توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۱۵
اعلام بیشترین و کمترین رشد طلاق در استان‌های کشور
معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور می‌گوید ۶۴درصد استان‌های کشور در سال ۹۴ دارای رشد طلاق بودند و ۳۶درصد نیز رشد منفی داشتند.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصرامروز، سید مهدی انجم‌شعاع در پاسخ به این سؤال که سازمان ثبت احوال مدعی است مرجع رسمی اعلام آمار ازدواج و طلاق در کشور است اظهار کرد: من هم معتقدم مرجع رسمی اعلام آمار ازدواج و طلاق، سازمان ثبت احوال است زیرا چهار واقعه ولادت، وفات، ازدواج و طلاق در حوزه صلاحیت سازمان ثبت احوال قرار دارد.

معاون سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: سازمان ثبت احوال باید همواره این چهار واقعه را رصد کند و آمار مربوط به آنها را داشته باشد تا ببیند چه اتفاقاتی در کشور می‌افتد، ضمن اینکه قانون نیز این مسئله را پیش‌بینی و به دفترخانه‌های تحت نظارت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تکلیف کرده است آمار وقایع ازدواج و طلاق و رجوع را به ثبت احوال بدهند.

وی افزود: در اصل این سازمان ثبت احوال است که باید جمع‌بندی، رصد و تحلیل کند. البته اگر هم ما آمار بدهیم که در دفترخانه‌ها این تعداد ازدواج یا طلاق به ثبت رسیده است، منع قانونی ندارد ولی مرجعی که حق رصد، تحلیل و ارزیابی این آمار را دارد، سازمان ثبت احوال است.

انجم‌شعاع درباره طلاق‌های رجعی و رجوع مجدد زوجین به یکدیگر پس از صدور حکم طلاق گفت: طلاق رجعی یکی از انوع طلاق است؛ در طلاق رجعی در واقع با اجرای صیغه طلاق، تفکیک یا انفکاک حاصل نمی‌شود و تا پایان یافتن زمان عِدّه، زوجین اگر پشیمان شدند، می‌توانند دوباره به هم رجوع کنند و عقدشان پابرجا می‌ماند و اگر این زمان پایان یابد، صیغه طلاق تثبیت و انفکاک حاصل می‌شود.

معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ادامه داد: در طلاق‌های خلع و مبارات، با اجرای صیغه طلاق دیگر زوجیت وجود ندارد اما در طلاق رجعی به‌رغم اجرای صیغه طلاق تا زمان یادشده، زوجیت وجود دارد و اگر پشیمان شدند می‌توانند به زندگی مشترک برگردند و دیگر نیازی به عقد جدید ندارند.

انجم‌شعاع با اشاره به ثبت ۶۷۳ هزار و دو واقعه ازدواج و ۱۶۴ هزار و ۹۱۲ واقعه طلاق در سال ۹۴ گفت: مقایسه تعداد طلاق‌های ثبت‌شده در سال ۹۴ نشان می‌دهد که ۶۴ درصد استان‌های کشور رشد مثبت نسبت به مدت مشابه سال قبل و ۳۶ درصد نیز رشد منفی داشتند.

به‌گفته وی کهگیلویه و بویراحمد با ۲۴ و بوشهر با ۱۸ درصد رشد دارای بیشترین افزایش طلاق بودند و استان‌های قم و سمنان نیز به‌ترتیب با ۲۲ و ۱۳ درصد کاهش، بیشترین کاهش را داشتند.
کد مطلب : 171778