«نقدی» مچ منتقدانش را خواباند...

23 اسفند 1396 ساعت 13:50

کینه‌توزی نکردیم؛ کنایه یک نماینده مجلس به روحانی و کار احمدی‌نژاد زشت‌تر بود! از جمله مطالبی هستند که روزنامه‌های امروز کشور در سرمقاله‌های خود به آنها پرداخته‌اند.


به گزارش عصر امروز رسانه‌های اصولگرا و اصلاح‌طلب کشور در سرمقاله‌های خود، خوانش‌های مختلفی را از اوضاع روز کشور ارائه می‌کنند.
 
آنچه که در ادامه می‌خوانید گشت و گذار روزانه فارس در لابه‌لای این تحلیل‌ها در روز چهار‌شنبه (23 اسفند) و نقل آنها برای شماست:

***
 
(روزنامه‌های اصلاح‌طلب)

اصلاح‌طلبان در ارائه فهارس انتخاباتی تأمل کنند
 
شرق: علی تاجرنیا، فعال اصلاح‌طلب و از نمایندگان مستعفی مجلس ششم در سرمقاله شرق ضمن انتقاد از استیضاح 2 وزیر دولت در مجلس نوشته است: فقدان حضور اصلاح‌طلبان پیشرو و به تبع آن، فقدان تشکیلات پذیرفته‌شده در این جریان، می‌تواند به سرمایه اجتماعی گرانبهای آنان آسیب بزند. به نظر می‌رسد برای کار سیاسی و انتخاباتی، باید حداقل‌هایی را در نظر گرفت و مادامی که لایه‌های پنجم و ششم نیروهای شناخته‌شده این جریان نمی‌توانند از شرایط نظارتی فعلی عبور کنند، باید در ارائه فهرست‌های انتخاباتی تأمل بیشتری کرد.
 
او در بخش دیگری از صحبت‌های خود نیز می‌گوید: همچنین نیروهای جدید و جوان‌تر حزبی آنان نیز به این دلیل که جریان فرصت‌طلب پرسروصدا با تشکیلات خلق‌الساعه انتخاباتی به آنها ترجیح داده شده‌اند، فرصت حضور در انتخابات را از دست داده‌اند. به نظر می‌رسد عقلای کشور و تصمیم‌سازان حتما باید برای حفظ جایگاه دولت و مجلس، نسبت به بازنگری در نظام انتخاباتی کشور تجدیدنظر کنند.[1]

کار احمدی‌نژاد زشت‌تر بود!
 
آرمان امروز: سیدعلی خرّم، دیپلمات سابق و از چهره‌های نزدیک به دولت طی سرمقاله این روزنامه که با عنوان «پیروزی بازها بر کبوترها در کاخ سفید» منتشر شد تأکید کرده است که کار احمدی نژاد در برکناری متکی زشت‌تر از کار ترامپ در برکناری رکس تیلرسون، از سمت وزارت امور خارجه آمریکا بود![2]

چالش جدید ترامپ با سنای آمریکا؛ واقعی یا فرضی؟
 
اعتماد: این روزنامه هم در سرمقاله خود به ماجرای برکناری ناگهانی رکس تیلرسون، از سمت وزارت خارجه آمریکا پرداخته و تأکید کرده است که ترامپ برای راضی کردن نمایندگان سنا و رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی و رئیس جدید سازمان سیا، راه سختی را در پیش رو دارد.[3]
 
این در حالیست که برخی کارشناسان معتقدند سنای آمریکا به دو عضو جدید کابینه ترامپ رأی اعتماد خواهد داد.

کنایه یک نماینده مجلس به روحانی؛ کینه‌توزی نکردیم
 
ایران: سرمقاله ایران را فاطمه سعیدی، از نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس نوشته است.
 
او با اشاره به استیضاح وزرای راه و کار در مجلس و رأی اعتماد دوباره مجلس به آخوندی و ربیعی می‌گوید: با وجود آنکه بویژه پس از آغاز به کار دولت دوازدهم ارتباط دولت و فراکسیون امید دچار چالش‌های غیرضروری شده است اما نگاه منطقی اصلاح‌طلبان که در فراکسیون امید نیز جاری و ساری است نگاهی مبتنی بر کینه توزی نیست و تنها منافع ملی است که خط قرمز محسوب می‌شود. آنچه در جریان استیضاح شاهد بودیم نشان داد که اصلاح‌طلبان مجلس بر خلاف تبلیغات و جوسازی‌های مخالفان نه از دولت روحانی عبور کرده‌اند و نه این نسخه را تجویز می‌کنند.[4]

*** 
 
(روزنامه‌های اصولگرا)

خطری که در پیامد استیضاح وجود دارد...
 
صبح نو: این روزنامه سرمقاله خود را به جریان استیضاح چند وزیر دولت در مجلس اختصاص داده است.
 
