توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۵۲
"دهه کرامت" ابتکاری جالب در ارتقای نشاط معنوی و شادی پایدار است
دهه کرامت زمینه ساز آشنایی بیشتر ایرانیان و مردم سایر کشورها با سبک زندگی، سیره و آموزه های حضرت امام رضا(ع) شده است بنابراین ائمه جماعات مساجد و مبلغان و خطبا اهمیت این دهه را برای مردم تبیین کنند.
"دهه کرامت" ابتکاری جالب در ارتقای نشاط معنوی و شادی پایدار است
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز نشست ائمه جماعات مساجد شهر تهران و جامعه روحانیت مبارز شرق تهران، با حضور "حضرت آیت الله سیدهاشم حمیدی"، برگزار شد.

آیت الله سید هاشم حمیدی، نماینده مجلس شورای اسلامی در دوره های اول و دوم و استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه، اظهار داشت: دهه کرامت ابتکار جالب برخی دستگاه های فرهنگی در تغییر این تصور نادرست است که "تشیع" صرفا مذهب گریه و سوگواری است. دهه های کرامت و "ولایت و امامت" موجب افزایش نشاط معنوی و شادی پایدار و عاقلانه و مطابق با آموزه های قرآن و عترت(ع) در کشور شده است.
 
وی گفت: دهه کرامت زمینه ساز آشنایی بیشتر ایرانیان و مردم سایر کشورها با سبک زندگی، سیره و آموزه های حضرت امام رضا(ع) شده است بنابراین ائمه جماعات مساجد و مبلغان و خطبا اهمیت این دهه را برای مردم تبیین کنند.

ایشان در ادامه افزود: دشمنان به ویژه استکبار جهانی به رهبری آمریکای جنایت پیشه تلاش دارند از طرق مختلف از جمله افزایش تحریم های اقتصادی و افزایش فساد و مفاسد اخلاقی در کشور، مردم را نسبت به آینده و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بدبین کند.

به گزارش خبرنگار ما وی افزود: کشورمان تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج)، تدابیر حکیمانه مقام معظم رهبری، ایستادگی مردم ولایت مدار و بیداری روحانیون و حوزه های علمیه، و بیداری نیروهای مسلح و فرهنگی اعم از ارتش، بسیج و سپاه از مشکلات اقتصادی پیش رو به سلامت عبور خواهد کرد.
 
آیت الله حمیدی با اشاره به اینکه علما و مبلغان دین باید بصیرت سیاسی و تقوی جمعی مردم را ارتقا دهند و حتی برای یک لحظه نیز از مبارزه با دشمنان دست برندارند گفت: حضرت امام خمینی(ره) فرمودند اگر در برابر دشمن، کوتاه بیایید و یک گام عقب نشینی کنید، حتما دشمن چندین گام پیشروی می کند.

وی در پایان با اشاره به خصوصیات این ماه در توبه و رازو نیاز اظهار داشت: استغفار و توبه واقعی بنابر کلام حضرت امیرالمومنین(ع) چند مرحله دارد؛ اول اینکه از رفتار گذشته خود پشیمان شود. ثانیا، قصد ترک گذشته کند. ثالثا، اگر به کسی بدی کرده، آن را جبران کند. رابعا از لذت گناه نیز توبه کند. خامسا، قصد کند دیگر آن گناه را انجام ندهد.
کد مطلب : 239782