توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۳
صلی الله علیک یا سلطان اباالحسن یا علی بن موسی الرضا(ع)
روز 23 ذی القعده مورد سفارش ویژه است و بنا بر روایتی روز شهادت امام رضا(علیه السلام) و روز زیارتی آن حضرت نیز می باشد و بر خواندن زیارت آن حضرت از راه دور و نزدیک تاکید شده است.
صلی الله علیک یا سلطان اباالحسن یا علی بن موسی الرضا(ع)
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس تاریخ و حماسه عصر امروز، ماه ذی القعده از آن جهت که ولادت امام رضا (علیه السلام) در آن واقع شده است، ماه آن امام بزرگوار گفته می شود لذا در این ماه زیارت امام رضا (علیه السلام) از راه دور و نزدیک اجر و ثواب بسیاری دارد، که البته در این میان روز 23 ذی القعده مورد سفارش ویژه است و بنا بر روایتی روز شهادت امام رضا(علیه السلام) و روز زیارتی آن حضرت نیز می باشد و بر خواندن زیارت آن حضرت از راه دور و نزدیک تاکید شده است.
 
علامه مجلسی(ره) درباره این روز می گوید: زیارت حضرت رضا (علیه السلام) در روزهای مقدس اسلامی افضل است؛ خصوصا روزهایی که اختصاص به آن حضرت دارد. مثل روز ولادت (11 ذیقعده) و روز شهادت آن حضرت (مطابق مشهور آخر ماه صفر). سپس از کتاب اقبال مرحوم سید بن طاووس استحباب زیارت آن حضرت را در روز 23 ذی القعده (طبق روایتی روز شهادت آن حضرت) نیز نقل می کند .(بحارالانوار جلد 99 صفحات 43و 44)

همچنین رسول گرامی اسلام(صلی و علیه و آله) در رابطه با زیارت امام رضا(علیه السلام) می‌فرمایند: هیچ شخص گرفتاری نیست که امام رضا(علیه السلام) را زیارت کند، جز اینکه گرفتاری او برطرف می‌شود و هیچ شخص گنه‌کاری نیست که حضرت را زیارت کند، مگر اینکه گناهانش بخشیده می‌شود. همچنین امام رضا(علیه السلام) خود، در رابطه با زیارت‌شان می‌فرمایند:«کسی که مرا زیارت کند مانند این است که رسول خدا(صلی و علیه و آله) را زیارت کرده است.»

توصیه آیت الله بهجت برای زیارت امام رضا (علیه السلام)
 
زیارت شما قلبی باشد. در موقع ورود اذن دخول بخواهید، اگر حال داشتید به حرم بروید. هنگامی که از حضرت رضا(علیه السلام) اذن دخول می‌طلبید و می‌گویید: « أأدخل یا حجة الله: ای حجت خدا، آیا وارد شوم؟ » به قلبتان مراجعه کنید و ببینید آیا تحولی در آن به وجود آمده و تغییر یافته است یا نه؟ اگر تغییر حال در شما بود، حضرت(علیه السلام) به شما اجازه داده است. اذن دخول حضرت سیدالشهدا (علیه السلام) گریه است، اگر اشک آمد امام حسین(علیه السلام) اذن دخول داده‌اند و وارد شوید.
 
اگر حال داشتید به حرم وارد شوید. اگر هیچ تغییری در دل شما به وجود نیامد و دیدید حالتان مساعد نیست، بهتر است به کار مستحبی دیگری بپردازید. سه روز روزه بگیرید و غسل کنید و بعد به حرم بروید و دوباره از حضرت اجازه ورود بخواهید.
 
زیارت امام رضا (علیه السلام) از زیارت امام حسین(علیه السلام) بالاتر است، چرا که بسیاری از مسلمانان به زیارت امام حسین(علیه السلام) می‌روند. ولی فقط شیعیان اثنی‌عشری به زیارت حضرت امام رضا (علیه السلام) می‌آیند.

و در انتها با خواندن صلوات خاصه حضرت رضا علیه السلام ایشان را از راه دور زیارت می کنیم به امید آنکه حضرتش به زودی زود ما را به حضور بپذیرند:

کد مطلب : 213490