۱
توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۵ فروردين ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۵۱
مهاجری: قالیباف دنبال ۱۴۰۰ است
بخشی از جریان اصولگرا خیلی علاقه دارد که FATF به تصویب نرسد زیرا دولت اعتقاد دارد با FATF بخشی از مشکلات کشور حل می‌شود.
مهاجری: قالیباف دنبال ۱۴۰۰ است
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصرامروز، محمد مهاجری، روزنامه نگار و فعال سیاسی که علاقمند است او را به عنوان اصولگرا بشناسند ولی حرف های اصلاح طلبان را بیان کند، گفته است: «در برجام هم من معتقدم اگر سنگ اندازی نمی‌شد و مذاکرات به جای دو سال در شش ماه انجام می‌شد، بسیاری از مشکلات ما حل می‌شد. روحانی با برجام تورم، مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها را چهار سال عقب انداخت».
 
به گزارش جهان نيوز، بخش های مهم این گفتگو را در ادامه خواهید خواند:
 
*بخشی از جریان اصولگرا خیلی علاقه دارد که FATF به تصویب نرسد زیرا دولت اعتقاد دارد با FATF بخشی از مشکلات کشور حل می‌شود و طبیعی است که جریان اصولگرا دوست نداشته باشد که مشکلات اقتصادی مردم خیلی زود حل شود بنابراین اگر دولت بتواند مشکلات اقتصادی را بهبود ببخشد، احتمال افزایش شانس موفقیت اصلاح‌طلبان وجود دارد.
 
*در سال ۸۴ احمدی نژاد در جریان اصولگرایی دینامیت کار گذاشت و قالیباف چاشنی دینامت را آتش زد و این دو جریان اصولگرایی را منفجر کردند و این جریان تا امروز نتوانسته است وحدت خود را بازیابد. در جریان اصولگرا تقریباً هیچ دو نفری وجود ندارد که همدیگر را قبول داشته باشند اما آنها در مقابل اصلاح‌طلبان متحد می‌شوند و از این جهت می‌توانند خطری برای اصلاح‌طلبان باشند.
 
*در حال حاضر سه جریان در میان اصولگرایان وجود دارد یعنی جبهه پیروان خط امام و رهبری، نواصولگرایی به رهبری قالیباف و جبهه پایداری که بخش تندروی اصولگرایان است. پیش از این جریان اصولگرا، لیدرهای مشخصی داشت که آنها اتوریته کافی برای به وحدت رساندن اصولگرایان داشتند اما در حال حاضر این شرایط برای اصولگرایان وجود ندارد. در جریان اصلاحات حرف نشنوی از بزرگان این جریان در حال گسترش است اما هنوز امکان تبعیت جریان اصلاح‌طلب از بزرگان خود، بیشتر از جریان اصولگرا است. حرف نشنوی از بزرگان در جریان اصولگرایی با شیب تندی دارد به صفر می‌رسد. این شیب در جریان اصلاح‌طلب ملایم است.
 
*جبهه پایداری جریان بازی به هم زن بوده و دنبال امتیاز گیری حداکثری است و تقریباً در تمام انتخابات دوره‌های اخیر مجلس، در ایجاد تفرقه موفق عمل کرده است. جریان قالیباف به عنوان جریان مدعی، خود را در برابر جریان سنتی اصولگرایان قرار داده است و به همین دلیل فکر می‌کنم رسیدن به لیست واحد خیلی سخت باشد. جمنا هم در این بین یک وزنه کوچکی است که البته در جریان اصولگرایی نقش دارد.
 
بیشتر بخوانید:
حمله به «حاج حسین یکتا» و «صدا و سیما» به خاطر «روایت مردم»
روحانی فهمید غربی‌ها چه می‌کنند و قضیه برجام را راه انداخت
 
*بعید می دانم قالیباف وارد انتخابات مجلس شود، بیشتر دنبال انتخابات ۱۴۰۰ است... قالیباف نمی‌خواهد سرنوشتی مثل کسانی داشته باشد که به مجلس می‌روند و در آنجا نمی‌توانند که قدرت کافی را بدست آورند مثل محمدرضا عارف. عارف فکر می‌کرد که رئیس مجلس می‌شود یا حداد عادل انتظار داشت رئیس مجلس شود. سرنوشت عارف و حدادعادل مقابل چشم قالیباف قرار دارد. از سویی قالیباف هم خود را بالاتر از مجلس می‌داند.
 
*بخشی از جریان اصولگرا با FATF برخورد جناحی می‌کنند تا دست دولت را ببندند. در برجام هم من معتقدم اگر سنگ اندازی نمی‌شد و مذاکرات به جای دو سال در شش ماه انجام می‌شد، بسیاری از مشکلات ما حل می‌شد. روحانی با برجام تورم، مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها را چهار سال عقب انداخت و این موفقیت روحانی بود ولی اگر برجام زودتر بدست می‌آمد، می‌توانستیم سرمایه‌های خارجی زیادی جذب کنیم ولی عده‌ای برخورد جناحی با برجام داشتند.
 
*من معتقدم که نظارت استصوابی می‌تواند بالقوه به تضعیف مجلس منجر شود چون چه بخواهیم چه نخواهیم اسیر سلیقه می‌شود. قطعاً اگر به جای آقای الف، آقای ب در شورای نگهبان باشد، نتیجه عوض می‌شود چون برای تأیید یا رد صلاحیت‌ها، معیارها کیفی است و متر مشخصی ندارد. شورای نگهبان وقتی کسی را ردصلاحیت می‌کند، درباره دلایل ردصلاحیت می‌گوید که نمی‌تواند آبروی افراد را ببرد و بیش از این اطلاعات دهند. من نمی‌خواهم بگویم این حرف دروغ است ولی بعضی وقت‌ها خود این افراد می‌گویند دلیل ردصلاحیت ما را اعلام کنید. نظارت استصوابی چون قابل متر کردن نیست، نفسانیات افرادی که نظارت انجام می‌دهند می‌تواند در این فرایند دخیل شود.
مرجع : ایسنا
کد مطلب : 255220
۱۳۹۸-۰۱-۰۵ ۱۵:۳۴:۰۴
تو همینطور برای خود بباف