تبلیغ پروژه صهیونیستی در روزنامه اصلاح‌طلب

فارس , 26 مرداد 1401 ساعت 17:11

یکی از خروجی های اصلی «می تو»، قبح زدایی از اقداماتی از جمله آزار جنسی و تجاوز جنسی است.


به گزارش عصر امروز خط ویژه، رصدی است روزانه از لابه‌لای روزنامه‌های داخلی و عملیات رسانه‌ای پایگاه‌های خبری رسانه‌های ضد انقلاب، در این رصد  برآنیم که بتوانیم خطوط مشترک میان بعضی از رسانه‌های داخلی و ضد انقلاب را بررسی و تحلیل کنیم.

*******

موضع‌گیری مشترک رضا ربع پهلوی و دیپلمات اصلاح‌طلب درباره حمله به سلمان رشدی

رضا ربع پهلوی فرزند شاه مخلوع که به دلیل بی سوادی مفرط و گاف های متعدد، هر از چندگاهی به سوژه خنده در فضای مجازی و افکارعمومی بدل می شود، در جدیدترین اظهارنظر حمله به سلمان رشدی را محکوم کرده است.

اینکه چنین فردی با چنین سابقه و دیدگاهی حمله به نویسنده مرتد و هتاک را محکوم می کند، اصلا عجیب و غیرقابل تصور نیست. عجیب اینجاست که در روزهای اخیر برخی رسانه ها و فعالین اصلاح طلب در داخل، همصدا با دشمن، حمله به سلمان رشدی را محکوم کردند.

 


برای نمونه، در روزهای گذشته «جاوید قربان اوغلی» دیپلمات سابق و از مدیران وزارت خارجه در دولت اصلاحات در یادداشتی در روزنامه شرق نوشت:«سلمان رشدی در سال ۲۰۱۷ در مصاحبه‌ای گفت که زندگی عادی مانند همه مردم جهان دارد و بدون هیچ محافظی در رفت‌وآمد است. سوار مترو می‌شود و... قس علیهذا. به بیان بهتر او در پنج سال گذشته محافظی به همراه نداشت و طبعاً هدفی آسان برای هادی مطر و کسانی بود که قصد جان او را باهدف عمل به فتوا یا گرفتن جایزه تعیین‌شده، داشتند.»


وی در بخش دیگری از این یادداشت نوشت:«در چند سال اخیر حرفی از آن فتوا حتی در میان کسانی که امروز از تحقق و انتقام الهی حرف می‌زنند، در میان نبود. رشدی در سن ۷۵ سالگی و گرفتار انواع بیماری‌ها مهره سوخته و مرده سیاسی بود که چاقوی هادی مطر او را دوباره زنده کرد.»

سوال اینجاست که چرا یک رسانه داخلی که با پول بیت المال منتشر می شود، دقیقا همان حرفی را می زند که دشمنان قسم خورده ملت ایران بر زبان می رانند؟!

هم‌صدایی اصلاح‌طلبان با BBC فارسی در هلهله بر مشکل آب شهرکرد

«سیل آمد، تشنگی آورد»، «خشک آمد کشتگاه من»؛ تجمع اعتراضی در استان چهارمحال و بختیاری به دلیل قطع چند روزه آب، بی آبی 8 روزه در 10 شهر و روستای چهارمحال و بختیاری، قطعی 9 روزه آب شهرکرد و...اینها بخشی از تیترهای رسانه های اصلاح طلب درباره وضعیت فعلی استان چهارمحال و بختیاری است.

همزمان در آنسو رسانه های معاند با تیترهایی از جمله «اعتراض مردم شهرکرد به قطعی آب»، «تجمع مردم شهرکرد مقابل استانداری در اعتراض به قطعی آب» و...بر این موضوع متمرکز شدند.

 


فصل مشترک تحلیل های برخی رسانه های اصلاح طلب با رسانه های معاند این است که حاکمیت و نهادهای حاکمیتی در چهارمحال و بختیاری هیچ اعتنایی به این مسئله ندارند.

واقعیت این است که به دلیل بارش های شدید و سیلاب های عظیم در هفته های گذشته، خط لوله‌ای که ۶۰ درصد آب شهرکرد از طریق آن تأمین می‌شد از مدار خارج شده است و خطوط اضطراری هم به دلیل ترک فعل دولت قبل قابل استفاده نیست.

اما برخلاف فضاسازی مسموم رسانه های معاند و برخی رسانه های اصلاح طلب در داخل، مسئولان و نهادهای حاکمیتی با تلاش شبانه روزی در پی رفع این مشکل هستند. بر همین اساس در یک نمونه، 27 کیلومتر لوله در یک روز از تهران و سایر نقاط کشور به شهرکرد می‌رسد و تنها در چندین ساعت این اتصالات انجام می‌شود.

