توصيه به ديگران
۳
شنبه ۶ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۴:۵۳
ماه قوی ایمان شدن آمد
يك مشت مقدمه قتل است. يك نگاه مقدمه زنا ، يك حسد نتيجه اش مي شود شيطان رجیم و همین خطاهای در ظاهرکوچک مقدمه است برای خطا های بزرگ.
ماه قوی ایمان شدن آمد
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز ماه جدید آمد ماه ناز کشیدن و ناز کردن ها آمد ماه قوی ایمان شدن آمد ماه پاک تر شدن ماه پاداش زیاد دادن به کم کاری وکوتاهی ها و ماه صدا زدن ها و پشت نکردن به خوبی ها آمد پس مراقب باشیم از بهره مند ترین ها در این ماه رمضان شویم.
 
سنگین است این فراز از دعای افتتاح آنجا که می گوید: (وَ أَسْأَلُكَ مُسْتَأْنِساً لَا خَائِفاً وَ لَا وَجِلًا مُدِلًّا عَلَيْك )یعنی ناز فروختن و خواستن با انس و عشق ما ای خدا به خاطر ترس از تونیست بلکه به دلیل ناز خریدن و آغوش همیشه باز تو است اما (يا رَبِّ انَّكَ تَدْعُونِى فَأُوَلِّى عَنْك‏)خدایا ! تو صدا می زنی و دعوتمان می کنی و این ما هستیم که پشت می کنیم و جوابت را نمی دهیم و قیافه می گیریم!گویی بهتر از تو خدایی دیگرسراغ داریم!
 
مغلوبِ زمانيم اگر با خدا نباشيم. به زمان هميشه توجه كن! هر لحظه از زمان، خود يك پيامبر است. هيچ به صداي ساعت گوش داده‌اي؟ صداي آن شبيه تيك‌تاك است. نه! اين تيك‌تاك نيست. صداي واقعي ساعت اين است: «با او باش. با او باش؛ زيرا او با توست.
 
هر ثانيه با خدا بودن يك موفقيت عظيم است‌. هر دقيقه براي او گام برداشتن‌، فتح يك قلّه‌ي بلند است و هر ساعت را با او سپري كردن، نهايت سعادت. خوشا به حال تو اگر ميليون‌ها ثانيه و دقيقه و ساعت عمر خودت را بيهوده سپري نكرده باشي.
 
انسان‌ها در مزرعه‌ي دنيا يا شبيه به زارع‌اند يا مترسك يا كِرم؛ آنها كه شبيه به زارع هستند، توقع دارند چندين برابر آن‌چه را مي‌كارند، در آينده‌ي نه چندان دور برداشت كنند؛ آنها كه شبيه مترسك هستند، حالت ظاهري و لباسي را كه ديگران برايشان مي‌پسندند، مي‌پذيرند و به ديده شدن قناعت مي‌كنند و آنها كه شبيه به كرم هستند، اين كره‌ي خاكي را به‌سان يك سيب مي‌دانند و تا لحظه‌ي آخر جز به كرم‌وار زيستن به چيز ديگري نمي‌انديشند.
 
قوی‌ایمان کسی است که در راهش زیرک و در انتخاب همراهش محتاط و در جنگ با نفس و شیطان دلیر و در خلوت وفتنه حافظ حریم و بصیر و در سخن پیش‌اندیش و خوابش کم و خوراکش به اندازه و فکرش زیاد و در خوبی‌ها سهیم و در فرصت‌ها عامل و در داشتن‌ها شاکر و در نداشتن‌ها صابر و در امکانات بهره‌بردار و خلاصه اینکه در فروع محکم و در اصول محکم‌تر باشد.

حجت الاسلام محمد ادریسی
کد مطلب : 202493