توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۷:۱۷
اهم اقدامات مجلس یازدهم در برابر دولت بی تدبیر
علیرغم بروز اپیدمی کرونا که امروز تمام فکر و ذهنمان را مشغول کرده است اما نباید از مهمات سیاسی کشور نیز غافل شد.
اهم اقدامات مجلس یازدهم در برابر دولت بی تدبیر
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز علیرغم بروز اپیدمی کرونا که امروز تمام فکر و ذهنمان را مشغول کرده است اما نباید از مهمات سیاسی کشور نیز غافل شد. لذا در این نوشتار به چند خواسته اساسی مردم از جریان پیروز انتخابات اشاراتی خواهیم داشت.

با خاتمه انتخابات و مشخص شدن نتایج، معلوم شد که اصلاح طلبان شکست سختی خورده اند و اولین مهره از دومینوی فروپاشی و خروج جریان دولت و حامیانش از مجلس، که در طول چندین سال گذشته به بدترین شکل ممکن که همانا رها سازی کامل اقتصاد و نگاه افراطی به خارج رخ نموده بود فرو افتاده است و جریان پیروز انتخابات اگر مهره هایش را در یکسال آتی بدرستی حرکت دهد سونامی فروپاشی در سال 1400 به عمر سیاسی اعتدالیون و اصلاح طلبان اشراف مسلک حداقل در یک دهه آینده خاتمه خواهد داد.

حال سئوال اساسی این است، که اصولگرایان و انقلابیون پیروز انتخابات کارهایی که باید انجام دهند چیست؟ تا تیر خلاصی باشد بر همه سوء تدبیرها و نامدیریتی ها و حمایت های کورکورانه اصلاح طلبان از مدیرانی که بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی مردم فقط به بازی سیاسی خود پرداختند و شرایط امروز جامعه آنی شده است که از ماحصل استقرار جریان منفعل و واداده در برابر غرب و غریبه با توانایی های بومی ملت ایران، برجا مانده است.

اهم کارهایی که باید در سرلوحه عمل انقلابیون پیروز مجلس یازدهم قرار گیرد بشرح ذیل خواهد بود:

1- شفافیت در اموال و دارایی مسئولان: در شرایط بد اقتصادی فعلی که بدلیل وادادگی و واگذاری اهرم های قدرت به غربیها به برکت دولت تدبیر و امید محقق گشته بنظر می آید اولین گام باید شفافیت در اموال و دارایی های نمایندگان و مدیران ارشد و مسئولان کشور و اجرایی کردن مصوبه "از کجا آورده ای" باشد تا نوعی مشابهت در سطح رفاه تا حد امکان میان مسئولان و فقیر ترین اقشار بنا به فرموده مولا علی (ع) بوجود آید.

2- شفافیت در تابعیت، تحصیل فرزندان و محل زندگی خانواده به جهت جغرافیایی: مشخص شده است که تقریبا در یک دهه گذشته فرزندان بسیاری از مدیران و خانواده های ایشان و همچنین نوع تابعیت مسئولان و وابستگان نسبی و سببی ایشان نسبت به ایران و کشورهای خارجی، ایرانی بودن وفادار بودن به انقلاب و ایران را بشدت زیر سئوال برده است امری که حتی نمایندگان مجلس دهم نیز به آن اقرار داشته و از پرونده ایی در این خصوص و عدم صداقت مدیران و بعضا برخی نمایندگان در اعلام تابعیت خود و وابستگانشان پرده برداری کردند که به قوه قضائیه نیز ارسال گردیده است لذا یکی از شرایط بازگرداندن اعتماد عمومی مردم شفافیت در این موضوع و تصویب مصوبه ای در خصوص عدم بگارگیری این قبیل افراد در بدنه تقنینی و اجرایی کشور است.

3- شفافیت با تصویب قانونی برای در دسترس بودن آرای نمایندگان: در خصوص لوایح مختلف، حضور و غیاب نمایندگان در طول دوران نمایندگی در مجلس و...  به صورت انفرادی و جمعی که امروزه در بسیاری از کشورها با استفاده از فضای مجازی و سامانه های مرتبط به اجرا در آمده و به قانون cpi شهرت دارد و می تواند نوعی نظارت همگانی بر کار نمایندگان و ادامه و یا قطع حیات سیاسی ایشان را در بزنگاههای انتخاباتی رقم بزند.

4- شفافیت از طریق راه اندازی سامانه اطلاعات حقوقی مدیران کشور: مطالبه گری و پیگیری از قوه مجریه از طریق اهرمهای موجود در مجلس برای نظارت بر کار دولت برای راه اندازی سامانه اطلاعات حقوقی مدیران و مسئولان کشور که تاکنون بدلیل برخی ملاحظات سیاسی و وضعیت زندگی و معیشت مدیران به عهده تعویق افتاده است.

5- بازگرداندن مجلس به جایگاه اصلی و اصیل خود که شامل: نظارت، کنترل و استفاده از اهرمهایی است که قانون اساسی برای این قوه در نظر گرفته است. از سئوال گرفته تا استیضاح و برکناری ورزاء و حتی رئیس جمهور. مجلس دهم درس عبرتی بود برای حاکمیت و ملت که نشان داد اگر نمایندگان به وظیفه خود در امر نمایندگی عمل نکرده و کانال های آشکار و پنهانی با قوه مجریه برقرار کنند، وکیل الدوله هایی بیگانه با مردم و انقلاب خواهند بود که درهمراهی با دولت و چشم پوشی از خطاهایش، جز نمره مردودی و بیرون رانده شدن از بهارستان و پایان حیات سیاسی خود دستاوردی نخواهند داشت.

در مجموع مجلس یازدهم باید مجلسی در پشت دیوارهای شیشه ای باشد که نگاه میلیونها نفر بتواند عملکرد ایشان را رصد و ارزیابی نماید.

رضا احمد زاده
کد مطلب : 279207