توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ ساعت ۱۸:۴۸
در گفتگو با دو عضو شورای شهر مطرح شد:
اصلاح‌طلبان هم از مدیریت مسجدجامعی ناراضی‌اند
نسبت مسجدجامعی با خاتمی، حجاریان و تاج‌زاده چیست؟
با توجه به اظهارنظرهای برخی اعضای شورای شهر می توان دریافت که نسبت به عملکرد یک ساله احمد مسجد جامعی انتقادات فراوانی وجود دارد و این نارضایتی اعضا را به سمت مهدی چمران کشانده است.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصرامروز، فردا صندلی ریاست شورای چهارم شهر تهران به رقابت گذاشته خواهد شد. رقابتی که با کناره گیری گزینه های محتمل اکنون به دو عضو صاحب نام شورا محدود شده است. با نزدیک شدن به زمان انتخاب رییس جدید شورا در سال دوم، اغلب اعضا از اظهارنظر واضح در مورد رای خود براي رياست با دلایلی چون دوری از سیاسی کاری، خودداری می‌کنند.

گرچه همه اين موارد پيش از هر انتخاباتي بارها مطرح مي‌شود اما به هر روي رقابت اصلي ميان چمران و مسجد جامعي است که تک راي برخي اعضا مي‌تواند نتيجه را کاملا تغيير دهد. اعضایی همچون عليرضا دبير، حسين رضازاده، عباس جديدي و هادي ساعي که به قول خودشان بدون ائتلاف و به صورت مستقل وارد شورا شده اند و يک راي شان مي‌تواند يا ریاست مسجد جامعي را تمدید کند يا صندلي رياست را براي سومين بار به چمران واگذار کند .

با توجه به اظهارنظرهای برخی اعضای شورای شهر می توان دریافت که نسبت به عملکرد یک ساله احمد مسجد جامعی انتقادات فراوانی وجود دارد و این نارضایتی اعضا را به سمت مهدی چمران کشانده است.

البته در این میان برخی رسانه های اصلاح طلب در روزهای اخیر مدعی شدند اصولگرایان هم تمایل به مسجدجامعی دارند و چهار نفر از اعضای اصولگرای شورا از سر اجبار و شرایط جناحی مجبورند به مهدی چمران رای بدهند. ادعایی که پرویز سروری و مجتبی شاکری در گفتگو با خبرنگار ما تکذیب کردند و آن را جنگ روانی روزنامه های زنجیره ای اصلاح طلبان برای ایجاد اختلاف در بین اصولگرایان دانستند.

سروری عضو شورای اسلامی شهر تهران مهدی چمران را پیروز انتخابات فردا می داند. وی به خبرنگار چمران نیوز گفت: عملکرد یک ساله مسجد جامعی دارای نقاط مثبت و منفی بوده و انتخاب فردا بین خوب وخوب تر خواهد بود اما با توجه به تحصیلات و کارنامه مثبت و درخشان آقای چمران ایشان را مناسب ترین گزینه برای ریاست بر شورای پنجم می دانیم .

او در خصوص برخی اخبار منتشر شده در خصوص رضایت همه اعضا از مدیریت مسجد جامعی افزود: این اخبار درست نبوده و نظر شخصی آن کسی هست که مطرح کرده و قطعا تمایل بالای اعضا به مهندس چمران فردا در انتخابات مشخص می شود .

این عضو شورای شهر همچنین در واکنش به خبر یکی از روزنامه های اصلاح طلب در خصوص رای های اجباری گفت: این جنگ روانی اصلاح طلبان برای تشتت آرا بین نیروهای ارزشی شورای شهر است. این تحلیل بیشتر بر روی آنها صدق می کند چرا که برخی اصلاح طلبان که باهم گفتگو داشتیم از عملکرد یک ساله ناراضی هستند و فقط به دلیل تمایلات جناحی مجبور هستند به مسجد جامعی رای دهند .

مجتبی شاکری دیگر عضو شورای چهارم تهران هم در خصوص انتخابات فردا با بیان اینکه رقابت انتخاب رئیس شورا در این دوره میان افرادی است که درآغاز دور چهارم نیز در معرض انتخاب بودند به خبرنگار ما گفت: اصولگرایان در این دوره نیز تنها با یک گزینه یعنی مهندس چمران وارد انتخاب می‌شوند چرا که افزودن بر تعداد گزینه‌ها تنها پراکندگی آراء را به همراه خواهد داشت.

عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران در ارزیابی عملکرد یک ساله مسجد جامعی گفت: انتخاب فردا بین خوب و خوب تر است اما نقاط ابهامی برای بنده وجود دارد که اصلاح طلبان پاسخگوی آن نیستند. به طور مثال ماجرای حکم نابهنگام و ناباورانه معاونت نظارت در روز انتخاب شهردار که به عنوان یکی از موارد جنجال‌آفرین و منفی برای رییس شورا همچنان مطرح است و این سوال مطرح است که واقعا چرا ایشان دست به چنین اقدامی زدند؟

سکوت و بی اعتنایی نسبت برخی مسائل مهم همچون فتنه دیگر موضوعی بود که شاکری از آن به عنوان یکی دیگر از ابهامات نام برد و گفت: متاسفانه نسبت به مناسبتهایی که حرفهای جدی درباره آنها مطرح است و خطوط قرمز نظام را نشان می دهد هوشمندانه اعتنایی صورت نمی‌گیرد در حالیکه آیین نامه این حق را برای رییس شورا قائل است تا در موضوعات و مناسبتهای مهم اظهارنظر کند. صحبت کردن در خصوص روز گل و یا توصیف فلان عمارت تاریخی اشکالی ندارد اما سکوت نسبت به ابعاد جریان فتنه ابهام‌آمیز است.

شاکری در ادامه برخورد غلط اعضای اصلاح طلب شورا با طرح تکریم زنان و همچنین پیشنهاد نظارت روزنامه همشهری را از اقدامات غیرقابل دفاع اصلاح طلبان شورای چهارم دانست و در مقابل تعامل با مجلس شورای اسلامی و دولت، اهمیت دادن به گزارش شورایاران، تصویب برنامه پنج ساله دوم شهرداری و نیز تصویب تبصره۴۱ بودجه۹۳ ، معافیت هزینه ایاب و ذهاب مدارس استثنایی و نامگذاری خیابان دفتر سازمان ملل به نام کودکان غزه و نیز تونل انتهای بزرگراه حکیم به نام غزه را از جمله اقدامات برجسته و قابل دفاع شورای چهارم ذکر کرد.

نسبت مسجدجامعی با خاتمی، حجاریان و تاج‌زاده چیست؟

رئیس کمیته فرهنگی و نامگذاری شورای اسلامی شهر تهران گفت: هنوز برایم سوال است که نسبت برخی آقایان با خاتمی، خوئینی ها، حجاریان، تاج‌زاده و بهزاد نبوی چیست؟

مجتبی شاکری، با بیان اینکه رقابت انتخاب رئیس شورا در این دوره میان افرادی است که درآغاز دور چهارم نیز در معرض انتخاب بودند اظهار داشت: اصولگرایان نیز در این دوره با گزینه مهندس چمران وارد انتخاب می‌شوند چرا که افزودن برگزینه‌ها تنها پراکندگی آراء را به همراه خواهد داشت ، باید به سمت مدیریت شفاف تر ممزوج با دو عنصر محبت و عقلانیت به پیش برویم.

وی با اشاره به اینکه انتخاب هیات رئیسه از نظر بسیاری اعضاء و با موضوعاتی که در مدیریت شهری مطرح است و شورا با آن روبروست به نوعی با نگاه مثبت انتخاب میان رئیس خوب و خوبتر است افزود: برای بنده چند ابهام در خصوص مدیریت مسجد جامعی مطرح است که با توجه به سؤالی که از برخی از اصلاح‌طلبان نیز در این خصوص داشته‌ام پاسخ آنان نیز مؤید این ابهام است.

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: حکم نابهنگام و ناباورانه معاونت نظارت در روز انتخاب شهردار که به عنوان یکی از موارد جنجال‌آفرین و منفی برای رییس شورا مطرح شد و یا پیشه کردن ایجاد هیجان خبری پیش از تحقیق مانند طرح استعفای شهردار قبل از دریافت هرگونه گزارش فنی و ... همچنین رعایت نشدن کارکرد هیئت رئیسه با جابجایی تصمیم رئیس و یا جابجا شدن نوبت سخن گفتن اعضا در مخالفت و موافقت ها و ... را میتوان نام برد.

سکوت، بی اعتنایی و یا پریدن از روی مناسبتهایی که حرفهای جدی درباره آنها مطرح است و خطوط قرمز نظام را نشان میدهد، هوشمندانه اعتنایی صورت نمی گیرد در حالیکه آیین نامه این حق را برای رییس شورا قائل است تا در موضوعات و مناسبتهای مهم اظهار نظر کند. گفتن در خصوص روز گل و یا توصیف فلان عمارت تاریخی جادارد ولی تنبه دادن نسبت به ابعاد جریان فتنه از مصادیق این ابهام است.

