توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۳
آقای رییس جمهور! نکند قرار است دین در تک تک قلوب مردم برود که اجرا شود؟
خدا به پیامبرش می گوید تو نمی توانی همه را هدایت کنی! ( سوره قصص آیه56) و اساسا هدایت قلبی یک امر فردی است و نمی توان کسی را به زور هدایت کرد. اما در حاکمیت اسلام و حکومت اسلامی بحث اجتماع مطرح است و نه فرد.
آقای رییس جمهور! نکند قرار است دین در تک تک قلوب مردم برود که اجرا شود؟
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز مطلبی تحت عنوان "بهشتِ زوری و باشلاق نمیشه؟!" (اینجا ملاحظه نمایید) در سایت منتشر شد که واکنش های متفاوتی در میان خوانندگان عصر امروز داشته است.

تا کنون دو یادداشت از خوانندگان در این زمینه به دست ما رسیده است که یکی چند روز گذشته منتشر شد و یادداشت زیر هم از سوی یکی دیگر از خوانندگان ارسال شده است که در زیر ملاحظه می نمایید.

قابل ذکر ات که انتشار این یادداشتها الزاما به معنای تایید آن از سوی ما نمی باشد.

خدا به پیامبرش می گوید تو نمی توانی همه را هدایت کنی! ( سوره قصص آیه 56) و اساسا هدایت قلبی یک امر فردی است و نمی توان کسی را به زور هدایت کرد. اما در حاکمیت اسلام و حکومت اسلامی بحث اجتماع مطرح است و نه فرد.

حاکم اسلامی موظف است با ظواهر غیر اسلامی برخورد کند و اصلا برای همین است که در نظام اسلامی است که نفاق ایجاد می شود. اگر قرار بود اظهار بی دینی در جامعه اسلامی آزاد باشد که نفاق درست نمی شد! حاکم اسلامی موظف است ظاهر جامعه را آنچنان اصلاح کند که کسی که می خواهد مومنانه زندگی کند احساس فشار نکند. این معنای تمدن اسلامی است.

ثانیا باید بدانید حتی چه بسیار مواردی که اتفاقا مردم به خوب یا بد بودن چیزی واقف هستند اما کار بد را انجام می دهند. مثلا آیا کسی هست که نداند کراک و هرویین بد است؟ پس چرا می کشند؟ و یا نمی دانند قوانین راهنمایی و رانندگی به نفع آنها است؟ پس چرا اجرا نمی کنند؟ آیا باید حکومت در اینجا خود را با عبارت زیبا اما بی معنی فرهنگ سازی گول بزند؟ خیر. اگر حاکمیت سالم باشد هم به فرهنگ سازی می پردازد و هم با قاطعیت با تظاهر به اعتیاد و یا شکستن قوانین رانندگی مبارزه کند و چند دهه و چند نسل را با این سختگیری بزرگ کنند خود بخود رعایت قانون تبدیل به عادت مردم و ارزش می شود.

هفتاد سال پیش اروپا هم پر از تخلفات رانندگی بود. اما دهها سال سختگیری و جریمهای نجومی و باورنکردنی سبب شد که امروز اروپاییان آنچنان منظم و صحیح رانندگی کنند که ایرانیها حسرت بخورند.

در مورد حجاب هم همینطور است. کدام زن است که نداند استفاده از یک روسری و لباس گشاد و راحت بسیار ساده تر و راحت تر از ساعتها آرایش و میک آپ و پوشیدن لباسهای تنگ و بدن نما است؟ قطعا همه به طور طبیعی می فهمند اما باز هم حکایت همان کراک و هرویین است. حکومت اگر برخوردهای سنگین و قاطع دهه شصت را تا الان ادامه می داد و چند نسل عادت به حجاب پیدا می کردند خود بخود حجاب تبدیل به ارزش و فرهنگ عمومی می شد. اما با برخوردهای شل کن و سفت کن البته نتیجه بهتر از این که هست نخواهد شد. جای تاسف اینکه هر چه حکومت عقب نشینی کند وضع بدتر خواهد شد. دویست سال پیش در اروپا همه زنان با حجاب بودند چون حجاب در یهودیت و مسیحیت هم واجب است. منتهی کم کم شل شدند و حالا کارشان به ساحل برهنه و شهرهای برهنه کشیده است. بی حیایی حد یقف ندارد. همین الان باید با قاطعیت بیرحمانه جلوی آن ایستاد.

واقعیت این است که هزینه ی بی حجابی با آمار انفجاری افزایش سقط جنین و قالهای عشقی و ناموسی و طلاق و فرزندان طلاف و... به جامعه هر سال تحمیل می کند از بزرگترین اختلاسها بیشتر است. منتهی کسی نمی بینید.

ضمنا آقایانی هستند که به دروغ مدعی هستند در زمان صدر اسلام برخوردی با بی حجابی نبوده است! اما لعنت خدا بر آنها که نمی گویند بر کنیزان حجاب نبود و هیچ زن آزاده ای هم نمی خواست با کنیز اشتباه شود پس هیچ گاه کشف حجاب زن آزاده رخ نداد. در آن زمان تازه دسترسی به کنیز آسان بود و قابل خرید یا اجاره بود. اما دسترسی به زن آزاده جز با ازدواج وجود ندارد و نتیجه آن هم همین بحران سنگین روابط نامشروع است.

آقایان بدانند روزه خواری هم زمانی کفارش اش تنها 60 روز رورزه ست که مخفی باشد. اگر علنی شد و سه بار تکرار شد حکم شرعی روزه خوار اعدام است اساسا هر گناهی که علنی شود دیگر مصداق خود آن گناه نیست بلکه مصداق ترویج گناه و افساد فی الارض است که بزرگترین گناهان است. برای همین حکم شخص متجری به گناه که آن را تکرار کرده بر آن اصرار می کند فقط اعدام است. حالا هر گناهی که می خواهد باشد. اما برخی برای کسب چند تا مرید و رضایت اتحادیه اروپایی و نهادهای حقوق بشری در حال مسخ اسلام هستند.
کد مطلب : 280014