توصيه به ديگران
۰
جمعه ۳۱ مرداد ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۱۷
همراهی با دولت یا صداوسیمای دولتی؛ کدام مد نظر است!
همراهی صداوسیما با رییس جمهور و هیات دولت در چند وقت اخیر به گونه ای بوده است که حتی منتقدین دولت حملات شدیدی به صدا وسیما داشته اند که یک طرفه فقط به نفع دولت در موضوعات گوناگون از جمله در توافقنانه ژنو عمل نموده است.
همراهی با دولت یا صداوسیمای دولتی؛ کدام مد نظر است!
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز رسانه‌های بیگانه ازجمله بی‌بی‌سی، رادیو زمانه، دیلی تلگراف، اتاق خبر من و تو و... پس از سخنان ریاست جمهور محترم در خصوص عملکرد صدا و سیما مانور خبری خود را بر روی این قصه آغاز کرده اند.

بنا بر این گزرش این رسانه چند روز قبل نیز از قول وزیر کشور نوشتند که رحمانی فضلی، وزیر کشور ایران می‌گوید حسن روحانی، رئیس‌جمهوری از روند عملکرد صداوسیما رضایت ندارد و «در خیلی از موارد ایشان انتقاد و گلایه دارند و ناراحت هستند.»

رحمانی فضلی در گفتگویی مفصل با روزنامه شرق که روز دوشنبه ۲۷مرداد منتشرشده، افزوده است: «آیا من به‌عنوان رحمانی و شخصیت حقیقی خودم تلاش کرده‌ام که صداوسیما را به دولت نزدیک کنم؟ بله بارها با ضرغامی (رئیس سازمان صداوسیما)صحبت کرده‌ام. با ضرغامی و نهاوندیان صحبت کرده‌ایم و حتی در مجموعه بزرگ‌تری صحبت کردیم و حرف‌های ضرغامی را هم شنیدیم و بعضی از موارد را هم می‌پذیرم.»

وی افزود: «من به ضرغامی گفتم که وقتی رئیس‌جمهور اصرار بر یک موضوعی دارند جایگاه رئیس‌جمهور و قوه‌ای که نقش در مدیریت صداوسیما دارد را شما می‌پذیرفتید و...»

به گزارش خبرنگار ما اشاره رحمانی فضلی به اختلاف صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران و حسن روحانی در تعیین مجری گفت‌وگوها با رئیس‌جمهور است که باعث تأخیر در پخش یکی از مصاحبه‌های رییس جمهور شد.

پیش‌تر نیز علی یونسی، دستیار ویژه رییس جمهور، در امور اقوام و اقلیت‌های دینی، در یک اظهار نظر افراطی گفته بود:‌ «صداوسیما در جایگاه رسانه اپوزیسیون نسبت به دولت عمل می‌کند. این در حالی است که جایگاه رسانه ملی، جایگاه یک رسانه اپوزیسیون نیست.»

به گزارش عصر امروز اظهارات آقای یونسی می‌تواند محور این تحلیل باشد که این نوع برخوردها «اپوزیسیون تلقی کردن همه منتقدان از سوی دولت» تلقی می شود که تخریب منتقدان از سوی دولتیان را رقم می زند.

البته سخنان دکتر روحانی در اردبیل بر ابعاد این موضوع افزود و وی با متهم کردن صداوسیما به عدم انعکاس موفقیتهای دولت به نوعی وارده فاز مواجهه با رسانه ملی برآمد.

برپایه این گزارش می توان این اظهارات را یک فشار از سوی دولت برای دولتی کردن صداوسیما، قلمداد نمود که البته با نص صریح قانون اساسی که ریاست محترم جمهور مجری آن می باشد در تضاد می باشد.

همراهی صداوسیما با رییس جمهور و هیات دولت در چند وقت اخیر به گونه ای بوده است که حتی منتقدین دولت حملات شدیدی به صدا وسیما داشته اند که یک طرفه فقط به نفع دولت در موضوعات گوناگون از جمله در توافقنانه ژنو عمل نموده است.

حتی صداوسیما در خصوص مذاکرات ژنو در همراهی با دولت کار را به جایی رساند که از دعوت منتقدین و گذاشتن مناظره ساده که می توانست فضا را برای مخاطبین شفاف نماید خودداری نمود.

یا در قضیه بحث انصراف از یارانه و تبلیغات عجیب و غریب صداوسیما که مورد تقدیر و اقرار به همکاری رسانه ملی از سوی مسئول این کار در هیات دولت نیز قرار گرفت نیز گواهی بر این مدعا می باشد.

همچنین حضور مقامات اقتصادی در برنامه های مختلف از جمله برنامه پایش یا گفتگوهای 22:30 شبکه دو را نیز از مهمترین همراهی صداوسیما با دولت برشمرد که عمده و پربیننده ترین برنامه های خبری اقتصادی صداوسیما می باشند که در چند مدت گذشته در اختیار تیم دولت بوده است. و صد البته اینها تنها گوشه هایی از همراهی صداوسیما با دولت می باشد که ما برشمردیم.

البته جای دارد خود رسانه ملی آماری از برنامه ها و عملکردهای خود در همراهی با دولت را بدون حاشیه نگاری منتشر نماید تا فضا برای همه شفاف گردد.
کد مطلب : 90924