۱
توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۱۷ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۴۶
ادب مرد به ز دولت اوست
از قابلیت‌های تخصصی، مدیریتی و حرفه‌ای داشته یا نداشته یک وزیر، مسئول و مدیر که بگذریم، اخلاق هم بسیار اهمیت دارد...
ادب مرد به ز دولت اوست
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، هادی غلامحسینی در روزنامه جوان نوشت: از قابلیت‌های تخصصی، مدیریتی و حرفه‌ای داشته یا نداشته یک وزیر، مسئول و مدیر که بگذریم، اخلاق هم بسیار اهمیت دارد به ویژه آنکه یک شخص بخواهد عهده دار پستی در نظام جمهوری اسلامی ایران شود. وزیری را به یاد دارم که وقتی در مجلس نهم با استیضاح نمایندگان ملت روبه رو شد و جدایی خوداز کرسی ریاست وزارتخانه بزرگی چون راه و شهر‌سازی را جدی دید، چنان از مزخرف خواندن طرح مسکن مهر پشیمان شد که برای حفظ کرسی وزارتخانه راه و شهر‌سازی کشور جمهوری اسلامی ایران، در خانه ملت مقابل چشم دهها نماینده از مردم عذر خواهی کرد، حال بماند که این کوتاه آمدن از سر حب بالانشینی و ریاست بود یا خدمت، اما مهم آن بود یک وزیر بداند در این کشور و نظام ادب مرد به ز دولت اوست.

 
اما رصد رفتار همان وزیر نشان داد عذر خواهی از آن گستاخی برای فرار از تیغ تیز استیضاح بود چراکه مسکن مهر هم مجدد مزخرف خوانده شد و هم اینکه به رغم قول رئیس دولت یازدهم و همان وزیر مبنی بر اتمام طرح، طرح مسکن مهر در پایان دولت یازدهم هنوز به اتمام نرسیده است. حال تنها چند ماه پس از برخورد عجیب همان وزیر با یک شهروند خانم در فرودگاه امام که انتقادات زیادی را از سوی افکار عمومی در فضای حقیقی و مجازی برانگیخته بود، روز گذشته در حاشیه هیئت دولت وقتی یک خبر‌نگار خانم نظر همان وزیر را درباره مرجوعی‌بودن هواپیمای جدید (کلمبیایی بودن هواپیمای خریداری شده) جویا شد، میکروفون خبرنگار را که اموال بیت المال است با عصبانیت گرفته و به سوی دیگری پرت می‌کند و می‌گوید، شماها خبرنگار نیستید، شماها بی‌.... هستید.

 
   

 
بی‌شعور خطاب‌کردن یک فرماندار

 
چندی پیش نیز سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی وزیر بهداشت دولت تدبیر و امید نیز در جریان بازدید از یکی از مراکز بهداشتی ایلام، در پاسخ به درخواست فرماندار بدره او را با لفظ بی‌شعور خطاب کرده و گفت تو نماینده دولتی و نه مردم. مگر نمایندگان دولت قدرت و کرسی مدیریت خود را با رأی اعتماد از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نمی‌گیرند، حال مشکل کجاست وزرای دولت یازدهم در برابر فرماندار و خبرنگار و مردم ادب را رعایت نمی‌کنند، یعنی لابی آنقدر خیال یک وزیر را راحت کرده است که از استیضاح و برکناری توسط مجلس دیگر واهمه‌ای ندارد.

 
  

 
مسئولیت منهای پاسخگویی!

 
از سوی دیگر مگر نه آنکه مسئولیت باید با پاسخگویی نیز همراه باشد، حال چه شده که اعضای کابینه حسن روحانی در برابر سؤال و انتقاد اینگونه از کوره در‌می‌روند و رفتارهای دور از شأن یک وزیر از خود ظهور و بروز می‌دهند.

 
   

 
گفتارهای چسفیلی !

 
از سوی دیگر طی روزهای گذشته یکی از مشاوران وزرای اقتصادی و عضو هیئت مدیره یک بانک در یادداشتی تلگرامی خطاب به رقبای انتخاباتی روحانی نوشت: سیاستمدارانی هستند که برای اداره کشوری 80 میلیونی با صدها مسئله پیچیده، حرف‌هایی می‌زنند که می‌توان آنها را «گفتارهای چسفیلی» نامید. حواسمان باشد اصولگرا و اصلاح‌طلب، دلواپس و امیدوار به ما چسفیل تحویل ندهند زیرا این حرف‌های چسفیلی هیچ مسئله‌ای را حل نمی‌کند.

 
   

 
بی‌ادبی به علما !

 
در مورد دیگر یکی از کارشناسان اقتصادی که در برنامه مناظره حضور داشت در برابر این پرسش که چرا مقامات دولتی نسبت به نگرانی و دغدغه بحق علما در مورد ربوی بودن نظام بانکی ایران و عدم اصلاح واقعی این بخش واکنش نشان نمی‌دهند، با لحنی تند و بی‌ادبانه گفت: بهتر است علما در مورد امور اقتصادی نظر ندهند !

حضرت امام مسئولان را نوکر و خادم ملت معرفی کردند و بارها تأکید داشتند که نباید بین مسئولان و مردم فاصله بیفتد و مسئولان باید از قشر متوسط رو پایین باشند، حال معلوم نیست چه اتفاقی افتاده است که برخی از وزرا و مسئولان خود را ولی نعمت و دیگران را به چشم رعیت می‌بینند، باید دید دلیل شکل‌گیری چنین شکاف طبقاتی بین مسئولان و مردم چیست و در این دولت چه اتفاقی افتاده است که در ظاهر هم ادب را رعایت نمی‌کنند. وزیر اقتصاد چندی پیش به درستی بخش دولت رامعدن رانت، امتیاز، حقوق و پاداش‌های نجومی، مسافرت‌های خارجه و... معرفی کرد، شاید اگر این ویژه‌خواری‌ها نبود امروز برخی از مسئولان اسیر هوا و هوس نفسانی خود نمی‌شدند و به خود اجازه بی‌ادبی به دیگران را نمی‌دادند.
کد مطلب : 195581
م خ
۱۳۹۶-۰۱-۱۷ ۰۹:۰۰:۵۷
نتيجه انتخاب بد همين است. انكه بر خوان كريمان كردپشت. ازلئيمان شنود حرف درشت.