توصيه به ديگران
۰
جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۵
جزئیات سرنوشت سازترین نبرد؛ مردم موصل در انتظار رهایی از کابوس داعش
شکی نیست که موفقیت عملیات قریب الوقوع آزادسازی موصل مهمترین گام برای پاکسازی نهایی عراق از لوث تروریست های تکفیری و مزدور جبهه صهیونیستی غربی و ارتجاع عرب خواهد بود، عملیاتی که آمادگی ها برای آغاز آن هر روز کامل تر می شود.
جزئیات سرنوشت سازترین نبرد؛ مردم موصل در انتظار رهایی از کابوس داعش
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز خالد العبیدی وزیر دفاع عراق تاکید کرده است اوضاع در موصل برای آغاز عملیات آزادسازی این شهر از اشغال باندهای تروریستی داعش بسیار آماده است. 

العبیدی در یک گفت و گوی مطبوعاتی تصریح کرد طرح های نظامی برای آزادسازی موصل از اشغال داعش آماده شده است، اما به هیچ طرفی حتی در ارتش اجازه اطلاع یافتن از آن یا دانستن زمان آغاز عملیات نخواهیم داد. 

وی خاطر نشان کرد پیروزی بر داعش در موصل قریب الوقوع است.
وزیر دفاع عراق گفت اوضاع امنیتی در موصل برای انجام عملیات نظامی آزادسازی این شهر بسیار آماده است، طرح های عملیات آزادسازی شهر آماده شده است به ویژه اینکه اکثر مردم ساکن موصل به سبب جنایاتی که داعش مرتکب می شود، به نیروهای امنیتی خواهند پیوست. 

العبیدی احتمال داد که عملیات رهایی از شر داعش از سال جاری فراتر نرود و پیروزی بر تروریسم در سال جاری میلادی محقق شود.
وزیر دفاع عراق خاطر نشان کرد مشاوران نظامی خارجی به ارائه مشاوره در زمینه آموزشی و مسائل مهندسی و فنی عملیات می پردازند . 

وی در خصوص گزارش هایی که از ارسال کمک های نظامی به تروریست های داعش توسط جنگنده های آمریکایی حکایت می کند، اظها رداشت ما با حقایق تعامل می کنیم و در این زمینه تحقیق کرده ایم و این ادعا چه در فلوجه یا شهر بلد یا المقدادیه اثبات نشده است. 

العبیدی با دفاع از مشارکت نیروهای داوطلب مردمی در عملیات مبارزه با تروریسم تاکید کرد نیروهای داوطلب مردمی، پیروزی های مهمی به دست آورده اند، اما متاسفانه اهانت هایی به این نیروها صورت گرفته و گروه های مافیایی از این مساله سوء‌استفاده کرده اند، با این حال نیروهای داوطلب مردمی عاملی موثر در معادله نظامی به شمار می روند و ترجیح می دهیم که نیروهای داوطلب مردمی از مردم همان مناطق باشند. 

وی بر ضرورت تسریع در تصویب قانون گارد ملی تاکید کرد و گفت تاخیر در تصویب این قانون به نفع ما نیست.وزیر دفاع عراق از تدابیری برای جلوگیری از شلیک موشک های کاظمین و الشعله خبر داد. 

جزئیات نبرد بزرگ آزادسازی موصل
آمادگی ها و جمع نیرو برای آغاز عملیات بزرگ آزادسازی موصل روند پرشتاب خود را ادامه می دهد،‌این نبرد سرنوشت گروه تروریستی داعش و حضور آن را در عراق مشخص خواهد کرد. اظهارات مقامات نظامی و سیاسی عراق از عزم و اراده جدی دولت و نیروهای مسلح برای در هم پیچاندن صفحه تجاوزات و جنایات وحشیانه داعش حکایت می کند. زمان آغاز عملیات بزرگ هنوز اعلام نشده است و به گفته وزیر دفاع عراق هیچ کس از زمان این عملیات مطلع نیست. 

طرح آزادسازی موصل در حال حاضر بر تکمیل آمادگی ها از نظر آموزش نیروهایی که این ماموریت به آن ها موکول می شود، متمرکز است که مستلزم آموزش عالی نیروها در زمینه های جنگ شهری، خیابانی، مقابله با کمین ها، پاکسازی مین ها از جاده ها و پل ها و منازل است.
 
این طرح همچنین نیازمند آتش سنگین برای قطع خطوط امدادرسانی پشتیبانی از تروریست های داعش و قطع تمام منابع قدرت این گروه تروریستی است که این مساله به سلاح توپخانه ای قدرتمند و طرح های دقیق برای ریختن آتش سنگین با توجه به تحولات میدانی نیاز دارد. 

صادق کاظم از تحلیلگران عراقی در این زمینه می گوید نقش نیروی هوایی یکی دیگر از عوامل مهم در عملیات آزادسازی موصل به شمار می رود و جنگنده های ارتش نقش مهمی در قطع خطوط امدادرسانی داعش و انهدام مقرها و هدف قرار دادن سرکردگان آن ها و پشتیبانی عملیات نیروهای زمینی و نیز بمباران عمق مناطقی که داعش بر آن مسلط است به ویژه مناطق نزدیک شهر موصل ایفا خواهند کرد. 

