توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۴ تير ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۲۴
تاکید مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت جوانان و گروه های خودجوش
برنامه‌ ریزی برای اجرای دوره‌ های مناسب، برگزاری دوره ‌های مهارت ‌آموزی با هدف اشاعه فرهنگ کار و کارآفرینی، اطلاع ‌رسانی برنامه‌های اوقات فراغت، برگزاری اردوهای گردشگری از جمله راهکارهای مناسب برای غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان است.
تاکید مقام معظم رهبری بر استفاده از ظرفیت جوانان و گروه های خودجوش
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز آیت‌الله آیت میردامادی، استاد اخلاق حوزه علمیه گفت: با بیان اینکه یکی از موثرترین راهکارهای عملی در راستای ساماندهی اوقات فراغت جوانان، استفاده از ظرفیت دستگاه های گوناگون کشور از جمله وزارت خانه های آموزش و پرورش و ورزش و جوانان، و همچنین سازمان های مردم نهاد است، گفت: باید در این خصوص به دنبال طراحی و اجرای برنامه‎های با کیفیت بود و مسئولان مرتبط فقط دنبال رفع تکلیف صوری نباشد بلکه به محتوا ، کارکرد و نتیجه این برنامه ها اهمیت دهند.

امام جماعت مسجد جامع امام رضا(ع) و حسینیه همدانی ها غنی سازی و پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان را یکی از ضرورت های مهم زندگی بیان کرد و یادآور شد: فرهنگ سازی در بین خانواده ها تاثیر بسزایی در گذران بهینه اوقات فراغت جوانان دارد و در این زمینه بایستی دستگاه ها به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.

ضرورت برگزاری دوره ‌های مهارت ‌آموزی با هدف اشاعه فرهنگ کار و کارآفرینی
 
موسس و رئیس موسسه مطالعات و حفظ آثار علامه میرداماد افزود: برنامه‌ ریزی برای اجرای دوره‌ های مناسب، برگزاری دوره ‌های مهارت ‌آموزی با هدف اشاعه فرهنگ کار و کارآفرینی، اطلاع ‌رسانی برنامه‌های اوقات فراغت، برگزاری اردوهای گردشگری از جمله راهکارهای مناسب برای غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان است.

وی استفاده از امکانات ورزشی دستگاه های اجرایی جهت ساماندهی اوقات فراغت جوانان را ضروری دانست و گفت: بحث ساماندهی اوقات فراغت تنها مختص اداره کل ورزش و جوانان استان نیست بلکه همه دستگاههای اجرایی استان موظفند، ظرفیت هایی که در اختیار دارند را در جهت ساماندهی و غنی سازی اوقات فراغت جوانان بکار بگیرند. همچنین تعامل بیشتر دستگاه های متولی اوقات فراغت و آشنایی بیشتر خانواده ها با برنامه های تابستانی در غنی سازی اوقات فراغت اثر گذار است. 

اهمیت استفاده از اوقات فراغت در شکل گیری مسئولیت پذیری نوجوانان
 
این استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به اهمیت اوقات فراغت در شکل گیری مسئولیت پذیری نوجوانان و جوانان، گفت: نیازسنجی، شناسایی علایق و استعدادها، به کارگیری برنامه های متنوع و خلاقانه در ارائه برنامه های اوقات فراغت می تواند نوجوانان و جوانان را به فعالیت های فوق برنامه ایام تابستان علاقه مند سازد. 

ایشان با اشاره به آسیب های اجتماعی، حضور بی حد و مرز کاربران در فضای مجازی را مورد اشاره قرار داد و اظهارداشت: فضای مجازی نظیر تلگرام، اینستاگرام و شبکه های اجتماعی این ظرفیت و پتانسیل را دارد که با تولید محتوا و ارائه برنامه های جذاب و متنوع آموزشی و فرهنگی، به جای اینکه تهدیدی برای اوقات فراغت باشد به ظرفیتی برای شکوفایی استعدادهای نسل جوان شود.

آیت‌الله آیت میردامادی خاطرنشان کرد: می توان با برنامه ریزی صحیح، مدیریت محتوا و مطالب ارائه شده در فضای مجازی، تولید محتوا برنامه های اوقات فراغت جذاب و متنوعی برای کاربران در فضای مجازی و متناسب با سبک زندگی ایرانی اسلامی ارائه کرد.

امام جماعت مسجد جامع امام رضا(ع) و حسینیه همدانی ها با بیان اینکه برنامه ریزان و دست اندرکاران در حوزه اوقات فراغت باید اقدامات میان مدت و بلندمدت تعریف کنند و بر آن اساس برای اوقات فراغت افراد جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان برنام ریزی کنند، تصریح کرد: عدم توجه به تکنولوژی و ابزارهای نوین ارتباطی و سواد رسانه ای در برنامه ریزی های اوقات فراغت باعث می شود به نتیجه مطلوب و مورد هدف دست نیافت.

تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از جوانان و گروه های خودجوش
 
موسس و رئیس موسسه مطالعات و حفظ آثار علامه میرداماد با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از جوانان و گروه های خودجوش در کارهای فرهنگی و اجتماعی کشور، خاطرنشان کرد: هرجا به جوانان، میدان دادیم، موفق شدیم و از بحران ها، تحریم ها و تنگناهای اقتصادی و اجتماعی عبور کردیم و هرجا به جوانان، فرصت ابراز وجود ندادیم، توفیقات ما کم شد.
کد مطلب : 238500