وی با اشاره به اینکه تصمیم‌سازان اصلی جریان دوم خرداد در ماجرای ۱۸ تیر ۷۸ و جریان فتنه نشان دادند که لیاقت مدیریت در جامعه را ندارند، افزود: با توجه به اینکه به نظر می‌رسد حلقه های بعدی این گروه در شورا باشند این افراد باید تکلیفشان را با لایه‌های تصمیم‌سازی اولی مشخص نمایند چرا که مردم ما از سردمداران دوم خرداد حرفها و اتهامات بسیار بدی را نسبت به نظام، رهبری و ارزشهای اصلی انقلاب دیده‌اند اما مردم جامعه ما هوشمندند چرا که وقتی عنوان می‌شود در اینجا جمعی از اصلاح‌طلبان حاضرند؛ انتظار دارند نسبتشان را با لایه تمصیم‌ساز اولی بدانند.

مجتبی شاکری خاطر نشان کرد: با ملاحظاتی که در عملکرد مسجد جامعی و روابط ایشان با اعضاء ملاحظه نمودم هنوزم برایم این سؤال مطرح است که نسبت آقای مسجد جامعی با خاتمی، حجاریان، تاج‌زاده و بهزاد نبوی چیست و چگونه روابط خود را فاصله گذاری می‌کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که پرحاشیه‌ترین موضوع مطرح در شورای شهر را چه می‌دانید اظهار داشت: طرح تکریم مقام زن که شاید به غلط تفکیک جنسیتی لقب گرفت یکی از مواردی بود که متأسفانه در شورای شهر با حاشیه‌هایی توأم گردید علی‌رغم اینکه این تدبیر شهردار تهران با تقدیر بیش از ۲۰۰ نفر از نمایندگان مجلس، ائمه جماعات و بسیاری از مسئولان دیگر توأم شد.

وی با بیان اینکه بخشی از دوم خردادی‌های شورا با تعابیر بسیار زشت از این عمل ارزشمند یاد کردند، افزود: کسانی از اعضای شورا این عمل را با داعش و طالبان مقایسه نمودند و حتی برخی از این اعضاء با اهانت در صحن شورا و رسانه ها ‌گفتند که وظیفه شهرداری تفکیک زباله است نه تفکیک جنسیتی که البته هر چند از الفاظ سخیفی از این کار ارزشمند یاد کردند اما در جامعه اثر نکرد.

پیشنهاد نظارت روزنامه همشهری از جمله اقدامات غیرقابل دفاع دوم خردادی‌ها شورای چهارم

عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران یکی دیگر از مصادیق و اقدامات غیر قابل دفاع شورای چهارم را پیشنهاد نظارت روزنامه همشهری عنوان کرد و اظهار داشت: البته این موضوع نیز از جانب این افراد با بیان اینکه نظارت نه به عنوان حضور مستقیم بلکه سیاستگذاری باید صورت پذیرد ، از جانب مطرح‌کنندگان آن تعدیل شد که البته همیشه برای اعضا این جایگاه محفوظ بوده است.

مجتبی شاکری در پاسخ به این سوال که از جمله اقدامات مثبت شورا در طول یک سال گذشته چه موضوعی بوده است: تعامل با مجلس شورای اسلامی و دولت، اهمیت دادن به گزارش شورایاران، تصویب برنامه پنج ساله دوم شهرداری و نیز تصویب تبصره۴۱بودجه۹۳ که منشا تخصیص ۳% بودجه معاونت ها و سازمانها و... تابعه شهرداری برای کارفرهنگی، معافیت هزینه ایاب و ذهاب مدارس استثنایی و نامگذاری خیابان دفتر سازمان ملل به نام کودکان غزه و نیز تونل انتهای بزرگراه حکیم به نام غزه همچنین تأکید کرد: بازتاب این اقدام دغدغه‌ای بود که حتی کشورهای عربی نیز از آن تقدیر کردند که از جمله اقدامات برجسته و قابل دفاع شورای چهارم دانست.

وی خاطر نشان کرد: مصوبه الزام شهرداری تهران به تملیک منزل شیخ فضل الله نوری و مرحوم مدرس و ایجاد مرکزی جهت معرفی تاریخ مشروعیت به علاقمندان از جمله دیگر اقدامات ارزشمند در طول یک سال گذشته بوده است.

دوره یک ساله ریاست مسجد جامعی فردا به پایان خواهد رسید باید دید با توجه به حواشی زیاد و انتقادات فراوانی که بر عملکرد یک ساله وی وارد شده آیا او جای خود را به مهدی چمران خواهد داد یا خیر؟
مرجع : جهان نیوز
کد مطلب : 91737