توصيه به ديگران
۰
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۱۹
آقای روحانی، پازل سیاست خارجی تان در حال فرو ریختن است
دولتی که آمریکا را کدخدا می داند و غرب را آمال اقتصادی و مدینه فاضله ای برای رسیدن به تمدن غربی، چنان در ورطه خود تخریبی و دیگر تخریبی منتقدان قرار گرفته است که دچار سرگشتگی و سر درگمی مفرط در الویت بندی مسائل مهم کشور گردیده است.
آقای روحانی، پازل سیاست خارجی تان در حال فرو ریختن است
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز فضای رسانه ای برخی شخصیت های سیاسی کشور خصوصا سخنان کریمی قدوسی نماینده مجلس شورای اسلامی در باره جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس و مواضع محمد جواد ظریف درباره اشتباهش در اعتماد کردن به جان کری نشان از ادامه روند فروپاشی سیاست خارجی دولت حسن روحانی است.

با استقرار دولت یازدهم و استمرار آن در دولت دوازدهم با ترکیب دولت و افکار و خط سیر راهبردهای مختلف دولت تدبیر و امید که ریشه در دولت های سازندگی و اصلاحات داشت این نگرانی قوت گرفت که شاید همان برنامه ها در این دولت نیز با یک پوست اندازی سیاسی به اجرا در آید و زمانی این احساس اوج گرفت که حسن روحانی با خطاب قرار دادن منتقدان با عناوین مختلف سعی نمود تا بی برنامه گی و وادادگی سیاسی خویش را هرچه بیشتر در پشت این حرکت پنهان سازد لاکن امروز که در چند ماه گذشته از عمر دولت دوازدهم قرار گرفته ایم سرریز اقدامات ضعیف دولت در ابعاد داخلی و خارجی به حدی رسیده است که دیگر نمی توان با سخنرانی و توقیف این نشریه و آن سایت و تذکرهای پی درپی به منتقدان و رسانه ها جلوی یک حرکت ملی را برای جلوگیری از تخریب دستاوردهای انقلاب اسلامی توسط این دولت را گرفت.

دولتی که آمریکا را کدخدا می داند و غرب را آمال اقتصادی و مدینه فاضله ای برای رسیدن به تمدن غربی، چنان در ورطه خود تخریبی و دیگر تخریبی منتقدان قرار گرفته است که دچار سرگشتگی و سر درگمی مفرط در الویت بندی مسائل مهم کشور گردیده است. البته سخن ما در باره ابعاد داخلی این شرایط نیست بلکه بعد "خارجی " مسئله مد نظر است که انعکاس عملکردهای دولت در خارج از کشور باعث شده است تا کسانی که تا دیروز یا در سلسله اقمار انقلاب اسلامی تعریف می شدند و ساختمان پارلمانشان هنوز بوی ایرانیان را می دهد و یا اینکه در مقایسه با ایران قطره ای بودند از دریا برای کشورمان زبان به تهدید بگشایند.

یاد آوری برخی از این موارد خالی از لطف نیست:  

* سودان دوپاره و عمرالبشیری که نتوانست کشور را از تجزیه حفظ کند ما را تهدید می کند که سفارت ایران را منهدم می کند.
* آمریکایی ها تهدید می کنند که باید ایرلاین های ایرانی را با موشک منهدم کنیم.
* مصر کشتی ایرانی را توقیف می کند و بعد از بهره برداری رسانه ای آنرا آزاد می کند.
* انگلیس و نخست وزیر منفورش در منطقه جولان می دهد و ایران را به اقدامات تهاجمی تهدید می کند.
* کشورهای عربی و غربی دائما ایران هراسی را در بوق و کرنا می کنند و نمی گویند اگر برجام توانست به زعم ایشان بمب اتمی ایرانی را نابود کند و ایران تحت شدیدترین تدابیر نظارتی خارج از قوانین آژانس انرژی اتمی قرار داده شد پس دامن زدن به ایران هراسی برای چیست؟
* اعلام و تاکید بر حضور ایران در یمن و بحرین و اعلام کشته شدن مسشتشاران ایرانی در یمن و راه اندازی جنگ روانی در منطقه و حمله مستمر عربستان در یمن بعد از برجام چیست ؟
* روند صعودی بازداشت ایرانیان خارج از کشور و اشخاص غیر ایرانی به بهانه تقویت توان تهاجمی ایران در آمریکا و کشورهای اقماری غرب مانند: آمریکا، کنیا، سنگاپور و ...
* حضور نیروهای مصری در بحرین برای سرکوب ملت بحرین که نشان از تحرکات نظامی رو به تزاید در مرزهای آبی ایران دارد.
* اتحادیه اروپا و مشخصا خانم موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پیامی غیر مستقیم به ایران اقدامات روسیه را در حلب سوریه محکوم کرده و وحشیانه خواند و دولت فرانسه نیز ضمن خواستار ادامه برجام می خواهد تا ایران سیستم دفاعی خود را هم به میز مذاکره بیاورد، که می توان آنرا نشانه ای از همراهی اروپا با آمریکا در باره آینده برجام و برجام های 1و 2و... دانست که ایران باید رفتارهایش در سوریه را تغییر دهد.

در مجموع اصرار دولت حسن روحانی بر ادامه سیاست های ضعیف درباره برجام و برخوردهای منفعلانه با حرکت های سیاسی – اسلامی منطقه و جهان دامنه  حمله به منافع ملی – اسلامی انقلاب اسلامی را هر چه بیشتر افزایش خواهد داد و با دیپلماسی لبخند و دیپلماسی سر و بدن دولتمردان حوزه سیاست خارجی شاهد گسترش فشار های تحریمی بر محور مقاومت خصوصا ایران خواهیم بود.

رضا احمد زاده
کد مطلب : 229947