توصيه به ديگران
۰
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ ساعت ۱۱:۰۰
مروری بر ماهیت ضد دینی فتنه 88؛
از روزه خواری تا هتک حرمت به امام حسین(ع)
فتنه 88 را بسیاری در بعد سیاسی تحلیل می کنند و معتقدند که حوادث پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری بخاطر مسائل و اختلافات سیاسی پیش آمده است حال آنکه باید با فتنه 88 را از منظر فرهنگی و مذهبی نیز مورد واکاوی و بررسی قرار داد.
از روزه خواری تا هتک حرمت به امام حسین(ع)
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز شاید در ساده ترین حالت بتوان گفت که فتنه 88 محصول اختلافات سیاسی بوده است اما نمی توان از آثار و پیامدهای آن بر ارزش های مذهبی جامعه گذشت بلکه باید آن را هم نیز تحلیل کرد.

بنا بر این گزارش فتنه گران که تا پیش از انتخابات خود را قانون مدار می دانستند و در مناظره، گفتگو و فیلم های مستند خود را نگران مردم نشان می دادند در اولین گام پس از اعلام  نتایج شعار قانون مداری خود را زیر پا گذاشتند و طرفداران خود را دعوت به تظاهرات خیابانی کردند. 

در وهله اول آنچه که با توجه به سابقه سران فتنه و شعارهای مردمی برداشت می شد رنگ و بوی مذهبی جریان فتنه بود که با شبیه سازی خود به مبارزات دوران انقلاب
شعار «نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران» اگر چه این شعار در ابتدا اینگونه تداعی می کرد که یک شعار ملی گرایانه است اما در واقع با آن بخش از ایدئولوژی ناب اسلامی که معتقد است رژیم غاصب صهیونیستی بخاطر اینکه مستقیما به مقابله با اسلام برخواسته باید از بین برود در مخالفت بود
اسلامی در روی پشت بام ها در ساعات خاصی از شب شعار «الله اکبر» می دادند و در راهپیمایی و تجمعات خود از شعار «یا حسین میرحسین» که رنگ و بوی مذهبی داشت استفاده می کردند.

اما هر چه زمان گذشت ماهیت ضد دین و مذهب فنتنه 88 برای مردم بیشتر مشخص شد.

در راهپیمایی روز قدس سال 88 جریان حامی فتنه نیز به خیابان ها آمدند تا با استفاده از حضور رسانه های جهانی در این روز مواضع خود را به سایر نقاط جهان به صورت رسمی مخابره کنند فتنه گران برای روز قدس شعاری را انتخاب کرده بودند که چند روز پیش از آن رادیو اسرائیل آن را اعلام کرده شعار «نه غزه، نه لبنان جانم فدای ایران» اگر چه این شعار در ابتدا اینگونه تداعی می کرد که یک شعار ملی گرایانه است اما در واقع با آن بخش از ایدئولوژی ناب اسلامی که معتقد است رژیم غاصب صهیونیستی بخاطر اینکه مستقیما به مقابله با اسلام برخواسته باید از بین برود در مخالفت بود و بسیاری از مسلمانان را متعجب ساخت چرا که عده ای تحت عنوان یک مساله داخلی به ایدئولوژی بین المللی مسلمانان جهان صدمه وارد می کردند . 

بخش واضح تری که در راهپیمایی روز قدس ماهیت ضد دینی فتنه گران را نشان داد مساله روزه خواری در ملا عام بود. راهپیمایی روز قدس در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان انجام می شود جریان حامی فتنه نیز در این روز در خیابان
راهپیمایی روز قدس در آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان انجام می شود جریان حامی فتنه نیز در این روز در خیابان ها حضور داشتند آنها علاوه بر تکرار شعار رادیو اسرائیل که باعث خشم مردم حاضر در راهپیمایی شده بود اقدام به روزه خواری در ملأ عام نیز می کردند
ها حضور داشتند آنها علاوه بر تکرار شعار رادیو اسرائیل که باعث خشم مردم حاضر در راهپیمایی شده بود اقدام به روزه خواری در ملأ عام نیز می کردند بنابر آنچه که از تصاویر قابل مشاهده بود حامیان کاندیدای شکست خورده در انتخابات با بطری آب و نوشیدنی در راهپیمایی حاضر بودند و آشکارا در مقابل سایر مردم روزه خواری می کردند.

اگرچه برخی از تحلیل گران حامی فتنه سعی کردند این مساله را به با ترفندهای رسانه ای و بهانه گرم بودن هوا توجیه کنند اما با فرارسیدن نماز جمعه 26 تیرماه هاشمی رفسنجانی که حامیان فتنه در آن حضور فعال داشتند و شعارهای نا مربطو به فضای جمعه سر می دادند همه آنچه رسانه های حامی فتنه رشته کرده بودند پنبه شد.

حامیان فتنه در نماز جمعه تیر ماه 88 به امامت هاشمی رفسنجانی بدون آنکه ظاهر و پوشش مناسب نماز خواندن داشته باشند در نماز جمعه حاضر شده بودند، دختر و پسر در کنار یکدیگر قرار گرفته بودند، بر روی سجاده ها با کفش نماز می خواندند و حتی برخی از آنان حالت ایستادن بر نماز را هم نمی دانستند و این موضوع باعث شد تا نماز جمعه 26 تیرماه 88 معروف به نماز جمعه «نماز اولی ها» به امامت هاشمی رفسنجانی شود.

فتنه گران علاوه بر این مسائل در عاشورای 88 آش را آنقدر شور دیدند به خود اجازه دادند
حامیان میرحسین موسوی که پیش از این در سال های قبل سابقه توهین و هتک حرمت به پیکر شهدای گمنامی را که قرار بودن در آن دانشگاه تشییع شوند در کارنامه خود داشتند به خیمه امام حسین(ع) حمله کردند و آن را به آتش کشیدند
به ارزشی ترین مساله مردم ایران در امور مذهبی هتک حرمت کنند در آن ایام در دانشگاه صنعتی شریف دانشجویان ساختار شکن و حامیان میرحسین موسوی که پیش از این در سال های قبل سابقه توهین و هتک حرمت به پیکر شهدای گمنامی را که قرار بودن در آن دانشگاه تشییع شوند در کارنامه خود داشتند به خیمه امام حسین(ع) حمله کردند و آن را به آتش کشیدند از طرف دیگر در روز عاشورا که تمام مردم فارغ از نگاه سیاسی شان مشغول عزاداری برای سالار شهیدان بودند عده ای از حامیان فتنه اقدام به هتک حرمت به ساحت اباعبدالله الحسین (ع) در خیابان کردند. آنها با شادی کردن و کف زدن به صورت جمعی این خیانت را انجام دادند.  

جالب اینجاست که اگر تا پیش از این تحلیل گران و سران فتنه سعی می کردند حرکات ضد دینی حامیانشان را با توسل به تکنیک های رسانه ای توجیه کنند اینبار در بیانیه ای که میر حسین داد آنها را مردان خدا جوی نامید.

به این ترتیب می بینیم که اگرچه در ابتدا فتنه گران سعی داشتند خود را مبارزانی انقلابی نشان دهند اما پس از اینکه ابزار استدلال و منطق از دست آنها خارج شد روی به حرکات رادیکال ضد دینی آوردند و همین مساله باعث شد صبر و تحمل مردم در برابر آنها به پایان برسد و در 9 دی 88 این قائله را به پایان برسانند.
کد مطلب : 149515