توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۱۷:۰۰
ویتارا و تندر باکیفیت‌ترین و ام‌وی‌ام و پراید بی‌کیفیت‌ترین خودروها
در ارزیابی کیفی خودروهای تولیدی در شهریورماه، ویتارا، پارس تندر و تندر۹۰ به عنوان کیفی‌ترین خودروهای سواری و ام‌وی‌ام۱۱۰، سایپا ۱۳۲ و سایپا ۱۳۱ به عنوان بی‌کیفیت‌ترین خودروهای سواری معرفی شدند.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، در شهریور امسال بر اساس آمار تولید ارائه شده از سوی شرکت‌های خودروساز جهت ارزیابی محصولات، مجموع خودروهای تولید شده اعم از سبک و سنگین، نسبت به ماه قبل با افزایش ۱۲.۴ درصدی و در مقایسه با زمان مشابه سال قبل با روند صعودی ۹۷.۲ درصدی روبرو شد.

در این ماه ۹۹ درصد از تعداد خودروهای تولید شده در کشور مختص خودروهای سبک (سواری و وانت) و یک درصد نیز مربوط به خودروهای گروه سنگین (مسافری و باری) بوده است.

گروه سبک:

در بخش سواری شاهد روند رو به رشد ۱۲.۴ درصدی تولید نسبت به ماه قبل بودیم که افزایش تولید خودروهای پژو ۲۰۶، سایپا X۱۳۲ و تولید مجدد سوزوکی گراند ویتارا از جمله عوامل اصلی، در ایجاد این روند صعودی هستند. از دیگر نکات مهم و حائز اهمیت در مورد تیراژ تولید خودروهای ساخت داخل، می‌توان به قطع تولید خودروهای لیفانX۶۰ و ام وی ام X۳۳ اشاره کرد.

در این ماه جمعاً ۲۳ مدل خودرو توسط شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران مورد بازرسی قرار گرفت که ۱۸ مدل در سطح کیفی خیلی خوب و ۵ مدل نیز در سطح کیفی خوب قرار گرفتند.

طبق جدول رده‌بندی کیفی خودروهای سواری، سوزوکی گراند ویتارا محصول شرکت ایران خودرو خراسان کمترین میزان نمره منفی و ام وی ام ۱۱۰ محصول شرکت مدیران خودرو بیشترین نمره منفی را در این ماه کسب کرده اند.

در شهریور ماه سال جاری، سوزوکی گراند ویتارا به عنوان تنها خودرو موجود در گروه قیمتی بالای ۱۰۰ میلیون تومان مورد ارزیابی قرار گرفت و با کسب ۱۶.۷ نمره منفی، کیفی ترین خودرو در بین تمام گروه های قیمتی شناخته شد.

همانطور که قبلاً نیز اشاره شد به دلیل قطع تولید خودروهای لیفانX۶۰ و ام وی ام X۳۳، در این ماه خودرویی در گروه قیمتی بین ۶۰ تا ۸۰ میلیون تومان مورد ارزیابی قرار نگرفت.

همچنین در گروه خودروهای بین ۴۰ تا ۶۰ میلیون تومان، تندر ۹۰ اتوماتیک محصول شرکت ایران خودرو با ۲۰.۵ نمره منفی، کمترین نمره منفی را از آن خود کرد و در سطح کیفی A+ قرار گرفت. پس از آن نیز جک ۵J اتوماتیک، لیفان ۶۲۰ و ام وی ام ۵۳۰ هر کدام به ترتیب ۴۵.۵، ۵۱.۳ و ۵۶.۳ نمره منفی کسب کردند و در سطح کیفی A قرار گرفتند.