عملیات بازپس گیری شهر موصل از تروریست های داعش در حال حاضر به عملیات آزادسازی مناطق همجوار شهر یا نقاط تماس با آن به ویژه در بخش های نزدیک به آن نیاز دارد که منظور از این عملیات قطع خطوط اصلی ارتباطی و جدسازی گروه های تروریستی از یکدیگر که عملیات نابودی آن ها را تسهیل خواهد کرد که این کار به عملیات سریع و قاطع و نیروهای زمینی آموزش دیده با مهارت عالی و نیز نیروهایی که منطقه را پس از آزادسازی حفظ کنند، نیاز دارد. 

طرح های حمله به داعش همچنین نیاز به قطع مستمر خطوط امدادرسانی و قطع ارتباط تروریست ها با یکدیگر و آزادسازی تدریجی مناطق از لوث آن ها در یک عملیات ویژه و متفاوت و در محورهای مختلف نیاز دارد به ویژه اینکه عملیات نظامی هوایی ارتش عراق بر ناتوانی داعش مهر تایید زده است. داعش بر عناصر محلی خائن و همدست این گروه تکیه کرده است. 

نکته بعدی وجود اجماع ملی درباره ضرورت آزادسازی موصل از اسارت جلادان داعش و پایان دادن به داستان رعب آور داعش در عراق و حمایت همه عراقی ها از این طرح ملی که به یک هدف ملی همه عراقی ها تبدیل شده است. 

عملیات آزادسازی مناطق جرف الصخر، آمرلی، استان دیالی، الدجیل و بلد ثابت کرد که تروریست های داعش را می توان با برنامه ریزی منظم و آماده سازی مسنجم با شناسایی دقیق اهداف و انتخاب نیروهای کارکشته و آموزش دیده برای اجرای عملیات شکست داد. 

باندهای تروریستی داعش در جریان عملیات های منحصر به فرد نیروهای امنیتی و نیروهای داوطلب مردمی در برهه اخیر متحمل شکست های پیاپی و سنگین شدند که این عملیات ها به کاهش توان داعش و نابودی بخش زیادی از توانمندی جنایتکارانه این گروه منجر شد. 

ترفندهای کثیف داعش برای جلوگیری از اجرای عملیات بزرگ آزادسازی موصل
داعش همچنین متحمل تلفات سنگین در عملیات های گذشته شد که این مساله، راز فرار باندهای داعش هنگام قرار گرفتن در معرض یک عملیات گسترده بزرگ را فاش می کند. 

طرح آزادسازی موصل ابتدا به جداسازی باندهای داعش از تمام خطوط امدادرسانی نیاز دارد، زیرا این کار روند فروپاشی این باندها را تسریع خواهد کرد و روحیه عناصر تحت محاصره و جداشده را که در معرض شکست قاطع قرار خواهند گرفت، در هم خواهد شکست، البته در صورتی که از گروه های مردمی عشایر برای ضربه زدن به این باندهای تروریستی استفاده شود و عملیات ویژه ای هم از داخل شهر انجام شود، عملیات ورود و آزادسازی موصل را تسهیل خواهد کرد. 

حساب باز کردن باندهای تروریستی داعش بر تراکم جمعیتی در موصل و استفاده از غیر نظامیان به عنوان سپرانسانی و کشتن تعداد زیادی از آن ها، نوعی از سیاست زمین سوخته است که باندهای داعش برای جلوگیری از انجام عملیات نیروهای امنیتی به آن متوسل خواهند شد و مساله ای قابل پیش بینی است که راه مقابله با این ترفند کثیف این است که نیروهای ویژه و کماندویی از پشت مواضع داعش برای ضربه زدن به اماکن سری و نابودی آن ها و فروپاشی قدرت باندهای تروریستی و هلاکت آن ها وارد شوند. 

آمادگی ها و برنامه ریزی ها و طرح ها و تامین نیروهای کافی برای انجام عملیات آزادسازی موصل مستلزم مشارکت مردم و عشایر موصل است که در حال حاضر کاملا برای انجام این ماموریت آماده اند، نقش مردم و عشایر موصل بسیار تعیین کننده است تا بتوانند شهر و هویت ملی خود را که باندهای داعش مصادره کرده اند و فضای تاریک و رعب آوری را بر شهرشان تحمیل کرده اند، بازپس گیرند. 

آزادسازی مناطق اطراف موصل به ویژه مناطق نزدیک مرزها با سوریه که عمق استراتژیک باندهای داعش به شمار می رود که نیروهای خود را از این مناطق وارد عراق می کنند، جداسازی این مناطق از موصل و بازپس گیری آن ها، دو مساله مهم برای پاکسازی و آزادسازی کامل شهر موصل به شمار می رود، به ویژه با توجه به این که روحیه تروریست های داعش در مدت بسیار کوتاهی از هم فرو می پاشد. 

