توصيه به ديگران
۰
يکشنبه ۲ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۲:۲۳
ادعای اصلاح طلبان؛ داعش یک جریان روشنفکری است!؟
جریان فتنه در ایران بستگی‌های بسیار نزدیک فکری به گروه‌هایی مانند داعش، طالبان و تکفیریها داشته‌ و دارند و این موضوع را در مقاطع مختلف تاریخی اعلام کرده‌اند که آخرین آن عدم پذیرش رای مردم در فتنه سال 88 می باشد.
ادعای اصلاح طلبان؛ داعش یک جریان روشنفکری است!؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز عقبه فکری اصلاح طلبان علی رغم ژست زیبا و مردم فریبشان بسیار خشن و دیکتاتور مابانه می باشد.

بنا بر این گزارش محمد قوچانی تئوریسین اصلاح طلبان و کارگزاران سازندگی اخیراً در مناظره‌ای با آقای دکتر ابراهیم فیاض در خبرگزاری مهر گفته است که داعش را یک جریان روشنفکر می‌داند!

این اظهار نظر اگر در کنار برخی دیگر از اظهار نظرهای این جریان در یک دهه گذشته قرار گیرد می‌تواند منشأ بسیار مهم تحلیلی قرار گیرد که بخش‌هایی از ماهیت پنهان جریان فتنه را بخوبی روشن نماید.

۱- نکته نخست این است که جریان فتنه در ایران بستگی‌های بسیار نزدیک فکری به گروه‌هایی مانند داعش، طالبان و تکفیریها داشته‌ و دارند و این موضوع را در مقاطع مختلف تاریخی اعلام کرده‌اند که آخرین آن عدم پذیرش رای مردم در فتنه سال 88 می باشد.

۲- همچنین سازمان مجاهدین منحله که لیدر فکری این جریان می باشد قبل از حمله آمریکا به افغانستان طی اعلامیه ای مبنی بر ضرورت مذاکره با طالبان ماهیت فکری خویش را بر ملا ساخت که هوشیاری رهبر معظم انقلاب در آن سال این فتنه شوم را خنثی نمود.

از دیگر موارد و شاهدی برای مدعایمان می توان به اظهارات محتشمی پور که صدام را خالدبن ولید زمان خواند و می گفت که باید به صدام در جنگ با آمریکا کمک نماییم اشاره نماییم که باز نشان از دیدگاه فکری این جریان دارد.

۳- این موضوع باید برای مردم و اندک طرفداران آنان مورد توجه قرار گیرد که وقتی کسی مانند محمد قوچانی ادعا می‌کند داعش روشنفکر است، در این صورت معنای روشنفکری که این افراد درصدد اشاعه آن در جامعه هستند چه می تواند باشد و چه خطرات و عواقبی برای جامعه خواهد داشت.

۴- نکته مهم دیگر این است که اساساً جریانات خشن وهابی با اصلاح‌طلبان در زمینه بی‌اعتنایی به رأی مردم، نادیده انگاشتن آن و شورش در مقابل آن دارای اتفاق‌ نظر کامل هستند آنچه این روزها در بحرین، مصر، عربستان سعودی و... می گذرد بهترین دلیل بر عقبه فکری این جریانات می باشد و نزدیکی بیش از حد این جریانات در دولتهای سازندگی و اصلاحات با سران و افراد مختلف در این کشورها به خوبی این را آشکار می نماید.
کد مطلب : 91026