توصيه به ديگران
۰
جمعه ۲۰ تير ۱۳۹۹ ساعت ۱۵:۴۷
وقتی چلو خورشت غرب گرایان ایرانی در دیگ های انتخاباتی آمریکا می پزد!
یایان تحریم های تسلیحاتی ایران مدتهاست که کلید خورده است و تنها در چند ماه آینده رسمیت آن باید اعلام شود.
وقتی چلو خورشت غرب گرایان ایرانی در دیگ های انتخاباتی آمریکا می پزد!
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز طی کمتر از چهار ماه آینده دو واقعه مهم سیاسی در جهان و مشخصا مرتبط با برجام و آمریکا رخ خواهد داد که نتایج آن مستقیما در اقتصاد و سیاست کشور ما تاثیرات قطعی دارد.

یکی از این موضوعات‌: یایان تحریم تسلیحاتی ایران بر پایه یکی از مفاد برجام و موضوع دوم نیز بر گزاری انتخابات ریاست جموری آمریکاست.

* پایان تحریم های تسلیحاتی ایران اثرات قطعی و خوشحال کننده ای برای ایران و انقلاب اسلامی و نگران کننده برای غرب دارد. بازسازی و نوسازی نیروهای مسلح ایران به جدیدترین سلاح ها و باز شدن درهای رونق تسلیحاتی برای کشورهای نزدیک به ایران خصوصا روسیه و چین را در پی خواهد داشت. نگاهی کوتاه به سازمان تسلیحاتی این دو کشور و کشورهایی که در بازار تسلیحات جهانی حرفی برای گفتن دارند نشان می دهد که تسلیحات موجود در سازمان رزم آنان توانایی این را دارد که در برابر تسلیحاتی غربی خودنمایی کند‌.

البته باید توجه داشت که هیچگاه کشورها در سیاست تسلیحاتی خود از استراتژی «فیس تو فیس» در زمینه تسلیحاتی استفاده نمی کنند به این معنا که هر چه که کشور رقیب ارائه کند او نیز عین و یا بهتر از آنرا ارائه خواهد کرد که البته ایرادی ندارد اما در این زمینه استراتژی تضاد مورد استفاده است. اگر امریکا اف ۳۵ دارد روسیه اس ۳۰۰ و اس۴۰۰ را برای مقابله آماده می کند و قس علیهذا.

اولا: یایان تحریم های تسلیحاتی ایران مدتهاست که کلید خورده است و تنها در چند ماه آینده رسمیت آن باید اعلام شود.
ثانیا: انقلاب اسلامی مدتهاست که در کشورهایی که در اردوگاه انقلاب اسلامی هستند با نمونه های بومی و اثر گذار خود حضور کامل دارد. نگرانی غرب از بابت ایجاد یک کانال پشتیبانی تسلیحاتی پیشرفته بین ایران و کشورهای محور مقاومت با سلاح های بومی شده ایرانی است. امروز آسیا و آفریقا و خاورمیانه میدان مقابله و آزمایش سلاح های ایرانی است که با موفقیت عمل می کنند. سرنگونی پهبادهای پیشرفته ، قدرت نمایی حزب الله لبنان، حملات موشکی انصار الله یمن به عمق خاک عربستان، قدرت نمایی حشد الشعبی و بسیج مردمی در عراق و سوریه  همه گوشه ای از حضور ایران در شرایط تحریمی است. پایان تحریم تسلیحاتی موجب ایجاد یک بازار فروش تسلیحاتی است که آمریکا در آن در رده دوم قرار دارد و حتی اروپا هم می تواند آمریکا را در این بازار پشت گذارد.

* از گذشته های دور غرب گرایان در کشورهای مختلف انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را بزنگاه مهمی برای موفقیت و یا شکست خود در نزدیک کردن هر چه بیشتر به غرب و ‌آمریکا تلقی می کنند.

نکته قابل توجه در داخل کشور این است که عده ای گمان می کنند شاید بتوان با کارت ترامپ به دلیل نیاز به رای آوری بازی کرد و برخی هم معتقدند باید برای روی کار آمدن دموکرات ها در آمریکا تلاش و صبر کرد، به این معنا که برنامه های ما باید در راستای عدم رای آوری و رفتن ترامپ از صحنه ریاست جمهوری آمریکا باشد، این عده گمان می کنند با رفتن ترامپ یک بار دیگر به مسیر گذشته برجام بازمی گردند، راه دوری نرویم، در انتخابات سال ۲۰۱۶ دیدیم که غرب گرایان ایران چگونه دل به پیروزی دمکرات ها به ریاست هیلاری کلینتون و باز شدن گره کور مذاکرات برجام و شکست وارد کردن انقلاب اسلامی به اردوگاه کدخدای جهانی بسته بودند. و اینک با عملکرد نابخردانه و سرکوبگرانه ترامپ در برخورد با معترضان تبعیض نژادی آمریکا و با نزدیک شدن به انتخابات۲۰۲۰ دوباره جوانه های امید غرب گرایان نا امید ایرانی که ۸ سال گذشته از عالیترین سطوح تا پایین ترین آن را در اختیار داشته و مانند نماد غربی خود ناامیدی و فقر و سختی معیشت مردم را ببار آورده اند سر زده است تا شاید بتوانند از دومینوی فروپاشی قدرت خود را که با از دست دادن مجلس یازدهم، چشن انداز آن در انتخابات۱۴۰۰ ریاست جمهوری و شوراهای شهر و روستا پدیدار گشته است فرار کنند.

در هر صورت هر گونه نمایشی که به نوعی به سنگین شدن وزن سیاسی رقبای انتخاباتی آمریکا بینجامد را باید در تمایلات غرب گرایان ایرانی و انحراف افکار عمومی از شکست های پی در پی ایشان در هرم سیاسی کشور توجیه و تفسیر نمود.

رضا احمد زاده
کد مطلب : 284836