دلارها- طلا ها و رانت های سیاسی – اقتصادی برخی ها در بهشت شدادی که برای خود و همقطارانشان ساخته بودند به گذران بدون دغدغه عمر مشغول بودند می باشد لذا نمی توانند به یکباره وارد میدان شوند و دوباره با شعارهایی چون دیوار کشی و برجام و تعامل با دنیا و.... آرای مردم را بدست آورند زیرا دیگر حنایشان رنگی ندارد پس باید در دوران "پسا اعتدال" استراتژی دیگری را میدانی کنند.

4- استراتژی جدید شامل:
*حمایت ها و تعریف کردن های نیم بند کوتاه مدت. (دیدار با رئیسی در مراسم افطار/ سخنان علی مطهری درباره تفکیک جنسیتی پارکها و...)
* بازی با افکار عمومی با زمزمه نگران از ناکارآمدی دولت رئیسی در میان مدت. (سخنان داماد روحانی و محمد مهاجری درباره دولت سیزدهم و ...)
* مقابله سیاسی میدانی تام و تمام با دولت در نقش منتقدانی دلسوز برای رفاه و معیشت مردم با این تفکر غلط که افکار عمومی مغزی ماهی گونه و کوتاه مدت داشته و زود عملکردها را فراموش می کند در قالب یک پروپاگاندا و جنگ رسانه ای – روانی .(فرا رو به جلو بابزرگ نمایی مشکلاتی که دولت روحانی مسبب آن بوده مانند: گرانی، تورم، ارزش پول ملی،برجام و...)

5-  به برخی از عناوین استراتژی اینان توجه کنید. انهم برای دولتی که بیش از 7 ماه از تولدش نگذشته است:
- وعده‌های رئيسی عملی نشده  
 - مردم پیش فرزندان و نوه‌های خود شرمنده هستند.
 - خرید مسکن رؤیا شده.
 - گوجه و تخم‌مرغ غذای لاکچری شده
- سردبیر خبر آنلاین محمد مهاجری در نوشتاری می گوید: جناب رئیسی، بسیاری از هم‌نسلان من نه از بحبوحه انقلاب‌ ترسیدند، نه از حوادث ‌تروریستی اول انقلاب، نه جنگ تحمیلی، نه حوادث 7۸، ۸۸، 9۸ و... اما بعد از رئیس‌جمهور شدن شما در انتخابات ۱۴۰۰ در غیاب اکثریت ملت، و ناکارآمدی دولت سیزدهم، نگران غرق شدن مملکتند. از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود.
- در جریان سفر خانواده رئیس مجلس به ترکیه به حجم فعال شدن پیام رسانها و هجمه های کلامی و رسانه ای توجه کنید.

در مجموع بنظر می رسد که هر قدر زمان می گذرد زاویه استراتژی مقابله کامل سیاسی این جریان با دولت بیشتر خواهد شد. اقلیتی که در بازی با افکار عمومی خود را اکثریت جا می زند بدون آنکه هیچ مصداق و سندی برای حرفهایش ارائه کند. رصد کردن این جریان بخوبی این استراتژی ها را نشان داده و خواهد داد.

رضا احمد زاده


کد مطلب: 310858

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdccpxq142bqs48.ala2.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir