توصيه به ديگران
۱
دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۵۹
مروری بر بهانه های اصلاح طلبان در انتخابات دهم ریاست جمهوری
در این بین نقش افرادی مانند کروبی، میر حسین موسوی و محمد خاتمی به عنوان رهبر این جریان انکار ناپذیر است. مروری بر گوشه ای از بهانه های جریان ورشکسته اصلاحات و فتنه می تواند چراغی برای جلوگیری از فتنه ای دیگر باشد.
مروری بر بهانه های اصلاح طلبان در انتخابات دهم ریاست جمهوری
Share/Save/Bookmark

به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز ، در انتخابات گذشته ریاست جمهوری که به انتخاب مجدد احمدی نژاد منجر شد جریان شکست خورده اصلاحات، تاب و تحمل این شکست سیاسی را نداشته و باعث ایجاد ۸ ماه  التهاب و اغتشاش در کشور می شوند و عملا امنیت ملی کشور را مورد تهدید قرار داده و به بهانه دروغین "تقلب " مسائلی را بیان می نمایند تا به اثبات ادعای واهی و پوچشان برسند. 

در این بین نقش افرادی مانند کروبی، میر حسین موسوی و محمد خاتمی به عنوان رهبر این جریان انکار ناپذیر است. مروری بر گوشه ای از بهانه های جریان فتنه در 88 می تواند چراغی برای جلوگیری از فتنه ای دیگر باشد. 

لازم به یادآوری است که این شبهات به دو دسته تقسیم می شوند دسته ای به زمان پیش از انتخابات بر می گردد و دسته دیگر به پس از برگزاری انتخابات. 

در این خصوص عنوان کردن بهانه هایی همچون؛

۱-توهین در جریان مناظره ها از سوی یکی از نامزدها 
۲- تبلیغات یکی از نامزدها در روز رای گیری در برخی صندوق ها
۳- اخراج شدن نمایندگان جریان رقیب احمدی نژاد از سر صندوق ها 
۴-کمبود تعرفه های رای گیری و بعضا اتمام رای گیری در برخی حوزه ها زودتر از زمان مقرر
۵-بازشماری آرای صندوق ها در برابر خبرنگاران
۶-وجود صندوق های دو جداره در انتخابات 
۷- بیشتر بودن تعداد آرای برخی صندوق ها نسبت به تعرفه های استفاده شده
۸-  اصرار بر تقلب چند میلیونی آرا
۹-ابطال انتخابات و حضور ناظرین بین المللی

به عنوان مثال کروبی یکی از بازندگان انتخابات که آرایش از آرای باطله هم کمتر بوده و در جایگاه پنجم قرار گرفته بود!، (طبق گزارش ۳ تیر ۸۸ روزنامه اعتمادملی) به این روزنامه گفت: "هنگامی كه انتخابات برگزار شد و چنان نتیجه‌ای بر آن رقم خورد من همواره تاكید می‌كردم كه ما به شورای نگهبان حرفی نخواهیم زد و به آن اعتراضی نداریم بلكه ما نسبت به عملكرد قوه مجریه و وزارت كشور معترض هستیم!"  

البته وی هیچگاه توضیح نمی دهد هنگامی که شورای محترم نگهبان ناظر و تایید کننده روند اجرای انتخابات می باشد و وقتی این شورا انتخابات را تایید کرد مخالفت با روند اجرا یعنی مخالفت با شورای نگهبان.

کروبی در ادامه با طرح پیشنهادی به ریاست محترم جمهوری می گوید: "پيشنهادي براي آقاي احمدي‌نژاد دارم، وزارت كشور اجازه برگزاري يك تجمع را به ما بدهد بعد ما در يك نقطه تهران تجمع برگزار مي‌كنيم، ايشان نيز همزمان در نقطه ديگر تجمعي برگزار كند. آن وقت ايشان ببيند كه مردم از كداميك استقبال مي‌كنند. از آنها يا از اصلاح‌طلبان(!)" البته ایشان ظاهرا اصل انتخابات را به اندازه یک تجمه هم قبول ندارد! که باید به این مردمسالاری آفرین گفت. 

