توصيه به ديگران
۰
يکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۲۳:۵۲
سیاست؛ پدر مادر ندارد
اینکه در ادبیات عامیانه مصطلح شده که سیاست پدر مادر ندارد یک القاء و تعریفی جعلی است که بخورد مردم داده و در جامعه رایج ساخته اند.
سیاست؛ پدر مادر ندارد
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز اینکه در ادبیات عامیانه مصطلح شده که سیاست پدر مادر ندارد یک القاء و تعریفی جعلی است که بخورد مردم داده و در جامعه رایج ساخته اند.

کسانیکه می گویند سیاست پدر و مادر ندارد، بدنبال حقه بازی و پدرسوخته بازی هستند تا به مطامع شخصی و گروهی خود برسند و بعبارتی دروغگوئی و نفاق درونی خود را بعنوان تدبیر و ترفند وسیاست جلوه می دهند و باید هوشیار بود کسانیکه چنین اعتقاد و ادبیاتی دارند، نباید توسط مردم انتخاب و به پستهای مدیریتی گمارده شوند، چون درون اینها انبوهی از فساد و نفاق نهفته و از فرمول ماکیاول استفاده می کنند.

در مقابل این تفکر؛ باید گفت که اتفاقا سیاست پدر ومادر دارد و پدرمادر آن؛ اخلاق؛ انصاف؛ وجدان؛ تهذیب نفس؛ صداقت و راستگویی؛ امانتداری؛ و وفای بعهد و در یک جمله ایمان و تقوای واقعی در آن نهفته است.

سیاست؛ یک علم است مثل علم کشور داری و یا علم مدیریت که کوچکترین آن از مدیریت خانواده شروع می گردد و سپس به اجتماع و نهایتا در سطح ملی از آن بهره گرفته می شود و در متن و درون ایدئولوژی اسلامی قرار دارد همانگونه که عالم و ارسته و عارفِ شهید حضرت آیت الله مدرس در مقابل لشگری از نفاق و توهین و فشار فرموده بودند که: سیاستِ ما عین دیانت ما؛ و دیانت ما عین سیاست ماست.

متاسفانه این قاعده الهی و سیره نبوی و علوی که امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری طی ۴۲ سال گذشته از آن بهره جسته و به آن تآسی داشته اند در بعضی مسئولین کشور بویژه سیاسیون مشاهده نمی شود و اگر امروز اعتقاد و باور بخشی از مردم سُست شده است بخاطر اینست که به فرموده امام راحل(ره): بعضی مسئولین و مدیران عالی کشور؛ قبل از اینکه مهذب بشوند به پستهای مدیریتی دست یافته اند و وضع کشور را به این نقطه رسانده اند.

بنابراین: رئیس جمهور۱۴۰۰ باید از میان مردانی باشد که سه خصلت راستگویی؛ وفای بعهد؛ و امانتداری درعملکرد او به اثبات رسیده باشد و دیانت را در متن سیاست خود قرار دهد. ان شا ءالله

۱۰  اسفند  ۹۹  فرهادنیا
کد مطلب : 294560