توصيه به ديگران
۰
شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۵۸
«کار نکردن» در حوزه اجرایی کشور افتخار شده است
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: با دولتی مواجهیم که وزیر سابق آن با افتخار گفت «حتی یک خانه هم نساخته‌ام» و وزیر نفتش می‌گوید اعتقادی به ساخت پالایشگاه ندارد.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز مالک شریعتی عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه وضعیت اقتصادی نامطلوب و اقتصاد کشور هم دچار رکود و هم دچار تورم است، گفت: اقتصاد ما در شرایط کنونی مثل بیماری است که هم به کما رفته و هم تب دارد و اگر تب را علامت تورم و کما را مثل رکود در نظر بگیریم باید اولویت‌هایی را برای اصلاح این وضعیت اتخاذ کرد.

 
وی با بیان اینکه کشور در شرایط کنونی در چند حوزه نیاز به اصلاح جدی دارد، اظهار داشت: حوزه اول اصلاح نظام مالیاتی کشور است چون نظام مالیاتی ما بیمار است؛ به طوری که حجم گسترده‌ای از مردم مالیات می‌دهند ولی تعداد کمی از طبقه برخوردار و ثروتمند مالیات می‌دهند؛ یا قانون از آن‌ها مطالبه نمی‌کند و یا فرار مالیاتی دارند و به همین دلیل حجم مالیاتی که پرداخت نمی‌کنند بسیار بالا است.

 
شریعتی با بیان اینکه مجموع مالیات‌هایی که صنف تجار، پزشکان و وکلا نمی‌دهند تقریباً از درآمد بنزینی دولت در طرح جدید بیشتر است، تصریح کرد: مالیات بر عایدی سرمایه و مالیات بر انباشت ثروت هم جزو همین موارد است که باید مدنظر قرار گیرد.

 
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه اولویت دوم، اصلاح نظام بانکداری است، تصریح کرد: بانک‌ها الان به وظیفه خود عمل نمی‌کنند و در حالی که باید تسهیل‌گر تولید باشند، وارد بنگاه‌داری، ساخت و ساز و مال‌داری شده‌اند و دلال‌های بزرگی هستند که به دلال‌های خرده‌پا هم لطمه می‌زنند.

 
وی با بیان اینکه دولت هم به وظایف خود در این حوزه عمل نمی‌کند، گفت: با دولتی مواجه هستیم که وزیر سابق مسکن آن با افتخار گفت که من حتی یک خانه هم نساخته ام و وزیر نفت آن می‌گوید من اعتقادی به ساخت پالایشگاه ندارم و احتمالا وزرای دیگر هم در حوزه تخصصی خودشان معتقد به عدم انجام وظایف خود هستند که این یعنی افتخار کار نکردن بر فضای اجرایی کشور حاکم شده است.

 
شریعتی افزود: مجلس هم در خدمت دولت است و این عین صحبتی است که آقای امیری معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در برنامه تلویزیونی «دست‌خط» گفت.

 
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه نیازمند یک مجلس قوی، انقلابی، سالم و مردمی هستیم و می‌توان برای این چهار خصیصه نام اختصاری «قاسم» را در نظر گرفت، اظهار داشت: اگر این چهار خصیصه در مجلس ما اتفاق بیفتد، حتی در سال آخر دولت دوازدهم، می‌تواند آن را وادار به کار و تا حدودی برخی مشکلات را حل کند.

 
وی ضمن اشاره به اینکه فرمایش رهبر انقلاب هم این بود که باید قوی شویم و بهترین مولفه برای مجلس آینده این است که این مجلس حتماً باید قوی و قدرتمند باشد، بیان داشت: اولین مولفه و شاید مهمترین آن باور به این است که ما می توانیم قوی شویم. اگر مجموعه ای باور نداشته باشد که ما مولفه های قدرت درونی در کشورمان داریم، هر چقدر هم که مطالبه کنیم این اتفاق نخواهد افتاد.

