توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۷ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۵۸
ماست مالیزاسیون از نوع وزارت امور خارجه دولت تدبیر!
خوب است وزارت امورخارجه برای مثال به یک نمونه از همکاری جمهوری اسلامی ایران در طول 40 سال گذشته با یکی از شرکتهای فوق را برای تنویر و آگاهی افکار عمومی بیان نماید تا همگان به صدق ادعای حضرات آگاهی یابند. البته اگر نفرمایند که آن معاملات برای جریمه نشدن شرکتهای یاد شده محرمانه بوده است؟!
ماست مالیزاسیون از نوع وزارت امور خارجه دولت تدبیر!
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز در حالی که آمریکا هر روز گستاخ تر از پیش به تحریم ایران اقدام می ورزد دولت و وزارت امورخارجه کشورمان هنوز به توافقنامه ای می نازند و آن را به رخ مردم می کشد و فخر می فروشند که دیگر هیچ ارزش و اعتباری ندارد.

بنا بر این گزارش، روز گذشته و پس از چندمین بار از زمان توافق ایران و 5+1 (چه در زمان اوباما و چه در زمان ترامپ) و تحریم ایران از سوی آمریکا، وزارت امورخارجه کشورمان لیستی را از تحریم شرکتهای آمریکایی ارائه کرد که تا کنون هیچ مراوده ی تجاری با جمهوری اسلامی ایران در طول 40 سال گذشته نداشته اند!

به گزارش خبرنگار ما، این اقدام عجیب وزارت امورخارجه ایران در تحریم شرکتهای آمریکایی در حالی روی داده است که هنوز محمد جواد ظریف وزیر امورخارجه کشورمان هیچ توضیح رسمی در خصوص اعتماد بیجایی که به جان کری بدون گرفتن تعهد داشته است نداده است که همان اعتماد بیجا پایه و اساس تحریمهای کنونی و آینده ایران اسلامی قرار گرفته است.

بر همین اساس نگاهی به لیست شرکتهای تحریمی آمریکا از سوی ایران به ماست مالی عجیب وزارت امورخارجه گواهی می دهد و از هر بیان و نقد دیگری ما را بی نیاز می سازد.

1.BENI Tal: این شرکت طرف قراردادبانیروهای نظامی رژیم صهیونیستی است.
2.United Technologies produces: این شرکت اقدام به فروش بالگردهای بلک هاوک به رژیم صهیونیستی کرده است. 
3. شرکت تسلیحاتی RAYTHEON: این شرکت تسلیحات پیشرفته در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده است.
4. شرکت ITT Corporation:این شرکت تجهیزاتی در اختیار رژیم صهیونیستی گذارده که برای حمله شبانه به اردوگاههای پناهندگان فلسطینی استفاده می شود. 
5. شرکت Re/Max Real Estate: این شرکت ساختمانی امریکایی به طورغیرقانونی در خرید و فروش املاک در شهرک های ساخته شده فعالیت داشته است.
6. شرکت Oshkosh Corporation: این شرکت اقدام به تامین قطعات زرهی مورد نیاز برای تجهیزات تاکتیکی ارتش رژیم صهیونیستی کرده است. 
7. شرکت تسلیحاتی Magnum Research Inc: این شرکت صنایع نظامی اقدام به توسعه وتولید اسلحه و تجهیز نیروهای رژیم صهیونیستی کرده است.
8.‌ شرکت تسلیحاتی Kahr Arms: این شرکت آمریکایی اقدام به تامین قطعات و توسعه سلاحهای سبک مورد استفاده در ارتش رژیم صهیونیستی کرده است.
9. شرکت M7 Aerospace: این شرکت تحت مالکیت شعبه آمریکایی شرکت Elbit Systems رژیم صهیونیستی است.
10. شرکت Military Armament Corporation: این شرکت در امر تولید و ارائه خدمات فنی و تجهیزات مربوط به سلاح های پلیس رژیم صهیونیستی فعالیت دارد.
11. شرکت تسلیحاتی Lewis Machine and Tool Company: این شرکت در تولید قطعات و تامین خدمات برای تولید اسلحه برای ارتش رژیم صهیونیستی نقش دارد.  
12. شرکت تسلیحاتی Daniel Defense: این شرکت آمریکایی در تولید قطعات و تامین خدمات برای تولید اسلحه برای ارتش رژیم صهیونیستی نقش دارد.
13. شرکت تسلیحاتی Bushmaster Firearms International: در تولید قطعات و تامین خدمات برای تولید اسلحه برای ارتش رژیم صهیونیستی فعالیت دارد.
14. شرکت اسلحه سازی O.F. Mossberg & Sons: این شرکت آمریکایی تولید کننده سلاح برای ارتش و پلیس رژیم صهیونیستی است.
15. شرکت تسلیحاتی H-S Precision, Inc: این شرکت اقدام به انتقال تکنولوژی ساخت اسلحه به رژیم صهیونیستی کرده است.


به گزارش عصر امروز لذا خوب است وزارت امورخارجه برای مثال به یک نمونه از همکاری جمهوری اسلامی ایران در طول 40 سال گذشته با یکی از شرکتهای فوق را برای تنویر و آگاهی افکار عمومی بیان نماید تا همگان به صدق ادعای حضرات آگاهی یابند. البته اگر نفرمایند که آن معاملات برای جریمه نشدن شرکتهای یاد شده محرمانه بوده است؟!
کد مطلب : 194519