توصيه به ديگران
۰
شنبه ۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۹:۲۰
‌امام موسی کاظم(ع) حسرت سازش ‌را بر دل ‌عباسیان ‌گذاشت
امام هفتم برای ما نماد مبارزه همراه با مظلومیت، صبر، و ایستادگی است و وجود امام موسی کاظم خود به تنهای یک نوع مبارزه تلقی می‌شد.
‌امام موسی کاظم(ع) حسرت سازش ‌را بر دل ‌عباسیان ‌گذاشت
Share/Save/Bookmark
به گزارش عصر امروز، میان سیاهی و ناامیدی، یکباره دلت باز پا می‌گیرد، به خودت که می‌آیی می‌بینی دیگر اثری از ترک های قلبت نیست؛ تمام وصله پینه‌های زندگی‌ات دوخته‌شدند.چیزی درون دلت بی‌اختیار زمزمه می‌شود؛ خوب گوش می‌سپاری، به زبان جاری‌اش می‌کنی و یا باب الحوائج را می‌گویی.

 
امام موسی ابن جعفر درسال128 ه.ق در ابوا محلی میان مکه ومدینه متولد شدند و به علت فرو بردن خشم وبردباری به وی لقب کاظم دادند همچنین در میان شیعیان به باب الحوائج نیز شهرت دارند.

 
برخلاف پدر بزرگوارشان امام جعفر صادق که  بیشتر عمر خود را با تعلیم وحضور در بین شیعیان سپری کردند؛ ایشان در یک دوران بسیار خفقانی در زمان حکومت بنی‌عباس زندگی می‌کردند به طوری که مدت طولانی را در زندان های بغداد به سربردند.

 
سرانجام هارون الرشید که همواره از قیام امام موسی کاظم و شیعیان او بر‌علیه خود ترس و واهمه داشت درحالی که ایشان را در زندان حبس کرده‌بود؛ وی را مسموم و به شهادت می‌رساند.

 
این امام مظلوم در سمت جنوبی بغداد به خاک سپرده شد اما به مرور زمان به علت زیارت و تردد دوستداران و شیعیان اهل بیت شهری به نام کاظمیه شکل گرفت.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محسن شفیعی ضمن عرض تسلیت شهادت امام موسی کاظم بر دوستداران این امام؛ اظهار داشت: امام هفتم ستاره درخشانی در آستان پر نور امامت و ولایت هستند. دوران امامت آن بزرگوار معاصر است  با دوران پر از ظلم و ستم  خاندان جابر بنی‌عباس که یکی از سخت‌ترین دوره‌های تاریخ امامت است.

 
وی افزود: هیچ امامی در دوران امامت خودش از وظایف و مسئولیت‌های که دارد فرو‌گذار نمی‌کند؛ بلکه اعمال امامت و نوع انجام وظیفه امام به تناسب شرایط زمانی و مکانی است. نقطه مشترک حیات سیاسی همه ائمه ایستادگی، مبارزه و مقاومت است و امام هفتم برای ما نماد مبارزه همراه با مظلومیت، صبر و ایستادگی است.

 
امام  هفتم حسرت سازش و تسلیم  شدن دربرابر نظام جابر عباسی را در دل آن‌ها برجاگذاشت

 
مسئول دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان بیان کرد: امام  هفتم حسرت سازش و تسلیم  شدن دربرابر نظام جابر عباسی را در دل آن‌ها بجاگذاشت و شهادت مظلومانه ی ایشان بیانگر این امر است که دشمن نتوانست به تفاهم و سازش با امام هفتم دست پیدا کند.

 
وی  ترور و کشتن را سلاح و ابزار قدرت های بدون منطق و بدون استدلال خواند و گفت: شهادت امام هفتم بزرگترین دلیل بر حقانیت ایشان ورسوایی حکمای عباسی است.ما امروز در دنیای اسلام درسی را که از زندگی امام کاظم می‌گیریم ضرورت مقاومت، ایستادگی و پایداری در برابر سلطه جهانی است و با تحمل بزرگترین سختی ها و دشواری ها باز هم داغ سازش را بر دل سلطنت جویان خواهیم نهاد.

 
شفیعی عنوان کرد: الحمدلله مقاومت و بیداری اسلامی به یک جریان پرخروش و مواجی تبدیل شده که سلطه صهیونیسم بین‌الملل و آمریکا را به چالش کشیده است.

 
وی ادامه داد: این را به طور صریح می‌گویم که وجود امام هفتم و حیات ایشان یک نوع مبارزه سیاسی با ظلم خلفای بنی‌عباس بود. اخلاق اجتماعی، وقار، شخصیت و سیره زندگی امام موسی کاظم گواهی بود بر اینکه دستگاه عباسی خلاف مسیر اسلام درحال حرکت است و در یک کلمه حضور این امام معصوم در نوع خود مبارزه با روش و منش ظالمانه بنی‌عباس بود.

 
گزارش از زینب مرزوقی
کد مطلب : 197781