توصيه به ديگران
۰
شنبه ۶ تير ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۵۱
حسین آذین، نماینده استان کرمان در مجلس در گفتگو با عصر امروز/
واردات کالاهایی که ما مشابه آن را در داخل کشور داریم باید ممنوع شود
پاشنه آشیل اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید و تولید محوری است تولید محوری به معنای اینکه همه سیاست‌ها به گونه ای باشد که تولید داخلی تقویت شود البته کسی این را انکار نمی‌کند که تولیدات داخلی اشکالاتی دارند که باید هرچه سریعتر برای رفع آن‌ها تلاش کنیم
واردات کالاهایی که ما مشابه آن را در داخل کشور داریم باید ممنوع شود
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز حسین آذین، نماینده استان کرمان در مجلس ریشه اعتماد بسیاری از مردم به کالاهای خارجی را تبلیغات غیر واقعی آن اجناس می‌داند و می‌گوید: در کنار این تبلیغات، بخشی دیگر هم به دلیل کیفیت پایین کالاهای داخلی است که خودمان آن را تولید کرده‌ایم. از نظر من خیلی از مسائل می‌تواند در این مسئله دخیل باشد که خب تبلیغاتی که بعضا در ماهواره‌ها پخش می‌شود و مردم آن را به دفعات می‌بینند می‌تواند ترغیب‌کننده آن‌ها به خرید این کالا باشد. البته این‌طور نیست که تمام کالاهای خارجی کیفیت بالایی داشته باشند، ولی در بعضی موارد واقعاکیفیت بالایی دارند.

آذین در ادامه گفت: بعد دیگر این مسئله و ریشه اعتماد مردم به کالای خارجی، از اشکالات فرهنگی کشور ما است که بعضی‌ها برند خارجی پوشیدن را کلاس خودشان می‌دانند و این مایه مباهات است که حتما در همه‌چیز کالای خارجی مصرف می‌کنند. حتی در بحث پارچه که دیگر همه می‌دانند که ما خودمان بهترین پارچه را در کشور داریم، اما افتخار بعضی‌ها این است که لباسی با برند خارجی مصرف کنند. باید به جایی برسیم که مردم بدانند که اگر کالای ایرانی بخریم و از تولیدات داخل کشور خودمان حمایت کنیم، دیگر خودمان باعث بیکاری و تعطیلی کارگران و کارگاه‌های خودمان نمی‌شویم. اما آن افتخار کردن به مارک خارجی، باعث رونق بخشیدن به کارخانه‌های آن می‌شود و خودمان را به نابودی می‌کشاند.

نماینده مردم کرمان، یکی از معظلات اقتصاد ما را وارد کردن اجناس چینی می‌داند و می‌گوید: اجناس چینی واقعا کیفیت لازم و خوبی را ندارند. متاسفانه بعضی‌ها غیرت ملی ندارند؛ تجاری که کالاهای چینی وارد می‌کنند، باعث می‌شوند که به دلیل قیمت ارزان‌تری که این اجناس دارند، مردم به این سمت کشیده شوند در حالی که کیفیت لازم را ندارند و زود از بین می‌روند.

آقای آذین با تاکید بر ضرری که این اجناس چینی به ما متحمل می‌کنند، ادامه داد: نکته بعدی این است که ما پولی که از چین می‌خواهیم را به صورت نقدی به ما پرداخت نمی‌کنند. این معامله به این صورت است که در عوض کالاهایی که چین از کشور ما می‌برد، مانند مواد اولیه، سنگ‌آهن و... می‌گوید شما بیایید کالای چینی ببرید. ما عملا اینجا در دو جایگاه ضرر می‌کنیم؛ یکی مواد اولیه‌ای که صادر می‌کنیم و دیگری پولی است که بابت آن دریافت نمی‌کنیم. یعنی مبادله کالا به کالا که اصلا به صرف اقتصاد ما نیست. مخصوصا اقتصادی که مقام معظم رهبری فرموده‌اند. حداقل اینکه می‌توانیم در قبال چیزهایی که داده‌ایم، مواد اولیه و تکنولوژی وارد کنیم اما همین می‌شود که سیستم اقتصادی ما معیوب می‌شود و باعث ضربه زدن به تولید ملی می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، درباره راه‌چاره این مشکلات گفت: سیاست‌گذاری باید به‌گونه‌ای شود که واردات کالاهایی که ما مشابه آن را در داخل کشور داریم، ممنوع شود. همچنین ارزش افزوده و بهره‌وری‌مان را بالا بریم. این مسئله باعث رونق گرفتن تولید و نجات چرخه اقتصادی کشور ما می‌شود و به دنبال آن کیفی‌سازی محصولات رخ خواهد داد. ما باید از این مرحله عبور کنیم تا به خواسته‌مان برسیم.

وی در ادامه، به ارتباط مهم کالای داخلی و اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت: پاشنه آشیل اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید و تولید محوری است. تولید محوری به معنای اینکه همه سیاست‌ها به گونه ای باشد که تولید داخلی تقویت شود. البته کسی این را انکار نمی‌کند که تولیدات داخلی اشکالاتی دارند که باید هرچه سریعتر برای رفع آن‌ها تلاش کنیم و چیزی تولید کنیم که کیفیت و شکیل بودن آن به گونه‌ای باشد که در شان مردم باشد.

او در پایان، از نقش مهم مردم در رسیدن به این اهداف گفت: عنصر اصلی اقتصاد مقاومتی، حضور و نقش مردم است. مردم اگر در صحنه باشند و کالای خارجی را کنار بزنند، قطعا در به ثمر رسیدن این سیستم موفق خواهیم بود.
کد مطلب : 124287