توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۲ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۱۹
پویش مردمی تنها مسیر/
اربعین در راه است/ درسهای قیام حسین (ع) برای امروز ما چیست
امروزه می بینیم که برخی شعار و ایستادگی حسین(ع) را تحریف کرده و از سخن گفتن حضرتش با عمر سعد و لفظ مذاکره استفاده می نمایند، نکته ای که نشان می دهد برخی برای رسیدن به خواسته های باطل خود حاضرند چنین بر روح مبارزه طلبی و استقلال خواهی حضرتش گرد تحریف بپاشند.
اربعین در راه است/ درسهای قیام حسین (ع) برای امروز ما چیست
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز با فرا رسیدن ایام اربعین حسینی باز خاطره محرم و قیام و رشادتهای بزرگ حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش در اذهان جامعه زنده می شود.

بنا بر این گزارش اگر بخواهیم قیام عاشورا را سرمشقی برای راه و طریقی بسوی سعادت قرار بدهیم مهمترین جلوه آن ایستادگی و پایمردی بر حق، آن حضرت می باشد به نحوی که ایستادگی در همه ابعاد وجودی قیام عاشورا و حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بروز و ظهور می نماید.

به گزارش خبرنگار ما، مسائل مهمي در منطق قیام ابی عبدالله(ع) وجود داشت، از نهراسيدن از قدرت‌هاي شيطاني تا مرز شهادت و نهيب زدن به دشمن گرفته تا آزادگی و نپذیرفتن بيعت توام با ذلت، احیاء دین و فرائض دینی امر به معروف و نهی از منکر، احیای فرهنگ ایثار و شهادت، حق طلبی، عزت و غیرت معنوی و مهمتر از همه احیاء فرهنگ سازش ناپذیری یعنی تسلیم نشدن در برابر تهدیدها و تحریم های یزیدیان از مهمترین جلوه های ایستادگی در قیام عاشورای حضرت امام حسین (ع) می باشد.

در تاریخ انقلاب ما هم همین معانی بروز کرده است لذا آنچه مشخص است یکی از مهمترین رمزهای پیروزی انقلاب اسلامی ایران استفاده از فرهنگ عاشورا و مهمترین شعار آن یعنی " هیهات من الذله " بود و با تاسی به این فرهنگ بود که ملت ایران در برابر تهدیدها و تحریم ها ایستادگی کرده است.

اما امروزه می بینیم که برخی این شعار و ایستادگی را تحریف کرده و از سخن گفتن امام حسین(ع) با عمر سعد و لفظ مذاکره استفاده می نمایند، نکته ای که نشان می دهد برخی برای رسیدن به خواسته های باطل خود حاضرند چنین بر روح مبارزه طلبی و استقلال خواهی حضرتش گرد تحریف بپاشند.

باید به این ساده لوحان گفت که اگر خط فکری سیدالشهدا (ع) سازش و مذاکره بود هیچ‌گاه واقعه عاشورا رقم نمی‌خورد و اسلام به ما نمی‌رسید امام حسین(ع) به معنای تمام و کامل در فکر پیاده کردن کلام الهی (ولا تَعاوَنُوا عَلَي الإثمِ و العُدوانِ) بود و این یعنی سازش نکردن و تسلیم نشدن به تهدیدها یا وعده های باطل دشمن که انقلاب ما هم تا آخر به همین اصول پایبند می باشد.
کد مطلب : 141332