۲
توصيه به ديگران
۱
پنجشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۰۶:۵۲
روایتی از فرهنگ سازی در دوره رضاخان
تا زمانی که فرهنگ سازی درباره روش های صحیح امر به معروف و نهی از منکر از سوی رسانه ها و دستگاه های مربوطه انجام نگرفته است اجرای این فریضه الهی با حواشی زیادی همراه می شود.
روایتی از فرهنگ سازی در دوره رضاخان
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز تولیت حوزه علمیه باقرالعلوم(ع) گفت: تا زمانی که فرهنگ سازی درباره روش های صحیح امر به معروف و نهی از منکر از سوی رسانه ها و دستگاه های مربوطه انجام نگرفته است اجرای این فریضه الهی با حواشی زیادی همراه می شود.

سیدمحمود مجد هاشمی گفت: شخصا ار مرحوم آیت الله العظمی مرعشی نجفی از مراجع معظم تقلید جهان تشیع شنیدم که فرمودند دستگاه ها تبلیغاتی و رسانه ای رضاخان پیش از انجام اقدام ضد دینی و ضد انسانی کشف حجاب و برداشتن عمامه از سر روحانیون، مجموعه ای از اقدامات را انجام داد.

ایشان فرمودند زمانی که متوجه گریه های همه روزه یکی از مامومینم شدم. از وی دلیل این موضوع را پرسیدم، گفت: کاری کرده ام که امیدوارم خدا مرا ببخشد. گفتم، خدا بخشنده است و همه را می بخشد، گفت: در دوران رضاخان به تعدادی از افسران ارتش از جمله بنده دستور دادند حدود چهل روز محاسن خود را نتراشیم. بعد از آن مامور شدیم لباس روحانیت را بپوشم و کارهای زشت، زننده و خلاف احکام شرع و عفت عمومی انجام دهیم.
 
ما چند ماه این کار را کردیم تا اینکه موضوع برداشتن عمامه از سر روحانیون مطرح شد. چون برخی از مردم، آن رفتارهای زشت را از ما که در واقع روحانی نما بودیم، مشاهده کرده بودند، خیلی با این اقدام رضاخان مقابله نکردند. 

وی اظهار داشت: برای اجرای امر به معروف و نهی از منکر ابتدا باید فرهنگ سازی صورت گیرد و بیش از همه زشتی احکام خلاف شرع بیان شود. به یاد دارم زمانی برای تبلیغ به منطقه ای در دماوند رفتم و در آنجا با نوجوانانی روبرو شدم که با هزار و یک رودربایستی از من می خواستند که برای خواستگاری از دختری برای آنان، پیشقدم شوم. این موضوع به این دلیل بود که به دلیل وضعیت جغرافیایی این منطقه، میزان ارتباط آنان با تهرانی و شهرنشین ها بسیار کم بود. این درحالی بود که اهالی منطقه دیگری از دماوند که دسترسی خوبی به جاده تهران شمال داشت و تعدادی از پایتخت نشینان در آنجا صاحب منزل و ویلا بودند، از این موضوع نزد من گلایه می کردند که بعضی از جوانان آنها حاضر به ازدواج با دختران آن منطقه نیستند. علت را که پرسیدم، گفتند، مشاهده دختران شهرنشینان باعث تغییر ذائقه پسران جوانشان شده است.

امام جماعت مسجد باقرالعلوم(ع) گفت: دوباره تاکید می کنیم برای انجام هر کار خیری یا مقابله با هر کار زشت و پستی، ابتدا باید رسانه ها و دستگاه ها فرهنگ سازی کنند تا حواشی پیش نیاید و اصل کار مخدوش نشود.

این عضو موسس مرکز رسیدگی به امور مساجد اضافه کرد: مردم ذاتا و فطرتا خداجو هستند و به زیبایی تمایل دارند، بنابراین اگر زیبایی را ببینند امکان دارد دل به وضع موجود نبندند. فردی چند سال است به خواستگاری می رود اما هر بار بهانه می آورد و ازدواج نمی کند. زمانی از او در این پرسیدم، گفت: مشاهده برخی از خانم ها در کوچه ها و خیابان ها باعث شده، در انتخابم بسیار سخت گیر شوم.
کد مطلب : 263133
۱۳۹۸-۰۳-۲۳ ۱۱:۲۰:۰۳
فرهنگ سازی حرف مفت است. تنها اعمال زور در مدت طولانی است که سبب ایجاد عادت فرهنگی می شود. مثل هفتاد سال جریمه های نجومی اروپاییان که سبب شد الان بهترین فرهنگ رانندگی جهان را داشته باشند. همانکارهای به اصطلاح فرهنگی رضاخان هم برایش جواب نداد الا وقتی که به زور متوسل شد. فقط رضاخان بدشانسی آورد که نتوانست بیش از 6 سال برنامه کشف حجاب را ادامه دهد. اگر تونسته بود مثل انورخوجه دهها سال حکومت کند می توانست با همین منطق زور ریشه دین و حجاب را از ایران بکند همانطور که انور خوجه ریشه دین را در آلبانی سوزاند.
 
۱۳۹۸-۰۳-۲۵ ۰۶:۳۶:۱۲
خدا لعنت کند کسانیکه طرح توانمند سازی زنان را اجرا کردند و حالا طوری شده که جلویشان را نمی شود گرفت . زنهای مدرن و روشنفکر به راحتی کشف حچاب می کنند و جلوی شهرداری سر لخت می رقصند و زن محجبه آمر به معروف را کتک می زنند آنهم در کشور اسلامی و تحت لوای حکومت اسلامی . خدا لعنت کند ماده خوکهای فمنیست را که بی حیایی و وقاحت را تئوریزه کردند تا دیر نشده باید کاری کرد .