 
شریعتی ضمن تاکید بر اینکه باور به قوی شدن و توانمند شدن موضوعی است که متاسفانه در سیستم جاری کشور حوزه‌های اجرایی و تقنینی نیست و نگاه‌ها عملاً به بیرون کشور است، خاطرنشان کرد: بعد از باور، باید تلاش کنیم از ظرفیت‌های درونی کشور استفاده کنیم و ببینیم نقطه قوت ما در چیست. ما جزو معدود کشورهای دنیا هستیم که اگر ماه‌ها دور کشور را دیوار بکشیم، در داخل همه چیز به جز بعضی مواد خاص معدنی داریم.

 
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به استفاده از نظرات کارشناسان و ارتباط با نخبگان به عنوان مولفه دیگر برای قوی شدن کشور، گفت: متاسفانه حلقه‌های بسته‌ای در مجموعه دولت شکل گرفته که خودشان دور هم می‌نشینند و تصمیم‌هایی چون سهمیه بندی بنزین می‌گیرند که آخرش نفهمیدیم نرخ‌های ۱۵۰۰ تومان و سه هزار تومان از کجا درآمد و بر مبنای چه محاسبه‌ای بود.

 
شریعتی افزود: تعدادی از کارشناسان اقتصادی نامه‌ای به آقای روحانی نوشتند و سند کارشناسی سهمیه بندی بنزین را خواستند و گفتند اسامی کارشناسانی که در تدوین این سند نقش داشتند نیز منتشر شود؛ ولی هنوز پاسخی از سوی دولت صادر نشده و ما هم دوباره این مطالبه را دنبال خواهیم کرد.

 
وی به اراده برای تغییر و انجام امور اشاره کرده و اظهار داشت: مولفه‌های پیری، خستگی و کم‌کاری در مسئولین اجرایی فعلی کشور وجود دارد و مجلس ما هم ضعیف است و از دولت مطالبه نمی‌کند و در جاهایی با دولت نیز همراه است. عملاً شرایط به گونه‌ای است که غیر از رکود اقتصادی رکود در کارآمدی هم ایجاد شده است.

 
شریعتی با بیان اینکه اگر مجلس قوی شود می تواند دولت را هم قوی کند، گفت: دولت پیکره عظیمی از عناصر اجرایی است و فقط افراد سیاسی دولت مدنظر ما نیست و آنها پیش برنده و لوکوموتیو هستند. اگر مجلس قوی شود می‌تواند کل بدنه اجرایی کشور را به حرکت وا دارد و آنها را سرخط کرده و افرادی که در راس بدنه اجرایی هستند را وادار به این کند که از ظرفیتهای درونی کشور استفاده کنند.

 
شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه اصلاح نظام مالیاتی، بانکی و یارانه‌ای در اولویت است، بیان داشت: متاسفانه دولت با  ضعف کارشناسی وارد بحث یارانه‌ها شده و همان مدل‌های شش سال قبل را به بدترین شکل ممکن اجرا کرده و موجب شوکی به جامعه شده که همچنان شاهد نارضایتی مردم از این تصمیمات هستیم.

 
وی با بیان اینکه رهبر انقلاب چندی پیش اشاره کردند که سال ۹۸ سال گشایش خواهد بود، گفت: تصور من این است که نقطه عزیمت ایجاد این گشایش انتخابات مجلس خواهد بود. زمینه‌هایی هم که در شکل‌گیری اتحاد در مردم با خون پاک شهید سلیمانی اتفاق افتاد و این استقبال چند ده میلیونی در کل کشور از شهدای مقاومت شد، زمینه و فرصتی را ایجاد کرده که یک اجماع ملی برای قوی شدن اتفاق بیفتد.

 
شریعتی با بیان اینکه قوی شدن فراتر از مقاومت است، اظهار داشت: مقاومت نوعی حالت تدافعی دارد و قوی شدن حالت تهاجمی دارد و ما باید در حوزه فرهنگی سیاسی و اقتصادی آن چنان قوی شویم که ما در مناسبات منطقه‌ای و جهانی اثر بگذاریم.
مرجع : خبرگزاری فارس
کد مطلب : 276449