توصيه به ديگران
۰
شنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۴۳
چرا رهبری علناً وارد نمی شوند؟
چرا رهبری علناً وارد نمی شوند؟ این مطلبی است که طی چندین سال گذشته در رابطه با مشکلات کشور از سوی بعضی مردم مطرح می شود.
چرا رهبری علناً وارد نمی شوند؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز چرا رهبری علناً وارد نمی شوند؟ این مطلبی است که طی چندین سال گذشته در رابطه با مشکلات کشور از سوی بعضی مردم مطرح می شود. اما (پاسخ)

۱- طبق قانون اساسی تفکیک قوا و تقسیم وظائف کاملا مشخص است و رهبری بعنوان ناظر عالی و هماهنگ کننده سه قوه و فرماندهی کل قوا و بعبارتی ولایت فقیه و امام جامعه تعریف شده است.

۲- اگر قرار باشد که مقام معظم رهبری مداوم و به هر علتی وارد حیطه وظایف قوا وسایر سازمانها و نهادها  بشوند پس تشکیل این سه قوه و این همه نهادهای نظارتی برای چیست ؟ (البته مگر بنا به ضرورت)

۳- رهبری طبق اظهارات خودشان: تذکرات آرام و یا شدید خود را بطور مستمر و در پنهان به مسئولین و بویژه رئیس جمهور می دهند و بعد از چندین بار خصوصی سپس علنی می گویند تا مردم هم درجریان قرار بگیرند و حجت تمام شود.

۴-قوه قضائیه مسئول رسیدگی به کلیه مفاسد اقتصادی و سیاسی و امنیتی  می باشد که با انتصاب آقای رئیسی بهتر شده است.

۵- رهبری فرمودند: من وسط میدان هستم و از چپ و راست مشغول شمشیر زدن هستم.

۶- دستور ۸ ماده ای رهبری در خصوص مبارزه با فساد طی ۲۰ سال گذشته، توسط سران قوا روی زمین مانده و اقدام مناسبی نیز نشده است.

۷- اکثر این فسادها در دولت انجام میشو د ورئیس جمهور باید پاسخگو باشد.

۸- طبق قانون اساسی؛ مجلس وظیفه دارد که کارهای دولت را رصد کرده و از او حساب و کتاب بخواهد و با طرح سئوال و بازخواست رئیس جمهور و استیضاح احتمالی جلوی ناکارآمدی و فساد را بگیردالبته مجلس دهم امتحان بدی پس داد.

۹- مردم باید به بلوغ سیاسی برسند و در انتخاب مسئولین؛ بجای لجبازی؛ از عقلانیت استفاده کنند و اگر اشتباه کردند خودشان مجبور می شوند که هزینه اشتباه خودرا بپردازند نه مقام رهبری.

۱۰- در دی ماه ۹۴ برجام امضاء شد و شخص آقای روحانی قول داده بود که تحریمها برداشته شده و برای مردم گشایش اقتصادی می شود و گفتند مسئولیت برجام بامن است. اما پس از امضاء هیچ اتفاقی نیفتاد و روز بروز وضع اقتصادی مردم وخیم تر و تحریمها هم هرروز بیشتر شد و کسی هم سئوال نکرد که چرا چنین شد. بلاخره مردم دوسال فرصت داشتند که فکر کنند که آیا رئیس جمهور راست گفته یا نه و یا در انجام وعده خود در خصوص برجام ناتوان بوده و به عملکرد او نمره بدهند اما همین مردم در حالیکه ناتوانی دولت را در اقتصاد و سایر مسائل دیدند اما در سال ۹۶ بالجاجت خود ۶میلیون هم بیشتر از دور اول به روحانی رای دادند و حالا می گویند فریب وعده های روحانی را خوردیم و یا چرا رهبری وارد نمی شوند؟!
کجا رهبری باید وارد شود شما رای دادید و می گوئید رهبری عزل کند مگر قانون اجازه می دهد؟ خودتان عزلش کنید!