 

 

 

 



هم زمان اقدامات عمرانی برای ساخت یک حوضچه آرامش و خط تصفیه‌خانه موقت به ظرفیت ۲۰۰ لیتر در ثانیه آغاز می‌شود و کاری که باید در چندین ماه تمام شود در طول چند روز انجام می‌شود. همچنین وزیر نیرو به شهرکرد سفر کرده و با دستور وزیر اقدامات اتصال چهار خط اضطراری آبرسانی به شهرکرد آغاز می‌شود. چاه‌های کشاورزی نیز بعد از انجام آزمایشات بهداشتی یک به یک وارد مدار می‌شود.

امکانات سراسر کشور نیز برای حل بحران آب در چهارمحال و بختیاری بسیج شده است، ارسال فیلتر شنی عظیم، تجهیزات سنگین، تانکرهای آبرسان، آب بسته‌بندی، آب معدنی و ... از جمله این کمک‌ها است که در طی چند روز به دست مردم رسیده است.

اما این موارد هیچگاه در تیترهای رسانه های اصلاح طلب به چشم نمی آید. متاسفانه بخشی از جریان اصلاح طلب همصدا با رسانه های معاند در پی آن است تا به بهانه های مختلف، مردم را عصبی کرده و بهخیابان بیاورد و آشوب و التهاب خیابانی را رقم بزند.

تبلیغ پروژه صهیونیستی در روزنامه اصلاح طلب

روزنامه شرق در شماره امروز در مطلبی با عنوان «می خواهیم فضا را امن کنیم؛ گفت‌وگو با غزاله معتمد و هانیه توسلی درباره بیانیه ۸۰۰ زن» نوشت:«چند ماه پیش بود که سمیه میرشمسی، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز سینما روایتی از خشونت، اذیت و آزار در محیط کار از سوی یک بازیگر سرشناس را منتشر کرد. بعد از این روایت، 800 سینماگر زن در بیانیه‌ای، با تأیید «خشونت سیستماتیک» علیه زنان در سینمای ایران، خواستار برخورد قانونی با متخلفان شدند.»

 


بنابر مستندات منتشر شده، جنبش «Me Too» یک پروژه پخت و پز شده توسط سرویس های اطلاعاتی غربی است. در حقیقت این به اصطلاح جنبش، پروژه ای صهیونیستی است که اهدافی را دنبال می کند که نه در جهت احقاق حقوق قربانیان تجاوز است و نه بر علیه فرد متجاوز.

یکی از خروجی های اصلی «می تو»، قبح زدایی از اقداماتی از جمله آزار جنسی و تجاوز جنسی است. این جنبش در پی آن است تا این رفتارهای رذیلانه را امری رایج و عادی و فراگیر در جوامع مختلف و از جمله جوامع مسلمان و به خصوص ایران تلقی کند.

در پروژه «می تو» در ایران اصلا به مسئله شکایت و پیگیری حقوقی توجهی نشده و از سوی دیگر حتی اگر در مواردی پیگیری قضایی نیز صورت گیرد، برخی فعالین این جنبش به اجرای اشد مجازات برای فرد متجاوز اعتراض کرده و مدعی می شوند که فرد متجاوز نباید به اشد مجازات برسد.

پیش از این یکی از کارشناسان گفته بود:«آنچه که در جنبش me too در ایران دیده می‌شود این است که نوک حمله افشاگران به سمت کسانی است که خیلی قدرت اقتصادی و اجرایی یا تصمیم‌گیری در فضای سینما و هنرهای نمایشی و تجسمی ما ندارند. نوک پیکان انتقادات و افشاگری‌ها به سمت بازیگران یا کسانی است که در سینمای ایران خیلی تاثیرگذار اصلی نیستند. در ایران نهایتاً بازیگران محل چالش و پرسش قرار گرفته‌اند و این نشان می‌دهد جنبش me too یک گزینشی دارد که حاضر نیست آن مهره‌های اصلی یا آزارگران اصلی به سوژه‌های اصلی را افشا کند؛ برای اینکه از به خطر افتادن موقعیت و امنیت شغلی‌اش می‌ترسد. لذا بیشتر سمت و سوی این جنبش به سمت بازیگران بی‌خطر یا کم‌خطر است تا کارگردانان و تهیه‌کنندگان که قدرت اصلی سینما در دست آن‌هاست.»


کد مطلب: 314179

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdccm0q1o2bqss8.ala2.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir