توصيه به ديگران
۰
جمعه ۷ آذر ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۰۹
مستاجر لجباز وبی انصاف
دولتها؛ در نظام سیاسی کشورها حُکمِ مستاجر را دارند و یکی پس از دیگری می آیند و می روند (اما به روش خود) در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ صاحبخانه کشور و انقلاب به فرموده امامِ راحل؛ مردم می باشند نه صاحبان ثروت و زور و قدرت.
مستاجر لجباز وبی انصاف
Share/Save/Bookmark
به گزارش سرویس سیاسی عصر امروز دولتها؛ در نظام سیاسی کشورها حُکمِ مستاجر را دارند و یکی پس از دیگری می آیند و می روند (اما به روش خود) در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران؛ صاحبخانه کشور و انقلاب به فرموده امامِ راحل؛ مردم می باشند نه صاحبان ثروت و زور و قدرت.

و لذا بعضاً؛ مستاجرانی که صاحبخانه از آنها راضی نبوده و یا مهلتشان رو به پایان می باشد بویژه اینکه؛ وقتی صاحبخانه آنها را جواب کند (که امروز افکار عمومی نسبت به دولت روحانی چنین حالتی پیدا کرده) دست به تخریب می زنند.
 
بطور مثال: لامپهای خانه را شکسته و یا از جا در می آورند؛ قفلها را خراب می کنند؛ به دیوارها خط می ندازند؛ سرامیکها را خراش می دهند؛ دربها را شکسته و یا ضربه می زنند؛ به کابینتها آسیب می رسانند کلیدهای برق را زخمی می کنند؛ کلیدهای اطاق را مفقود می نمایند سرویسها را جرم گیری نمی کنند؛ سیم هواکش را قطع می کنند؛ کلید کولر را ازکار می اندازند با همسایگان بداخلاقی و بدرفتاری می کنند و برای اینکه عقده خود را خالی نمایند از هر کاری که از دستشان بربیاید کوتاهی نمی کنند تا کینه خود را از این طریق به صاحبخانه نشان دهند.

و لذا این امانت را بگونه ای تحویل می دهند که نیاز به بازسازی اساسی داشته باشد و تنها کاری که نمی توانند بکنند؛ قطع آب؛ برق؛ گاز؛ و تلفن از اتصال اصلی شهری می باشد اما در عوض؛ و در اواخر ماههای تخلیه از پرداخت قبوض مصرفی خودداری کرده و برای صاحبخانه به ارث می گذارند که بعضاً برای اتصال مجدد مستلزم وقت و هزینه های سربار به گردن صاحبانه می آفتد.

 باتوجه به توضیحات فوق :

حکایت دولت روحانی؛ همانند یک مستاجر لجباز و بی انصاف را تداعی می کند ضمن اینکه اداره کشور را به حال خود رها کرده و در اطاق قرنطینه خود را محبوس نموده است؛ اینطور به نظر می رسد که تصمیم دارد تا یک مخروبه را به دولت بعدی تحویل دهد و چه بسا نفوذیهای داخل دولت؛ تصمیم دارند که با فشار گرانی و اقتصادی و کرونائی مردم را عصبانی کرده و برای ایجاد شورش و اغتشاش به خیابانها بکشند (همانگونه که در فتنه بنزینی سال گذشته انجام دادند) و با امید بستن به دمکراتها (علیرغم رهنمودها و تذکرات رهبری در جلسه دیروز اعضاء شورای عالی اقتصادی) اینگونه به مردم القاء کنند که تنها راه نجات کشور مذاکره مجدد با جوبایدن رئیس جمهور جدید آمریکا می باشد. و با این ترفند؛ افکار عمومی را علیه رهبری تهییج نمایند.

بنابراین؛ مردم باید هوشیار و صبور باشند که با یک مستاجر لجباز و بی انصاف روبرو بوده و باید صبوری و استقامت کنند تا این چند ماه باقیمانده؛ با کمترین خسارت و مشکلات جدید بپایان برسد.

۵ آذر ۹۹ علی محمدی
کد مطلب : 290679