توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۸:۳۱
نفوذ و نفوذ پذیران
چرا در سالهای اخیر؛ علیرغم پیشرفتهای گوناگون در سطح داخلی و منطقه ای و جهانی؛ اعتقاد و باور مردم سست شده و کدورت و دلخوری آنان از برخی مسئولین نظام افزایش یافته است و بعبارتی جمع کثیری از مردم افسرده تر؛ فقیرتر؛ و از نظر معیشت در تنگنا قرار گرفته اند؟
نفوذ و نفوذ پذیران
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز اگر کشوری پیشرفت نمی کند و یا عقب گرد و یا خرابی دارد (جدای از مسلک و دین) باید به چند مولفه اساسی توجه کنیم.

۱- مدیران کشور؛ نالایق؛ ناتوان؛ بی عرضه، بی برنامه؛ بی کیاست؛ تهی از علم کشور داری؛ بی انگیزه و نسبت به مسئولیتی که پذیرفته و یا گمارده شده اند بی اعتقاد هستند . فقط می خواهند که باشند.

۲- سطح درک مردم پائین است و در انتخاب مدیران نخبه و با کفایت؛ توان مناسبی را نداشته و احساسی و قبیله ای  انتخاب می نمایند. و بعضاً مثل شانسی عمل می کنند و گاهی هم ازروی لجاجت و دلخوری و کینه و عناد؛ مخالفین را بر می گزینند و به چیز دیگری اهمیت نمی دهند و در مواقعی هم عامل بیگانگان بوده و از دستور العملهای خارجی و دشمنان تبعیت نموده و بعضا با اخذ پول، مزدوری می نمایند.

۳- بخشی از مدیران؛ بعلت عدم فهم صحیح مدیریتی؛ علمی؛ مبنائی و بین المللی؛ و عدم عقل سیاسی و اجتماعی و بصورت ژنتیک نفوذ پذیر هستند‌ و با ابزارها و وسائل مختلف قابل تصرف و نفوذ و اثر پذیری در تصمیم سازی و تصمیم گیری می باشند. 

۴- بخشی از مدیران اصلی و کلان واثر گذار کشور؛ ذاتاً و عمداً نفوذی هستند و مامور به اجراء نقشه های دشمن از طریق نرم و بسیار حساب شده می باشند که به اینها نفوذی گفته می شود. در حالیکه ظاهر و ادبیات و رفتارهای اینها هیچگونه سوء اثری از خود بجای نمی گذارند. مگر اینکه در دام اطلاعات کشور گرفتار شوند.

سئوال؟ باتوجه به مطالب فوق و بعد از چهل سال تجربه: کشور ما گرفتار کدام یک ازمولفه های فوق می باشد؟؟

در بالا به چهار مولفه مهمِ عدم پیشرفت کشورها اشاره شد‌ .

سئوال ؟؟؟ 

۱- درکشوری که راس آن ولایت فقیه است

۲- قانون اساسی آن بر مبنای قران و شرع مقدس و تاسی به معصومین علیهم السلا م

۳- مدیران ایرانی و متدین و بعضاً مجتهد

۴- مردم وفادار به اصل نظام و انقلاب و جان برکف؛ باظرفیت بسیار بالا و فراوان هستند

۵- وجود جوانان نخبه و عالِم حوزوی و دانشگاهی و مقید به ارزشها؛

۶- دارای ارتش و سپاه مقتدر؛ درسطح منطقه ای و جهانی؛ به اضافه نیروهای بسیجی و جهادی با محبوبیت بالای کشوری و دهها مورد دیگر که از استاندارد
ساختارِ یک کشور و دولت سیاسی برخوردار می باشد و بعبارتی؛ مترقی ترین قانون اساسیِ مبتنی بر عدالت و مساوات و حقوق بشر را دارد .

چرا در سالهای اخیر؛ علیرغم پیشرفتهای گوناگون در سطح داخلی و منطقه ای و جهانی؛ اعتقاد و باور مردم سست شده و کدورت و دلخوری آنان از برخی مسئولین نظام افزایش یافته است و بعبارتی جمع کثیری از مردم افسرده تر؛ فقیرتر؛ و از نظر معیشت در تنگنا قرار گرفته و هیچگونه امید و دلخوشی درچهره آنان دیده نمی شود؟ 

و در یک جمله: زندگی مردم نسبت به ۱۰ و۲۰ سال گذشته بسیار سخت تر و طاقت فرساتر شده است و از سوئی عصبانیت و پرخاشگری و بی اعتمادی به برخی مسئولین؛ بویژه اجرائی کشور، کاملا مشهود بوده و مشکلات روز مره، آحاد جامعه را کلافه و سرخورده کرده است اما علیرغم همه این مشکلات، مردم همیشه؛ بویژه در مقاطع حساس و مهم؛ در صحنه حضور داشته و تاپای جان از انقلاب اسلامی دفاع می کنند و خط قرمز آنان؛ رهبری و حفظ نظام است‌.

اما ایراد کار کجاست؟

-در بالا اشاره داشتیم که با وجود ولایت فقیه؛ قانون اساسی منطبق بر قرآن؛ مردم وفادار به انقلاب؛ نیروهای مسلح قدرتمند و استانداردهای موجود دیگر؛ چرا باید وضع داخلی کشور از نظر اقتصادی آشفته و مردم در فشار باشند؟ ایرادِ کار کجاست؟

ساختار یا مدیران نظام؟ و از چه ناحیه ای ضربه خورده ایم؟ از سوئی چهار مولفه ۱- مدیران نالایق ۲- مردم غفلت زده ۳- مدیران نفوذ پذیر ۴- ومسئولین نفوذی را بعنوان علت عقب ماندگی  و متلاشی شدن کشور گفته ایم.

