۱
توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۰۰
آیا تهدید مجلس از سوی دولتیان کاری شایسته است؟
استیضاح حق قانونی نمایندگان مجلس می باشد و این نوع سخنان شبهه ایستادگی در مقابل قانون را در اذهان مردم پدید می آورد که برازنده دولت تدبیر و اعتدال نمی باشد.
آیا تهدید مجلس از سوی دولتیان کاری شایسته است؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز پس از تهدید مجلس توسط معاون پارلمانی رییس جمهور برای جانشین کردن شخصی  بجای فرجی دانا که سیاست های غلط وی را ادامه بدهد! فضای مجلس درباره استیضاح وزیر علوم آمادگی کافی پیدا کرده است.

بنا بر این گزارش استیضاح فرجی دانا به هیچ وجه جنبه سیاسی نداشته که اگر چنین بود به قول یکی از نمایندگان مجلس، وی از ابتدا همانند افراد معرفی شده دیگر رای نمی آورد و معاون پارلمانی رییس جمهور با این نوع اظهارات جز اینکه تعامل بین دولت و مجلس را خراب بکند هیچ منفعت دیگری از سخنانش متصور نمی شود.

و ثانیا استیضاح حق قانونی نمایندگان مجلس می باشد و این نوع سخنان شبهه ایستادگی در مقابل قانون را در اذهان مردم پدید می آورد که برازنده دولت تدبیر و اعتدال نمی باشد.

اما در خصوص دلائل این استیضاح بارها صحبت شده است که اهم آنها به این شرح می باشد:

1- بسیاری از انتصابات وزیر علوم از آنجا که دارای تأیید شورای عالی انقلاب فرهنگی نبوده دارای مشکل قانونی است و وی در مقابل رفع آن مقاومت کرده است.

2- پیش از وصول استیضاح با پادرمیانی رییس مجلس یک فرصت یکماه به وزیر داده شد تا ایرادات قانونی را بر طرف نماید اما وزیر علوم به هیچ‌ کدام از تعهداتی که به رییس مجلس سپرده بود عمل‌ نکرده است.

3- متاسفانه پس از اعلام وصول استیضاح، وزارت علوم بجای تلاش برای قانع کردن نمایندگان مردم در مجلس مرتکب تخلف دیگری گردید و درباره موضوع بورسیه‌ها اطلاعات کذب منتشر کرد و به برخی افراد دارای صلاحیت علمی بالا و نخبگان جامعه تهمت‌ زد!

همچنین در موضوع بورسیه‌ها اشاره به این مسئله حائز اهمیت است که وزیر بدون هرگونه مجوزی رویه‌های قانونی معین‌ شده در این‌ خصوص را دور زده است!

4- همچنین وزیر علوم با بازگرداندن دانشجویان ستاره‌دار که همه آن‌ها دارای سوابق امنیتی هستند و همچنین نادیده گرفتن استعلام‌های وزارت اطلاعات در انتصابات، آرامش دانشگاه‌ها را به خطر انداخته است که علاوه بر آن باعث نزول رتبه علمی کشور در یکسال گذشته گردیده است.

5- همچنین وزیر با اجازه دادن به اینکه افراد تیم معین و حزب منحله مشارکت، اداره وزارت علوم و به تبع آن دانشگاه‌ها را در اختیار بگیرند استقلال و رشد علمی دانشگاه‌ها را به خطر انداخته است.

و در پایان دکر این نکته ضروری است که آقای روحانی باید دقت کند هزینه‌ای که در موضوع وزارت علوم دارد می‌دهد محصول اجازه دادن به بازی‌سازی جریان فتنه و حزب مشارکت است که هیچ ثمر و خیری نه در اداره کشور و نه در آخرت برای وی ندارد.
کد مطلب : 90493
طاهرخانی
۱۳۹۳-۰۵-۳۱ ۱۵:۱۴:۵۷
متاسفانه این گروه از چیزی ابا ندارند .؟؟؟