توصيه به ديگران
۰
سه شنبه ۱ مهر ۱۳۹۳ ساعت ۰۹:۵۳
قابل توجه رییس جمهور در آستانه ملاقات با کامرون/
اوج گرفتن تهاجمات علیه مسلمانان در بریتانیا
امروزه، اسلام هراسی به یک چالش جهانی تبدیل‌شده و مسلمانان در کشورهای اروپایی به‌خصوص در کشوری مانند بریتانیا، با ادعای آزادی بیان و تمدن روی آرامش را به خود نمی‌بینند. در روزهای اخیر نیز؛ تهدیدات و تهاجمات به مسلمانان بریتانیایی به اوج خود رسیده است اگرچه برخی از اتفاقات و حوادث ربطی به آن‌ها ندارد.
اوج گرفتن تهاجمات علیه مسلمانان در بریتانیا
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس فرهنگ و جامعه عصر امروز اسلام هراسی در جوامعی که شناختی نسبت به اسلام ندارند مسئله‌ی جدیدی نیست، بعد از اتمام جنگ سرد در سال ۱۹۹۰، یک سری ترس‌های اجتماعی در بین مردم ایجادشده بود، ترس از مسلمانان یکی از شاخص‌ترین هراس‌های اجتماعی بود و بهانه‌های مختلفی مانند آزادی بیان، برابری جنسیت‌ها؛ دست‌آویزی برای آزار مسلمانان قرار داده‌شده بود.

بنا بر این گزارش مسلمانان در جوامع غربی همواره مورد ظلم واقع می‌شدند و حتی با افزایش جمعیت آن‌ها در میان ملل مختلف و برقراری تعامل با آن‌ها؛ هنوز نه‌تنها مورد مقبولیت واقع نشدند بلکه هرچه بیشتر مورد تعرض واقع شدند. امروزه، اسلام هراسی به یک چالش جهانی تبدیل‌شده و مسلمانان در کشورهای اروپایی به‌خصوص در کشوری مانند بریتانیا، با ادعای آزادی بیان و تمدن روی آرامش را به خود نمی‌بینند. در روزهای اخیر نیز؛ تهدیدات و تهاجمات به مسلمانان بریتانیایی به اوج خود رسیده است اگرچه برخی از اتفاقات و حوادث ربطی به آن‌ها ندارد.

در طی قتل وحشیانه‌ی یک زن در بریتانیا، موج جدیدی از اسلام هراسی در میان جامعه‌ی انگلیسی رخنه کرده است علیرغم اینکه، قاتل مسلمان نبوده است. پالمیرا سیلوا، یک زن ۸۲ ساله در حیاط خانه‌ی خود توسط مردی ۲۵ ساله به نام نیکلاس سالوادور سربریده شد. ماهیت قتل، این تصور را به ذهن مردم القا داشته که اقدام وی یک حمله‌ی تقلیدی از سربریدن دو روزنامه‌نگار آمریکایی در عراق در هفته‌ی اخیر بوده است و با این توهمات به‌سرعت تهاجمات نسبت به مسلمانان افزایش یافت حتی قبل از اینکه جزئیاتی از این خبر به اطلاع مردم برسد.

فیاض موغال، کارگردان Tell Mama، در مصاحبه‌ای گفته است که این اتفاق علاوه بر اینکه باعث افزایش تهدیدات علیه مسلمانان و مساجد در فضای مجازی شده، به همان میزان در خیابان‌های بریتانیا نیز این حملات اوج گرفته است.

پلیس اعلام داشته که این قتل هیچ ربطی به تروریسم ندارد و قاتل نیز مسلمان نبوده است. او تنها یک مرد خشمگین داس به دست بود که دیوانه‌وار به دنبال قربانی علی‌الخصوص ساکنین مسلمان بوده است که به آن‌ها حمله کند.

امسال مسلمانان هدف حملات دیگری نیز قرارگرفته‌اند، اخیراً در رسانه‌های انگلستان اعلام‌شده بود که مسلمانان سعی داشتند تا کنترل مدرسه‌ای دولتی را در بیرمنگام را به دست بگیرند. این اتهام بلافاصله توسط جامعه‌ی مسلمانان تکذیب شد. به نظر می‌رسد رسانه‌ها نیز سعی تشدید تشویش اذهان عمومی داشته‌اند.
دولت بریتانیا نیز اخیراً گذرنامه‌ی ۵۰۰ تن از مسلمانان را به اتهام مظنون بودن به آن‌ها برای سفر به سوریه و همکاری در عملیات تروریستی توقیف داشته‌اند.
کد مطلب : 92776