توصيه به ديگران
۰
جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۲۲:۵۷
جریمه خیانت فتنه گران به مردم؛
ورود به عرصه تصمیم گیری و تصمیم سازی ممنوع
به طور قطع آنها که در فتنه مشارکت داشته اند اگر بخواهند دوباره در مقام های حکومتی قرار بگیرند یا اینکه بخواهند دوباره با ورود به عرصه انتخابات پا به عالم حرفه ای سیاست بگذارند پذیرفتنی نیستو به همین دلیل دستگاه های نظارتی همچون شورای نگهبان باید قاطعانه در مقابله چنین افرادی بایستند
ورود به عرصه تصمیم گیری و تصمیم سازی ممنوع
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز از اتفاقات پس از انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم که از آن با عنوان فتنه 88 یاد می شود شش سال می گذرد اما اثرات آن هنوز بر پیکر جامعه ایرانی بر جای مانده است شاید برخی از رسانه ها بخواهند تحریم های گسترده ایران را به فعالیت های هسته ای ایران گره بزنند اما در واقع تحریم های تاثیر گذار بر اقتصاد کشور پس از حوادث سال 88 آغاز شد و امید از دست رفته آمریکا و اروپا را مجددا برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی زنده کرد.

بنا بر این گزارش آمریکا به این باور رسیده بود که دیگر نمی توان با تهدید و محدود کردن ایران جلوی پیشرفت ها را گرفت بنابراین بدون هیچ گونه پیش شرطی به مذاکرات ایران با کشورهای اروپایی ملحق شد و اوباما درست چند روز پیش از انتخابات 88 برای رهبر معظم انقلاب نامه نوشت و از پذیرفتن قدرت منطقه ای ایران سخن گفت.

اما به محض اینکه حوادث و شورش های خیابانی پس از انتخابات 88 آغاز شد این امید در دل دشمنان زنده شد که می توانند به ایران ضربه وارد کنند بنابراین حجم جدیدی از تحریم ها علیه ایران اغاز شد و حتی کار به جایی رسید که سیاست مداران آمریکایی صحبت از حمله نظامی و دخالت در امور داخلی ایران پیش کشیدند.

فتنه گران علاوه بر این مساله بخاطر که ظلم آشکار به هموطنان خودشان بود به دامن غرب پناه بردند و غربی ها را متقاعد کردن که بر مردم ایران فشار اقتصادی وارد کنند تا ملت و نظام را علیه هم بشورانند و به اهداف خود دست یابند.

به گزارش خبرنگار ما علاوه بر ضررهای اقتصای فتنه 88 در عرصه داخلی و خارجی، فتنه گران در زیر پا گذاشتن ارزش های دینی و اجتماعی مردم هم فعال بودند آنها در ماه مبارک رمضان نمایش خیابانی روزه خواری برپا کردند، نماز جمعه را به سخره گرفتند و در آخرین مورد نسبت به سالار شهیدا کربلا هتک حرمت انجام دادند.

همه این موارد و موارد دیگر باعث می شود که هر عقل سلیمی برای مقابله با فتنه گران وارد عمل شود و جلوی فتنه و فتنه گران بایستاد.

در زمان رخ دادن فتنه و پس از آن برای بخشی از مردم تشخیص حق از باطل سخت می شود و همین موضع باعث خواهد شد که عده ای از مردم با برداشتی اشتباه از حق و باطل با فتنه گران همراهی کنند لذا یکی از اولین و اساسی ترین راه های مقابله با فتنه آگاهی و بصیرت بخشیدن به مردم است تا حق و باطل را به اشخاص که عمدتا سوابق مطلوبی داشته اند گره نزنند.

خواص جامعه یک از موثرترین اقشار جامعه اند که می توانند با موضع گیری صحیح و به موقع جلوی وقع فتنه را بگیرند. گام بعدی در مقابله با فتنه و فتنه گران توجیه و اگاه کردن خواص است.

به گزارش عصر امروز متاسفانه برخی از خواص در جامعه از تحلیل اینکه در اطرافشان چه اتفاقی می افتد عاجزند و یا اخبار از مسیر اشتباه به آنها می رسد و بر اساس همین عجز و اخبار ناصحیح یا دچار تشخیص اشتباه می شوند و یا بخاطر ساده دیدن مساله و یا دنیا طلبی مسیر سکوت را در پیش می گیرند.

بنابراین با رساندن تحلیل صحیح و به موقع به خواص همراه با توجیه کردن آنها برای موضع گیری صحیح می توان جامعه را از شر فتنه نجات داد اما مساله ی اصلی نحوه مواجهه با فتنه گران پس از فتنه است.

معمولا فتنه ها در عرصه سیاست اتفاق می افتد و آنها که در همراه فتنه می شوند و مشارکت فعال دارند افرادی سیاسی هستند که سودای حکومت در سر می پرورانند.

مسلما اینکه حکومتی بخواهد به آنها که یکبار آزمون خود را پس داده اند و جامعه را به آشوب کشیده اند میدان بدهد اشتباه است اما با این افراد سیاسی پس از طی دوره فتنه چگونه باید برخورد کرد؟

به طور قطع آنها که در فتنه مشارکت داشته اند پس از طی دوره فتنه و عواقب آن که می تواند محکومیت قضایی باشد از حقوق شهروندی به طور کامل برخوردارند و می توانند مثل هر شهروند عادی در جامعه حضور داشته باشند اما اینکه بخواهند دوباره در مقام های حکومتی قرار بگیرند یا اینکه بخواهند دوباره با ورود به عرصه انتخابات پا به عالم حرفه ای سیاست بگذارند پذیرفتنی نیست چرا که بر اساس یک حساب کتاب منطقی افرادی که بدون هیچ گونه سند یا مدرک معتبری پس از انتخابات کشور را در معرض تهدید بیگانگان قرار داند و فضای داخلی با آشوب همراه کرده اند چگونه می توان اطمینان یافت و آنها را در یک رقابت سیاسی پذیرفت به همین دلیل دستگاه های نظارتی همچون شورای نگهبان باید قاطعانه در مقابله چنین افرادی بایستند و از اینکه با تخریب و یا جنگ رسانه ای آنها مواجه شوند نگرانی نداشته باشند اتفاقا همین که که این افراد پس از پذیرش ساختارهای قانونی مجداد حاضر به تمکین به قانون نیستند خود نشان از عدم صلاحیت آنها برای ورود مجدد به عرصه سیاسی کشور را دارد.
کد مطلب : 149509