به گزارش فارس، ۱۵ خودرو بین ۲۰ تا ۴۰ میلیون تومان مورد ارزیابی قرار گرفتند که از میان آنها، شش خودرو رتبه کیفی A+، هفت خودرو رتبه کیفی A و دو خودرو رتبه کیفی B+ را به خود اختصاص دادند. در این گروه، پارس تندر با ۲۰.۵ نمره منفی در گروه کیفی خیلی خوب و در صدر قرار گرفت و پس از آن، تندر۹۰ پارس خودرو و ایران خودرو با ۲۰.۷ نمره منفی در جایگاه های بعدی قرار دارند.

در انتهای جدول این گروه قیمتی نیز خودروهای تیبا با ۶۰.۸ نمره منفی و ام وی ام ۱۱۰ با ۸۵ نمره منفی قرار دارند.

در این ارزیابی نیز مانند ماه‌های گذشته، خودروهای سایپا X۱۳۱ محصول شرکت سایپا و پارس خودرو و سایپا X۱۳۲ در گروه خودروهای زیر۲۰ میلیون تومان قرار دارند و در رده کیفی B+ جای گرفته اند.

در نمودار مربوط به روند تغییرات میانگین نمره منفی خودروهای گروه سواری، رانا بیشترین میزان بهبود و MVM۵۳۰ هم بیشترین میزان تنزل را داشته اند.

وانت:

در بخش وانت، شاهد رشد ۱۱.۸ درصدی تولید در شهریور امسال نسبت به مردادماه هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند، مربوط به افزایش تولید وانت مزدا دو کابین و وانت نیسان دوگانه سوز است. از دیگر نکات مهم و حائز اهمیت در مورد تیراژ تولید خودروهای گروه وانت، می‌توان به تولید خودروی جدید وانت پیکاپ فوتون دیزلی در کارخانه ایران خودرو دیزل اشاره کرد.

با توجه به رشد تولید خودروهای گروه وانت در شهریورماه، ارزیابی این خودروها نیز ۴۲ درصد افزایش یافت، به طوری که از ۶ مدل خودرو ارزیابی شده، ۲ مدل در سطح کیفی خوب و ۴ مدل نیز در سطح کیفی قابل قبول قرار گرفتند.

همچنین وانت پیکاپ فوتون دیزلی محصول شرکت ایران خودرو دیزل در صدر و وانت نیسان دوگانه سوز محصول شرکت زامیاد در انتها قرار گرفته‌اند.

در نمودار تغییرات میانگین نمره منفی خودروهای گروه وانت نیز وانت نیسان دوگانه سوز بیشترین میزان بهبود کیفی و وانت مزدا تک کابین هم بیشترین میزان تنزل کیفی را داشته اند.

گروه سنگین:

در بخش خودروهای تجاری مسافری در شهریورماه هم مانند ماه قبل از آن، به دلیل عدم همکاری شرکت های سازنده، هیچ خودرویی ارزیابی نشده است.

در بخش خودروهای تجاری باری شاهد رشد ۲۵.۵ درصدی تولید در شهریور نسبت به مردادماه هستیم که بیشترین تأثیر در ایجاد این روند، مربوط به افزایش تولید کامیون ایسوزو NPR۷۵M ، کامیونت ایسوزو NKR و همچنین تولید مجدد کامیونت الوند ، کشنده بنز آکسور و کشنده کاوه است. از دیگر نکات مهم و حائز اهمیت در مورد تیراژ تولید خودروهای تجاری باری ساخت داخل می‌توان به قطع تولید کشنده اسکانیا G۴۰۰ اشاره کرد.

با توجه به رشد تولید خودروهای این گروه در شهریورماه، ارزیابی این خودروها نیز ۱۹.۱ درصد افزایش یافت، به طوری که از ۸ مدل خودروی ارزیابی شده، ۶ مدل در سطح کیفی خیلی خوب و ۲ مدل هم در سطح کیفی خوب قرار گرفتند.

در نمودار روند تغییرات میانگین نمره منفی خودروهای گروه تجاری نیز کامیون بنز WH بیشترین میزان بهبود و کامیونت ایسوزو NPR۷۵P هم بیشترین میزان تنزل را داشته است.
کد مطلب : 94275