طرح های آزادسازی موصل به جمع آوری نیرو به اندازه کافی و زمان بندی دقیق و حساب شده مراحل عملیات و انجام آن از چندین محور با هدف بستن مناطق و دشت های نزدیک شهر و تکمیل محاصره برای ورود به شهر نیاز دارد. 

وزارت دفاع، ستاد مشترک ارتش، فرماندهان نیروهای داوطلب مردمی، نیروهای پلیس و داوطلبان شهر موصل طرف هایی هستند که صفحات آزادسازی شهر را رقم خواهند زد و قطعا این نیروها تجربه بالایی در جنگ با داعش داشته و آگاهی کاملی از شیوه های این گروه تروریستی دارند. 

عملیات آزادسازی موصل به هماهنگی مشترک و تقسیم مراحل و نیروهای زرهی و کماندویی برای انجام عملیات هلی برن در پشت مواضع باندهای داعش برای پشتیبانی از نیروهای اصلی عملیات نیاز دارد. 

باندهای تروریستی داعش همچنان با نگرانی و وحشت و دغدغه به طرح های آزادسازی موصل نگاه می کنند و به همین سبب هر از چند گاهی دست به حملاتی علیه کرکوک، تکریت و مناطقی در نزدیک سامراء می زنند تا به زعم خود طرح های آزادسازی را برهم زنند و نیروهای عراقی را به نبردهای حاشیه ای مشغول کنند تا توان این نیروها را دچار فرسایش کرده و مانع رسیدن این نیروها به مناطق نزدیک به موصل شوند. 

نبرد آزادسازی موصل در واقع یک اجماع ملی و عزم جدی برای پایان دادن نهایی به حضور تروریست های وارداتی و همدستان آن ها به شمار می رود و این نبرد مهر پایانی بر صفحه تروریسم سیاه خواهد زد . 

بر اساس آمار ارائه شده از سوی دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد در عراق(یونامی)، در سال گذشته میلادی، حدود ۲۸ هزار عراقی در نتیجه جنایات گروه تروریستی داعش کشته و زخمی شده اند.
در حملات وحشیانه تروریست های تکفیری در سال گذشته میلادی از جمله عملیات انتحاری و اعدام های هولناک، ۱۱ هزار و ۴۸۴ عراقی کشته و حدود ۱۷ هزار و ۲۳۵ نفر دیگر زخمی شده اند که قربانیان را طیف ها و مذاهب مختلف اعم از شیعه و سنی ، مسیحی، کردها، ترکمان ها و ... تشکیل می دهند. 

نگاهی به قربانیان حملات تروریستی داعش نشان می دهد که داعش هیچ فرقی میان عراقی ها قائل نمی شود و همه را در جنایات وحشیانه خود هدف قرار می دهد. 

تروریست های تکفیری داعش فقط در یکی از هولناک ترین جنایات خود، بیش از هزار و ۶۰۰ نفر را در پایگاه اسپایکر و حدود ۵۰۰ نفر را در زندان بادوش قتل عام کردند. 

تروریست های داعش با همدستی بعثی های صدامی سال ۲۰۱۵ میلادی را نیز با ارتکاب جنایات هولناک آغاز کرده اند و حجم جنایات تکفیری ها به حدی است که سبب ایجاد اجماع ملی در عراق مبنی بر ضرورت رهایی هر چه سریع تر مردم این کشور از شر خون آشام ترین جنایتکاران عصر حاضر شده است، البته حساب سیاستمداران موسوم به داعشی و مورد حمایت برخی رژیم های عربی مرتجع حامی تروریست های تکفیری از اکثریت مردم عراق جداست که همچنان به همسویی با تروریست ها در راستای منافع خود ادامه می دهند و بدتر از همه اینکه جنگ روانی گسترده ای را علیه نیروهای داوطلب مردمی به راه انداخته اند تا وجهه این نیروهای فداکار را که در خط مقدم مبارزه با تروریست های وحشی داعشی هستند، مخدوش کنند و اتهامات ناروایی را به آن ها نسبت می دهند تا آن ها را از ادامه جنگ با داعشی ها و بعثی ها منصرف کنند و اهداف شوم آن ها محقق شود. 

جنایات هولناک تروریست های داعش که بیشتر قربانیان آن ها را اهل سنت تشکیل می دهد، بیش از همه مردم موصل را به ستوه آورده است و فضای حاکم بر موصل طوری است که عملیات آزادسازی این شهر قطعا با همراهی مردم باقی مانده در این شهر روبرو خواهد شد که داعش فضایی از رعب و وحشت و کابوس وار را طی ماه هایی که از اشغال این شهر می گذرد، به وجود آورده است. 

بی شک، موفقیت عملیات قریب الوقوع آزادسازی موصل مهمترین گام برای پاکسازی نهایی عراق از لوث تروریست های تکفیری و مزدور جبهه صهیونیستی غربی و ارتجاع عرب خواهد بود.
مرجع : تسنیم
کد مطلب : 109426