توصيه به ديگران
۰
جمعه ۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۰۷
مهار آتش سوزی خطوط پلی اتیلن غرب کشور
خط لول انتقال خوراک پتروشیمی در منطقه پلدختر دچار ترکیدگی و آتش سوزی شده و با وجود آنکه علت حادثه در دست بررسی است، به گفته مسئولان ریزش کوه بروی خط انتقال عامل اصلی این حادثه است.
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز ساعت 16 بعد از ظهر روزجاری، خط لوله انتقال فرآورده های خوراک پتروشیمی (پلی اتیلن) در 30 کیلومتری شهر پلدخت دچار ترکیدگی و آتش سوزی شد، در حال حاضر علت حادثه در دست بررسی است و مسائلی همچون ضربه دستگاه های حفاری از سوی پیمانکار از دلایل این حادثه به صورت غیررسمی اعلام شده است.

 
شرایط خط لوله اتیلن غرب تحت کنترل است

در این رابطه علی محمد بساق زاده، مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران درباره حادثه به وجود آمده در مسیر خط لوله اتیلن غرب گفت: خوشبختانه با تلاش تمامی همکاران در استان لرستان شرایط به طور کامل تحت کنترل است.

 
وی افزود: این حادثه در نزدیکی مناطق کوهدشت و پلدختر به وقوع پیوسته و تاکنون هیچ گونه تلفات جانی به دنبال نداشته است.

 
به گفته بساق زاده، هم اکنون نیروهای مستقر در منطقه در حال ترمیم خط لوله هستند و بزودی خوراک پتروشیمی های غرب کشور بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قبلی تحویل مجتمع های پتروشیمی واقع در مسیر خط لوله اتیلن غرب خواهد شد.

 
این اتفاق در حالی رخ داده است که حدود 2 هفته پیش یکی از فازهای پتروشیمی بوعلی سینا دچار حریق شد و بیش از 48 ساعت در آتش سوخت.

 
همچنین رضا آریایی، مدیرکل مدیریت بحران استان لرستان گفت: با انجام اقدامات ایمنی و قطع جریان لوله و با سوختن مقدار سوخت موجود در خط انتقال اتیلن، حریق در حال مهار شدن است و تا دقایق آتی مهار خواهد شد.

 
وی گفت: خط انتقال اتیلن که از جنوب کشور به سمت پتروشیمی کرمانشاه کشیده شده است، در ٣٠ کیلومتری شهر پلدختر به دلیل ریزش کوه، دچار نشتی اتیلن شد.

 
آریایی عنوان کرد: با انجام اقدامات ایمنی و قطع جریان لوله و با سوختن مقدار سوخت موجود در خط انتقال اتیلن، حریق در حال مهار شدن است و تا دقایق آتی مهار خواهد شد.

 
حال با توجه به اظهارات آریایی می توان گفت علت اصلی این حادثه ریزش کوه بر این خط انتقال اتیلن بوده است.

 
در این حال، بر اساس آخرین گزارش های رسیده به خبرنگار میزان، این حریق که فرسودگی و ایمن نبودن خطوط عامل اصلی آن بوده، مهار شده است .
مرجع : میزان
کد مطلب : 167239