اگر نگاهی واقع بینانه و تدریجی به چند سال قبل؛ بویژه ۷ سال گذشته داشته باشیم، ملت ایران گرفتار برخی از مدیران با چهار مشخصه بالا می باشند. و لذا مهمترین موضوع اینست که یک تفکر و جریان خطر ناک لیبرالی غربگرا و تکنوکراتِ نا کارآمد؛ نفوذی؛ نفوذپذیر؛ فتنه گر؛ مفسد اقتصادی؛ اشرافی؛ و دوتابعیتی از دولت هاشمی پایه گذاری شده و در مقطع فعلی در دولت آقای روحانی لانه کرده اند که تمام سرنوشت ۸۰ میلیون ایرانی در گروگان حدود ۱۵۰ تا۲۰۰ نفر می باشد.

و لذا شما مشاهده می نمایید که شخص نفوذی مثل جیسون رضائیان؛ و یا مفسد و خائن اقتصادی بنام حسین فریدون در صف و دایره اول رئیس جمهور قرار داشته و با هم همسفره بودند و افراد تکنو کرات و نالایقی دیگری هم با این تفکر نبض اقتصاد و برنامه و بودجه کشور در انحصار و تصمیم شان بوده است.

درنتیجه: مدیران ناکارآمد و بی کفایت؛ نفوذی و نفوذ پذیر؛ در راسِ هِرم مهمترین قوه و قدرت اجرائی کشور و در پناه و حصار رئیس جمهور قرار گرفته اند که همه این افراد با انتخاب مستقیم شخص آقای روحانی انجام شده و ایشان نسبت به این افراد وابستگی وتعصب خاصی دارند.

مثلاً: درکنار ظریف و تیم مذاکره کننده هسته ای که از درجه حفاظتی و امنیتی بالائی برخوردار است حسین موسویان و دری اصفهانی و در کنار خانم ابتکار؛ سید امامی و دهها مورد دیگر که بعضاً هنوز افشاء نشده است.

حالا شما سرِ نخِ نفوذ را ازدفتر رئیس جمهور بگیرید تا افراد ذینفوذ خارج از دولت؛ استانداریها؛ فرمانداریها؛ وبخشداریها و الی آخر در این چرخه مسئولیتی کشور محاسبه بفرمائید که ایراد کار کجاست؟

با توجه به مباحث بالا و استدلال ارائه شده مشخص شد که بیشترین وزراء و مدیران نا کار آمد و بی کفایت و افراد نفوذی و نفوذ پذیر در دولت آقای روحانی مشاهده شده است. و لذا مهمترین دلیل آن؛ وضع اقتصادی موجود کشور است و هیچ ربطی هم به آمریکا ندارد. و اگر بگوئیم خسارت بارترین دولتِ پس از انقلاب؛ اشتباه نگفته ایم.

در نتیجه :
۱- تصمیم سازان (نفوذیها) ۲- تصمیم گیران (نفوذپذیران)  ۳- اجراء کنندگان درصف دولت مشاهده می شوند.

اول مهم : درسال ۹۷ درخصوص برباد دادن ۱۸ میلیارد دلار ارز وبه حراج گذاشتن ۶۰ تن طلا و سکه؛ توسط نفوذی ها در تیم اقتصادی دولت تصمیم سازی شد و لذا یکی از فاجعه بارترین تصمیم اقتصادی در یکصد ساله اخیر توسط دولت انجام شد که ارزش پول ملی به یک سوم کاهش یافت.

دوم: درآبان ۹۸ در شب تعطیلی ومیلاد پیامبر(ص) و در بدترین شرائط امنیتی داخلی و منطقه ای و درنیمه شب و بدون اطلاع رسانی قبلی به مردم؛ توسط فرد یا افراد ... دستور افزایش قیمت بنزین داده می شود که آن غائله در کشور بپا شد.

سوم: تعطیلی مسکن مهر و از کار انداختن کارت سوخت که باعث رکود و تورم مسکن و قاچاق سوخت گردید. افزایش مرحله ای و بی رویه قیمت خودرو داخلی و واردات خودروهای لوکس خارجی و عدم ساماندهی وضعیت کشاورزی ودهها مورد دیگر؛ بویژه گرانی روزانه و افسار گسیخته مایحتاح عمومی و گاهی یک کالا مثل شکر و حبوبات در یکسال ۷ بار افزایش قیمت داشته است .

سئوال مهم ؟؟ چه کسی دراطاق تصمیم سازی و تصمیم گیری نشسته و فرمان می دهد تا جائیکه می توانید مردم را عصبانی کنید و پوست آنها را بکنید تا نفسشان درنیاید؟

درنتیجه: نمایندگان مجلس می بایست در همه موارد بالا وارد شده و دولت را باز خواست و حساب می کشیدند، اما سکوت کرده که بخشی از نفوذیها وبی لیاقتها در مجلس دهم هم وجود دارند.

۲۵ فروردین ۹۹ فرهادنیا
کد مطلب : 280379