توصيه به ديگران
۰
پنجشنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۴۵
نگاهی از زاویه ای خاص به دولت مدعی تدبیر!
آقای روحانی در این وضع کرونائی کشور؛ در مذاکره تلفنی با مکرون اعلام داشته که فرانسه دوست ایران است و مجدداً در خصوص اینستکس تاکید کرده است.
نگاهی از زاویه ای خاص به دولت مدعی تدبیر!
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز لطفا به این چند خبر این ماه با دقت توجه بفرمائید:

۱- آقای روحانی در این وضع کرونائی کشور؛ در مذاکره تلفنی با مکرون اعلام داشته که فرانسه دوست ایران است و مجدداً در خصوص اینستکس تاکید کرده است.
توضیح: اینستکس یک شرکتی در فرانسه است که طبق تعهد برجامی ایران؛ خریداران نفت ایران موظف هستند پول نفت خودمان را به ایران ندهند بلکه به حساب اینستکس واریز کنند واین شرکت ضمن برداشت مبلغی بعنوان حق الزحمه مابقی آنرا با صلاحدید و دستور آمریکا؛ به هر طریقی که دلش خواست بصورت کالا و یا تدریجی به ایران بدهد. تازه اگر بدهد (ذلت تا کجا) ضمنا باید توجه داشت؛ که فرانسه بدترین برخورد را همیشه با ایران داشته است.

۲- آقای ظریف گفته: مابرای مبارزه با تحریم و کرونا نیازمند یک خانه تکانی ذهنی هستیم؟! این مبارزه؛ به ما لزوم نو سازی در شیوه حکمرانی را آموخت؟! نوروز آنگاه خجسته خواهد بود که از بعضی توهمات در مورد سیاست داخلی و خارجی و نسبت میان این دو داشته باشیم؟! برای مبارزه با تحریمها باید با همه اشکالِ خود تحریمی وداع کنیم؟! (این خط مرموز فکری یعنی چه؟!)

۳- آقای روحانی چند روز بعد از شهادت حاج قاسم عزیز که همه ملت ایران انتقام سخت را خواهان بودند؛ بصورت علنی اعلام کرده که انتقام سخت حتما نظامی نیست!؟ و ...

نتیجه: مفهوم این صحبتهای رئیس جمهور و آقای ظریف و دوستانشان؛ جز چراغ سبز نشان دادن به دشمن و ذلت وخواری؛ آیا مفهوم دیگری دارد؟ حضرت آقا سال پیش به برخی مسئولین خود باخته فرمودند: (اگر می خواهید بترسید؛ بترسید اما این را بحساب ملت نگذارید)

هرانسان هوشمند و با شعوری می فهمد که پیمان شکنی آمریکا و اروپا و مخالفت رهبری و عدم رضایت ایشان؛ و عدم سود و گشایش اقتصادی در زندگی مردم جائی برای مذاکره مجدد و رفاقت با دشمن را نمی گذارد و هر کسی دنبال این موضوع باشد قطعا خائن و نفوذی است که حاکی از همان تفکر لیبرالی و غربگرائی وابسته و بزدلانه است. و لذا مردم باید به این حقیقت پشت پرده وعلنی دقت بیشتری نمایند.

با توجه به موارد بالا و وجود افراد خاص در دولت یا کنار مسئولین دولتی که در ذیل به آن اشاره می نماییم یک سئوال در اذهان عمومی پیش می آید؟ چگونه فردی که طی چهل سال گذشته سابقه نمایندگی مجلس؛ فرماندهی پدافند هوائی؛ دبیر شورای عالی امنیت ملی و ریاست مرکز استراتژیک مجمع را در پرونده خود داشته باشد اما اینهمه جاسوس و نفوذی و مفسدین اقتصادی و مدیران بی عرضه و بی کفایت در دایره اول و دوم او قرار داشته باشند وجه اشتراک این افراد با رئیس جمهور کشور اسلامی در چیست؟

بعنوان نمونه: اول: بخش امنیتی

۱- جیسون رضائیان کنار دست آقای روحانی
۲- دری اصفهانی و حسین موسویان در کنار آقای ظریف؛
۳- سید امامی درکنار خانم ابتکار و عیسی کلانتری؛
۴- نزار(نظار) زاکا در کنار خانم مولا وردی.
۵- فرد مجهول الهویه درکنار آشنا؛
و تعدادی افراد دیگر که به خارج از کشور گریخته اند که نیروهای امنیتی در حال استرداد آنها به ایران می باشند.

دوم: مفسدین اقتصادی

۱- فرار معاون وزیر صنعت با مبلغ قابل توجهی دلار به گرجستان در آخر سال ۹۷
۲- فرارمعاون وزیر نفت با چندین میلیون دلار به کانادا در اوائل سال ۹۸
۳- حسین فریدون ؛ مهدی جهانگیری؛ غندالی؛ داماد وزیر کار؛ دختر وزیر صنعت ؛ دوستان و آشنایان مدیران دولتی؛ صفدر حسینی(نجومی بگیر) و دهها مورد دیگر که افشا نشده و یا در حال محاکمه هستند.

سوم:
۱- دوتابعیتی بودن بسیاری از مدیران که دوتابعیتی بودن ۱۲۴ مسئول دولتی و غیر مطرح است. که البته وزارت اطلاعات رد کرده ولی نمایندگان مجلس تاکید دارند.
۲- اسکان و تحصیل و تردد مستمر فرزندان و بستگان درجه یک تعدادی مسئولین دولتی در خارج از کشور.

نکته مهم و پایانی: این مطالب بمنزله این نیست که کل نظام را فساد گرفته و ناامید بشویم ‌بلکه این افراد حدود ۲۰۰ تا۳۰۰ نفر بیشتر نمی شوند و هزاران مدیر پاکدست و دلسوز و انقلابی و میلیونها ایرانی شرافتمند پای کار انقلاب ایستاده و جانفشانی می کنند مثل همین خدمت رسانی در زلزله و سیل و بیماری کرونا و مدافعین حرم. 

۲۸ فروردین ۹۹ فرهادنیا
کد مطلب : 279960