توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۲۷
روحانی واقعی و بدون "روتوش" را ببینید!
هجمه به شورای نگهبان و تشکیک درباره وظایف و حدود اختیارات این شورا از جمله استراتژی هایی است که اصلاح طلبان بصورت یک روش دائمی از ابتدای انقلاب و در پوشش های مختلف و با اهداف گوناگون آنرابه اجرا درآورده اند.
روحانی واقعی و بدون "روتوش" را ببینید!
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز هجمه به شورای نگهبان و تشکیک درباره وظایف و حدود اختیارات این شورا از جمله استراتژی هایی است که اصلاح طلبان بصورت یک روش دائمی از ابتدای انقلاب و در پوشش های مختلف و با اهداف گوناگون آنرابه اجرا درآورده اند. امروز نیز برای انتخابات دوم اسفند 98 و دوره یازدهم مجلس این استراتژی را عملیاتی کرده اند. در واقع اصلاح طلبان برای اینکه اذهان عمومی را درگیر خواسته های خود کنند پیش از هر انتخاباتی حواشی خاص و دوقطبی کردن فضا به نفع خود بوجود می آورند. راه کار آغازین این استراتژی نیز خیل زیاد ثبت نام کنندگان مجلس در مراکز ثبت نام می باشد که از موارد قابل ذکر می باشد: 

و اما:     

1- در سیاهی لشگر بودن این جماعت همین بس که با نظری کوتاه به لیست ایشان و شرایطی که اعلام کرده اند می توان براحتی دید که بالای 90 درصد آنان فاقد حتی بدیهی ترین شرایط کاندیدا شدن در انتخابات مجلس شورای اسلامی بوده اند و گلایه و جنگ رسانه ای اصلاح طلبان و عوامل استحاله گرا درباره رد صلاحیت گسترده کاندیداهای اصلاح طلبان چنان در این میان رنگ می بازد که به سرعت تنور داغ مظلوم نمایی اصلاح طلبانه این جریان رو به سردی می رود.

2- تمام این افراد روانه مراکز ثبت نام می شوند تا کاندیداهای خاکستری اصلاحات در میان ایشان شناخته نشوند و قطعا ایشان کسانی هستند که شرایط ثبت نام را دارند اما در میان خیل افراد فاقد صلاحیت دیده نخواهند شد لذا بکار بردن تاکتیک بزرگنمایی و اغراق در این مسیر می تواند این امر را القا کند که حاکمیت نمی خواهد جریانی بغیر از حامیان خود را در مسند قوه مقننه و طبیعتا در سال 1400 در مسند قوه مجریه ببیند که این موضوع نیز در هفته های جاری بارها از سوی اصلاح طلبان تکرار و مورد تاکید قرار گرفته است.
البته در این میان حسن روحانی نیز از قافله همراهی با حامیان خود عقب نماند و در برخی جلسات و دیدارهای عمومی خود به این موضوع اشاره کرد آنجایی که: حسن روحانی در جلسه ۲۵ دی ماه در بخشی از صحبت‌های انتخاباتی خود تیغ کلام را روی موضوع بررسی صلاحیت‌ها در شورای نگهبان کشید و در جمع اعضای کابینه دولت که هم «وزیر کشور» و هم «وزیر اطلاعات» حضور دارند، می‌گوید: « به مردم نگویید که برای هر صندلی چند نفر کاندیدا است، بلکه بگویید از هر جناح چند نفر کاندیدا برای کسب یک کرسی وجود دارد. مردم تنوع می‌خواهند. حضور کاندیدا از یک جناح، به معنی انتخابات نیست؛ در میدان انتخابات بگذارید همه گروه‌ها شرکت کنند. ضرر نمی‌کنید. با یک جناح نمی‌شود کشور را اداره کرد.» موضوعی که به مناظره شورای نگهبان و دولتمردان منتهی شد. 
این درحالی است که دولتمردان به خوبی می دانند که شورای نگهبان نه بر اساس جناح های سیاسی بلکه با استفاده از قانون به تایید یا رد صلاحیت افراد می پردازد و جناحی کردن وظایف شورای نگهبان رویه خطرناکی است که می تواند وحدت ملی حول محور ولایت و قانون را با خطر مواجه سازد.

3- با اذعان به اینکه شورای نگهبان معصوم و عاری از اشتباه نیست اما چرا در همه دوره ها جریان مدعی اصلاح و اعتدال سعی می کند با حمله به شورای نگهبان و جنجال بازی رای بیاورد؟! باور داریم که اعتدالیون و اصلاح طلبان تجمع کرده در دولت، در حمله به شورای نگهبان به یک زبان مشترک رسیده اند و علیرغم تلاشی که اصلاح طلبان کردند تا خود را از هزینه های تایید و همراهی با سیاست های سوء مدیریتی دولت روحانی برهانند اما این وحدت بنا به ضرورت های سیاسی  امروز حاصل شده است. لاکن سئوالی که در اینجا پیش می آید این است که: آیا واقعا روحانی در سوزن تعادل کفه رقابت ها به درستی ایستاده است یا خیر؟ عملکرد روحانی در اینباره مسیر فراجناحی بودن را نشان نداده است. در اثبات این ادعا، بیاد داریم که بسیاری از ثبت نام کنندگان در همان مرحله اول توسط وزارت کشور (فله ای و کیلویی؟!) رد صلاحیت شدند اما روحانی در این مرحله حضور نداشت، وقتی ثبت نام کنندگان از غربال وزارت کشور گذشتند و به شورای نگهبان رسیدند ناگهان روحانی ظاهر شد و مواضعی را گرفت که تعجب همگان را بر انگیخت و وقتی این تعجب همگان دوچندان گشت که روحانی وقتی با مشاهده چشم انداز انتخابات پیش رو فهمید که امید به پیروزی همفکران دولت اعتدال همانند مجلس دهم نخواهد بود در نتیجه مانند همیشه به سلاح کلام و گفتار دست برد و در دو جا تعارض عمل و رفتار خود با گفتار و و عده های داده شده اش مبنی بر ولایتمداری و وحدت و فرا جناحی عمل کردن را به نمایش گذاشت:

* در بار اول در همایش استانداران و فرمانداران سراسر کشور خطاب به مردم با تاکید بر اینکه "نباید با صندوق قهر کرد و امروز روزی است که باید پای صندوق رای رفت"، گفت: اگر می گویید مجلس بعدی صددرصد مال شما است، بگذارید لااقل یک رقابت شکل بگیرد و مشارکت باشد، مجلس هم مال شما و نوش جانتان.

* در بار دوم نیز در توئیتی درباره انتخابات چنین نوشت: بزرگترین خطر برای حاکمیت ملی ما روزی ست که انتخابات تشریفات شود، جای دیگری انتصاب بفرمایند، مردم پای صندوق بروند و فقط تشریفات انتخابات را انجام دهند.

در مجموع برهم زدن قاعده بازی سیاست از سنت هایی است که حداقل می دانیم که برای اصلاح طلبان ملکه ذهن و رفتارشان شده است و امیدواریم این خصوصیت به روحانی و دولتش سرایت نکرده باشد که در این صورت شاید تکرار برهه هایی از تاریخ انقلاب اسلامی در این زمان دور از انتظار نباشد.

رضا احمد زاده
کد مطلب : 276589