۱
توصيه به ديگران
۱
شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۳۳
در میانمار انقراض آدمیت دیده می شود
در روزهای اخیر، اخبار جنایات فجیع انسانی در کشور میانمار و مردم مسلمان روهینگیا بار دیگر موجبات درد و رنجش فراوان برقلوب مسلمین در سرتاسر جغرافیای جهان و بویژه جهان اسلام را فراهم آورد.
در میانمار انقراض آدمیت دیده می شود
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز انتشار تصاویر و اخبار خشونت بار و فاجعه آمیز حوادث، زمانی تلخ تر و دردناک تر گردید که نه تنها مدعیان دروغین حقوق بشر همانند گذشته سکوتی ننگین اتخاذ کرده اند بلکه آنان که دفاع از مظلوم و مستضعفین را شعار میدادند و خود را حامی عدالت و آزادی میدانستند نیز با زبانی خاموش نظاره گر وقایع رخ داده بودند و نه تنها گامی عملی در ادای رسالت خویش برنداشته اند بلکه زحمت اعلام موضع کلامی را نیز به خود نداده اند.

کشتار دسته جمعی مسلمانان میانمار در حقیقت نسل کشی است که توسط استکبار جهانی و مزدوران وابسته آن در این کشور طراحی شده است ،سکوت ننگین، بی‌تفاوتی و رویکرد دوگانه مدعیان سردمداری حقوق بشر در قبال جنایات هولناک و کشتار بی‌وقفه مردم مسلمانان در میانمار، شرم آور است، باید از مدعیان پست حقوق بشر پرسید، چرا آنهایی که دغدغه حمایت از حقوق حیوانات را مطرح می‌کنند، چشم خود را در مقابل وحشی‌گری‌ و جنایت علیه صدها هزار انسان بی‌گناه بسته‌اند؟کدام انسانی فارغ از مذهب و قومیت می تواند صحنه های دلخراش قتل عام کودکان در میانمار را ببیند و سکوت کند؟چگونه است که رسانه های جهان این تصاویر دلخراش را به تصویر نمی کشند؟ و صد البته سوال اساسی تر این است که چرا برخی از داعیه داران صلح جهانی به شکل شرم آوری در مقابل نسل کشی مسلمانان و جنایت علیه انسانیت در میانمار سکوت اختیار کرده اند؟

سازمان ملل در بیانیه‎ای اعلام کرده است که تعداد کشته‎های مسلمانان روهینگیا در میانمار بیش از هزار نفر است ،منابع وابسته به سازمان ملل متحد چند روز گذشته اعلام کرده بودند که در پی حملات خشونت‌بار ارتش میانمار به مسلمانان روهینگیا حدود 38 هزار روهینگیایی تا روز 31 آگوست از مرز گذشته و وارد بنگلادش شده‌اند.

این مرگبارترین و جنایت‌بارترین تعامل دولت میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا طی دهه‌های اخیر است و به همین دلیل مسلمانان جهان این اقدام دولت میانمار را نوعی «نسل کشی» برشمردند.

ارتش میانمار درباره سرکوب اقلیت روهینگیا مدعی‌ است که مشغول عملیات «پاکسازی» این مناطق از «عناصر افراطی» است. ارتش میانمار در سال 2012 نیز حدود 200 نفر از مسلمانان روهینگیا را در ایالت راخین کشته و 140 هزار نفر نیز آواره کرده بود، کشتار مسلمانان میانمار مقدمه‌ای برای راه‌اندازی جنگ بودایی-اسلامی و حضور تروریست‌ها در این منطقه است تا شورای آتلانتیک بتواند، به بهانه مقابله با حملات تروریستی، به این منطقه وارد شده و آن را نظامی کند.

امیدواریم دستگاه دیپلماسی برای واکنش مناسب نسبت به این نسل کشی و خواسته مقام معظم رهبری و مراجع تقلید، هرچه زودتر اقدامات عملی برای کاهش درد و رنج این مردم مظلوم صورت بگیرد تا در آینده شاهد چنین فجایعی نباشیم.

سوزاندن مردم مسلمان، تکه تکه کردن آنها در میانمار یکی نمونه بارز از اقدامات استکبار و داعش صفت های امروزی هست مردم سوریه- عراق - یمن - فلسطین نیز از ابتدایی ترین امکانات روزمره زندگی محروم هستند این رویکرد اسلام ستیزان هرچه سریع تر باید ریشه کن شده و مسببان آنها محاکمه شوند.

رحیم رضاخانی
کد مطلب : 216070
۱۳۹۶-۰۶-۱۸ ۲۲:۳۶:۳۵
اقلیت روهینگیا سالها است گرفتارند. اما جنگ داخلی میانمار در دهه اخیر
به آنها فرصتی برای تنفس داد چون بوداییان به جان هم افتاده بودند. حالا
با آمدن دولت سوچی بوداییان متحد شده اند و دولت سوچی دوست دارد با معطوف
کردن نظر مردمش به درگیری با روهینگیا عجالتا برای خود فرصت بخرد.  چون
میانمار کشوری غرق در فقر اقتصادی است.