۱
توصيه به ديگران
۱
يکشنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۰۹
نامزدهای ریاست جمهوری باید سعه صدر بیشتری از خود در مناظرات نشان بدهند
بعضی سوالات سلیقه ای طرح شده بود که می شد بهتر باشد ولی بعضی ازنامزدهای ریاست جمهوری باید سعه صدر بیشتری از خود نشان می دادند بالاخره از لوازم ریاست جمهوری سعه ی صدر بالا می باشد.
نامزدهای ریاست جمهوری باید سعه صدر بیشتری از خود در مناظرات نشان بدهند
Share/Save/Bookmark

به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز محمد حسین فرهنگی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری عصر امروز حضور گسترده و آگاهانه ی مردم پای صندوق های رای را مظهر حماسه سیاسی نظام اسلامی دانست. 

ایشان اهمیت انتخابات ریاست جمهوری را به دلیل شرایط خاص کشور به لحاظ سیاسی،اجتماعی و اقتصادی متذکر شد و در مورد مزیت های حضور گسترده و آگاهانه ی مردم در پای صندوق های رای اظهار داشت : مردم همواره در گذشته نشان داده اند که در شرایط سخت و پیچیده حامی آرمان های امام (ره) و انقلاب اسلامی بوده اند لذا یکی از مزیت های حضور آنان کاهش فشار های سیاسی و اقتصادی غرب علیه کشور است. حضور مردم در انتخابات همبستگی ،انسجام و همچنین وحدت درونی مردم با نظام اسلامی را توصیف می نماید. 

نماینده مردم شریف تبریز،آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : کاندیداها با سلایق مختلف مردم را برای انتخاب به پای صندوق رای خواهند آورد تا انتخابی آگاهانه و پرشور در کشور عزیزمان داشته باشیم. 

وی در مورد تبلیغات تلویزیونی کاندیداها بیان داشت : این امر شور انتخاباتی را در روزهای آتی بیشتر خواهد کرد ضمن این که مردم بهتر با نظرات کاندیداهای ریاست جمهوری آشنا خواهند شد و شناخت خوبی نسبت به نحوه عملکرد آن ها پیدا خواهند کرد. 

فرهنگی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در مورد مناظره روز جمعه نامزدهای ریاست جمهوری در سیما گفت: مناظره خوبی به نظر رسید و باعث ابراز نظرات نامزدها در مسایل اقتصادی برای شناخت بیشتر مردم بود. 

عضو هیات رییسه مجلس در پاسخ به اینکه بعضی ازکاندیداها از سعه ی صدر کافی برخوردار نبودند بیان داشت : بعضی سوالات سلیقه ای طرح شده بود که می شد بهتر باشد ولی بعضی از نامزدهای ریاست جمهوری باید سعه صدر بیشتری از خود نشان می دادند بالاخره از لوازم ریاست جمهوری سعه ی صدر بالا می باشد. 

دکتر فرهنگی در مورد ائتلاف ها و انصراف بعضی از نامزدها در روزهای آینده پاسخ داد؛ که معمولا ائتلاف تا قبل از ثبت نام در انتخابات صورت می گیرد نه بعد از آن ،چه جناح اصلاح طلب و چه اصولگرا ولی در شرایط خاص احتمال خواهد داشت. 

وی در ادامه افزود: مردم باید مد نظر داشته باشند که سخنران یا ادیب انتخاب نمی کنند مدیری انتخاب می کنند که بتواند با اعتماد به نفس کامل و تجارب ارزشمند ،کشور را برای چهار سال اداره کند و قوه مجریه را راهبری نماید لذا توصیه ام به عموم این است که بیش از جنبه های ظاهری به توانمندی های افراد ، قدرت تحلیل و عملی بودن ایده هایی که مطرح می کنند و همچنین به سوابق و تجارب آن ها در مسایل داخلی و خارجی توجه کنند تا مسایل لحظه ای و احساسی که ممکن است در مدت کوتاهی تاثیر گزاری خودش را از دست بدهد و چندان تعیین کننده نباشد .

وی گفت: احساس گذرا ،چند دقیقه ای و لحظه ای نمی تواند مبنای خوبی برای تصمیم گیری و سپردن قوه مجریه به دست کاندیدایی باشد. لذا تدبر و دقت بیشتر در شخصیت افراد، سوابق ، تجارب و توانمندی آنها بدون هرگونه مورد احساسی است. جامعیت کاندیداها باید مهمتر از تاثیر گزاریهای کلامی و سخنرانی های آنها باشد.

کد مطلب : 54230
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۲-۰۳-۱۲ ۲۰:۱۷:۳۶
نتایج معتبرترین نظرسنجی اینترنتی (طبق سنوات گذشته)
گذاشتم بخاطر دوری از توهم!
چون سال 88 عین نظرسنجی تبیان تو انتخابات اتفاق افتاد ولی گفتند.........
http://bashgah.tebyan.net/newindex.aspx?pid=247765