توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۰۹
علی(ع) یعنی نفس پیامبر(ص)
آگاه باش که پیشوای شما از دنیا به دو جامه کهنه بسنده کرده است، و از غذاها به دو قرص نان، بدانید که شما هرگز توان آن را ندارید ولی با پارسایی و تلاش و عفت و راستی و درستی، مرا یاری کنید.
علی(ع) یعنی نفس پیامبر(ص)
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس تاریخ و حماسه عصر امروز امشب شب شهادت انسانی است که پیشوائى الهى و ربّانى و تجسّم نور و روشنائى است او مركز توجّه تمامى موجودات و عارفان عالم است که عروجش یتیمی امتی را در پی دارد.

شخصیت مولای متقیان امیر مومنان حضرت علی ابن ابیطالب (علیه السلام) دارای چنان وجوه و شؤون منحصر بفرد و متفاوتی است كه هر كس با هر سلیقه، اندیشه، گرایش و پایبندی ویژه ای، علی(علیه السلام) این فرزندى پاك از خانواده پاكان و گوینده‌ى حقّگو و هدایتگر و مركز و محور امامت و رهبریّت را پیشوای خود قرار داده است.

زیرا وقتی خداوند تبارک و تعالی آیه شریفه، یا ایها الذین آمنوا اطیعوا الله و اطیعوا الرسول و اولی الامر منكم...، را نازل فرمودند حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه وآله) برای مردم در خطبه ای این آیه را در شان امیر مومنان علیه السلام دانسته و فرمودند: ایها الناس ان الله امركم ان تطیعوه فی نبیه وتطیعونی فی وصیتی و وزیری و خلیفتی فی حیوتی و ولی الامر من بعد وفاتی و خیر من اخلف بعدی علی بن ابیطالب الا و من اطاع علیا فقد اطاعنی و من اطاعنی اطاع الله، و من فارق علیا فقد فارقنی و من فارقنی فقد فارق الله، و من فارق الله فعلیه لعنة الله.

خدای تعالی فرمودند كه: طاعت او دارید در حق من و طاعت من دارید در باب وصی و وزیر و خلیفه من در حیات من و امامت پس از وفات من، و بهترین خلیفه پس از من علی ابن ابیطالب(علیه السلام) است. هر كه طاعت او دارد طاعت من داشته باشد، و هر كه طاعت من دارد طاعت خدای داشته باشد، و هر كه از او مفارقت كند از من مفارقت كرده باشد، و هر كه از من مفارقت كند از خدای مفارقت كرده باشد - یعنی از دین خدا - و هر كه از خدا مفارقت بكند لعنت خدا بر او باد.

آقا و مولای ما کسی است که سعادت تولد در خانه خدا را دارد که هیچ احد دیگری چنین شرافتی را ندارد، سعادت اولین ایمان آورنده به پیامبر اکرم صلی الله و علیه وآله را دارد، سعادت وصایت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و دامادی دختر او را دارد و سعادت شهادت در مسجد و خانه خدا را دارد. اینها همه از افتخارات مولای عالمیان می باشد.

امام علی علیه السلام نمادی از انسان کامل
 
امیرالمؤمنین علی علیه السلام پنج سال حکومت کرد ولی نه آجری روی آجر و نه خشتی روی خشت گذاشت و نه زمینی و ملکی را برای خود برداشت و نه طلا و نقره ای به ارث گذاشت.

آن حضرت به عثمان بن حنیف فرماندار بصره نوشت:
«الا و انّ امامکم قد اکتفی من دنیاه بطمریه و من طعمه بقرصیه ألا و انکم لا تقدرون علی ذلک و لکن اعینونی بورع و اجتهاد فو الله ما کنزت من دنیا کم تبراً و لا ادّخرت من غنائمها و فرا و لا اعددت لبالی ثوبی طمراً».

آگاه باش که پیشوای شما از دنیا به دو جامه کهنه بسنده کرده است، و از غذاها به دو قرص نان، بدانید که شما هرگز توان آن را ندارید ولی با پارسایی و تلاش و عفت و راستی و درستی، مرا یاری کنید. به خدا سوگند، از دنیایتان سیم و زری نیندوختم و از ثروتهای آن مالی ذخیره نکردم، ولی برای کهنه جامه ام شور و اشوری فراهم نساختم.

و مهمتر از همه اینکه در آیه مباهله حضرت علی(علیه السلام) "نفس" پیامبر شمرده شده که بسیار اهمیت دارد و یا در آیه اکمال سوره مائده  که می فرماید" الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی و رضیت لکم الاسلام دینا" که برخی از اهل سنت و تمام علمای شیعه تأکید دارند که در این آیه منظور ولایت امام علی(علیه السلام) است و سوره "عادیات" نیز در فضیلت مبارزات حضرت توصیفاتی دارد. اینها فقط گوشه هایی بو از فضایل مولی الموحدین امیرالمومنین علیه السلام.
کد مطلب : 205255