۱۱- رهبری به رای مردم احترام گذاشته و آنرا تنفیذ کردند و بعبارتی تصرف نکردند و لذا این مردم هستند که باید به رهنمودها و چهار چوبهائی که رهبری معین کرده  بودند توجه می کردند که حالا پشیمان نشوند.

حدود ۷ سال است که حضرت آقا بطور مستمر؛ خصوصی به مسئولین و علنی به مردم درخصوص تمام مسائل کشور حرف می زنند مقصود و ناراحتی خود را بصورت شفاف از رسانه ملی و دیدارها اعلام می کنند بویژه در خصوص برجام و رسیدگی به معیشت مردم. مکرر به رئیس جمهور و مجلس تذکر می دهند چند نفر از این مردم به خیابانها ریختند و بعنوان مطالبات رهبری و بعنوان امام جامعه از فرمایشات ایشان دفاع کرده و مسئولین مربوطه را باز خواست کردند؟

۱۲- تمام این اتفاقات بدیهی است و تمرینی است برای انتخاب بهتر برای فرداهای دیگر و آشنا شدن به وظایف خود ‌و سایر مسئولین و مقام ولایت .
 
حالا سئوال این است که رهبری چگونه باید وارد شوند؟ ایشان از روز اول وارد شده بودند اما مردم دقت نمی کنند. خودِ آقا فرمودند: من سالهاست وارد شدم و چپ و راست دارم شمشیر می زنم.

اگر منظور سئوال کنندگان؛ حضور میدانی و فیزیکی و مستقیم رهبری است که این انتظار وروش درهیچ جای دنیا مرسوم نبوده واصلاً امکان عملی شدن ندارد. اما معظم له با نمایندگان و عوامل و منصوبین انقلابی خود وارد شده اند مثل:

الف: آقای رئیسی را با آن روحیه انقلابی آوردند و مسئولیت قوه قضائیه را برای مبارزه جدی با فساد منصوب فرمودند که طی یکسال گذشته شاهد تحول بوده ایم.

ب: آقای فتاح را به کمیته امداد و پس از ایجاد تحول درآنجا به ریاست بنیاد مستضعفان منصوب کردند.

ج: آقای بختیاری را از قائم مقامی آستان قدس به ریاست کمیته امداد امام (ره)

د: آقای مخبر در ستاد اجرائی حضرت امام (ره)

ه:  فرماندهان نیروهای مسلح به همراه پرسنل آنان وبسیجیان کل کشور.

و: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح

ز: نیروی قدس سپاه هم برای امنیت مردم درسطح داخل ومنطقه .

اینها بعنوان نمایندگان رهبری با تمام امکانات؛ اضافه بر وظائف جاری خود؛ در زلزله؛ سیل؛ کرونا و سایر بحرانها بصورت شبانه روزی فعال هستند. 

ح: جلسات مستمر و طولانی بامسئولین کشوری و لشگری و نهادهای زیر مجموعه خود و فرماندهی در مسائل اساسی کشور‌.

آیا رهبری بیشتر ازاین باید وارد بشوند؟ تازه اینها، ظاهر کار است و مواردمهم پنهانی بیشماری وجود دارد که از دید عمومی کاملا خارج است ازجمله بازرسان مخفی؛ نمایندگان ویژه؛ و گزارشگران مورد اعتماد که موظف به اطلاع رسانی متقن و صحیح در همه زمینه ها به حضرت آقا می باشند ضمن اینکه تذکرات و رهنمودهای لسانی ایشان بصورت مستمر به مسئولین و آحاد جامعه داده می شود. (ماشاءالله خدا قوت بدهد)

حالا اگر منظور معترضین؛ ورود حضرت آقا برای عزل مجلس و ریاست جمهوری است که باید گفت: ضمن موانع قانونی؛ اینها از وظایف مردم است که با غفلت و لجاجت و کوتاهی و کم کاری خود؛ برای کشور؛ مشکل درست کرده اند و خودشان هم باید درستش کنند. مانند مجل یازدهم که قطار به ریل اصلی بازگشت.

۳۰ فرودین ۹۹  فرهادنیا
کد مطلب : 280838