سخنگوی شورای نگهبان بعنوان ناظر و امین مردم می گوید که معترضان انتخابات با بهره گیری از مطالبی کذب سعی می کردند با زورو تهدید ثابت کنند که حرفشان درست است!

سخنگوی شورای نگهبان می گوید: آقای موسوی از همان ابتدا، موارد بسیار اندكی را برای ما ارسال كردند. بسیاری از آنها ناظر به روند اجرایی انتخابات بود كه مثلاً در فلان صندوق، تبلیغات یكی از نامزدها وجود دارد. ما دستور دادیم آنها را بررسی كردند و معلوم شد كه بسیاری از آنها صحت ندارد و آنهایی هم كه صحت داشت تذكر داده شد و بلافاصله مشكل برطرف شد. 

میرحسین مدعی می شود كه نمایندگان‌شان از برخی صندوق‌ها اخراج شده‌اند كه پس از بررسی، معلوم شد چنین چیزی اتفاق نیفتاده است و اصولا نمایندگان این كاندیدا در صندوق‌های ادعا شده، حضور نداشتند. 

ستاد انتخابات کشور هم در بیانیه ای اعلام كرد كه بيش از ۴۰ هزار نماينده موسوي بر روند اجرايي انتخابات نظارت داشته‌اند كه اين بيشترين تعداد ناظر يك كانديدا در طول ۳۰ سال انتخابات گذشته بوده است. بر این اساس، به نمايندگي از احمدي‌نژاد پنج هزار و ۲۴۰ نفر،‌ كروبي هزار و ۵۳۰ نفر و رضايي ۷۰۴ نفر بر سر صندوق‌هاي اخذ رأي، حاضر و ناظر بر عملكرد مجريان انتخابات بودند. 

موسوی در بیانیه پنجمش اینگونه می گوید: در بيش از ۱۷۰ حوزه انتخاباتي تعداد آراي به صندوق ريخته شده بيشتر از تعداد واجدين شرايط" است. 

در پاسخ به این انتقاد دانشجو با اشاره به تردد در مراکز سیاحتی و زیارتی امکان این موضوع را رد نمی کند و با بیان مصادیقی که در دولت های گذشته نیز اتفاق افتاده است به درستی به این انتقاد میرحسین موسوی پاسخ می دهد.

روایت کروبی از صندوق‌های دوجداره و تقلب در انتخابات! بسیار تخیلی و شنیدنی می باشد. وي بيان كرد "اين موضوع را شنيده كه با كمك ديگران صندوق‌هايي ساخته شده كه دو جداره‌اند كه يك طبقه‌اي زير دارد و يك طبقه‌اي روي آن قرار دارد و در آن طبقه زير قبلاً اينها برگه رأي‌ها را پر كردند و در آن طبقه زيرين قرار دادند و بعد مردم وقتي مي‌آيند در آن طبقه بالا رأي خود را مي‌ريزند و وقتي درب صندوق باز مي‌شود، طبقه بالا به زير مي‌رود و طبقه زير به بالا مي‌آيد و لذا رأي‌ها به اين ترتيبي كه اكنون وجود دارد، ديده مي‌شود." موضوعی که میرحسین نیز به گونه ای دیگر بیان می کند یعنی پلمپ نشدن صندوق های رای گیری قبل از رای گیری . 

هرچند در روند محاکمه برخی اعضای فعال اصلاح طلب در دادگاه مشخص می شود " تقلب " به عنوان شا کلید رمز ایجاد فتنه از ماهها قبل انتخاب شده بود و بهانه های میرحسین و کروبی و معترضان ایفای نقشه ای بوده است که از قبل برنامه ریزی و به این دو نفر محول شده بود.

در حال حاضر که چند هفته بیشتر به انتخابات یازدهم باقی نمانده است " انتخابات آزاد " به عنوان شاه کلید اغتشاشات بعدی از دو جریان" اصلاح طلب و انحراف" مورد استفاده قرار می گیرد که باید مد نظر مسئولین امر باشد.

کد مطلب : 49030