صبح نو می‌نویسد: دیروز مجلس شورای اسلامی دو وزیر مرتبط با حوزه اقتصادی و اجتماعی را استیضاح کرد و به هر دو مجدداً رأی اعتماد داد؛ امروز نیز بررسی استیضاح یک وزیر دیگر اقتصادی در دستور کار مجلس قرار دارد و برآوردها این است که وی نیز موفق به جلب اعتماد نمایندگان خواهد شد. در حالی که اقتصاد ملی در شرایطی نابسامان قرار دارد، حرکت نمایندگان به سمت مطالبه این امور از وزرای مذکور ستودنی است، اما جای سؤال اینجاست که سؤالات و ابهامات چگونه مطرح شوند. جمع قابل توجهی آن را امضا می‌کنند و بعد فرایند پیچیده‌ای از لابی گری‌ها شکل گرفته و نهایتاً نتیجه ادعاشده حاصل نمی‌شود و این روند در 3-2 سال اخیر چندین بار تکرار شده است. پیامد چنین اتفاقی، آنهم درباره وزرایی که در پنجمین سال صدارت خویش هستند، چرخیدن در بر همان پاشنه قبلی و به سرانجام مناسب نرسیدن مشکلات اقتصادی است.
 
این روزنامه می‌افزاید: در اینجا شائبه‌ای در عرصه عمومی به وجود آمده که گویا واسطه‌گری‌های سیاسی، مالی و مناصبی موجب تغییر دیدگاه‌ها و برآوردهای رأی دهندگان در هنگامه تصمیم گیری برای استیضاح‌هاست؛ امری که اگر چه تازگی ندارد، اما به نظر می‌آید هم از جانب دولتی‌ها تشدید و ترغیب شده و هم میزان پذیرش و همراهی مجلسی‌ها. ادامه این روند و تعمیق بیشتر آن می‌تواند کلیت نظام تصمیم‌گیری را مختل و ضرباتی جدی بر سیاست گذاری‌های کلان مرتبط با فسادستیزی و افزایش کارآمدی وارد آورد.[5]

نقشه‌ای برای «ایجاد نارضایتی در میان مردم»
 
سیاست روز: سیاوش کاویانی در سرمقاله این روزنامه با بیان اینکه دشمنان در صدد گرفتن مؤلفه‌های قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران هستند، گفته است: یکی از راه‌هایی که دشمنان برای رسیدن به هدف خود دنبال می‌کنند، شکل‌دهی به نارضایتی‌های اقتصادی و مدنی در جامعه و میان مردم است.
 
او به توانمندی‌های نظامی کشورمان نیز اشاره کرده و می‌نویسد: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با وجود پشتوانه مردمی توانسته است تا یک ارتش و سپاه قوی و مقتدر را تشکیل دهد. کاربردهای نیروهای مسلح ایران آنقدر متنوع و وسیع است که تنها در مقوله دفاعی و جنگی نمی گنجد، بلکه قابلیت‌های این نیروها توانسته یک ظرفیت بالای نظامی، اقتصادی و سیاسی را به وجود آورد.
نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در شرایط مهار ناپذیری قرار دارند، به این مفهوم که قدرت و توانایی نیروهای مسلح کشورمان آنقدر بالا است که دشمن نمی‌تواند این نیرو را مهار کند و از سر راه خود بردارد.[6]

خجالت مدیرمسئول روزنامه ایران از خانواده‌اش!

رسالت: حسن کربلایی در سرمقاله رسالت از اقدام عجیب روزنامه دولتی ایران در تجلیل از «ناصر ملک‌مطیعی» بازیگر فیلم‌فارسی در رژیم سابق انتقاد کرده است.
 
او در بخشی از یادداشت خود آورده است: جناب آقای "روغنی‌ها" مدیرمسئول محترم روزنامه ایران که خود فردی اندیشمند و فرهیخته است آیا حاضر است یکی از پوسترهای مبتذل این بازیگر زمان طاغوت که اغلب مملو از برهنه‌گرایی و صحنه‌های غیراخلاقی است را به اعضای خانواده‌اش نشان دهد؟
 
کربلایی همچنین می‌گوید: ماموریت ملک‌مطیعی و بهروز وثوقی و افرادی از این دست تنها در حوزه ابتذال فرهنگی سینما نبود. این زوج سینمایی مامور بودند با بازی در فیلم‌های به اصطلاح جاهلی و کلاه‌مخملی بگویند تیپ لوطی‌ها نباید وقتی ناموس ملک و ملت به خطر افتاد به صحنه بیایند همانند آنچه در 15 خرداد و نهضت الهی امام خمینی (ره) رخ داد.
تیپ کلاه‌مخملی‌ها و لوطی ها بیشتر اشتغالشان در کاباره‌ها و رقاص‌خانه‌هاست. حداکثر اگر به ناموس خودشان تجاوز شد دست به چاقو شوند. این بود پیام سیاسی فیلم هایی که ملک‌مطیعی و وثوقی بازی می کردند.
همین پیام را در بازداشتگاه ها و بیدادگاه های رژیم ستمشاهی پهلوی بازجوها به امثال شهید طیب دادند و چون آنها قبول نکردند بیرحمانه به شهادت رسیدند![7]
 
 
 
 
 
«نقدی» مچ منتقدانش را خواباند...
 
جوان: سردار محمدرضا نقدی، فرمانده سابق بسیج مستضعفین طی یادداشتی در روزنامه جوان با عنوان «اعترافات سردار» نوشته است: اعتراف -می‌-کنم نه فقط من بلکه گروه زیادی از مردم حزب‌الله ریختیم توی خیابان و شعار دادیم «درود بر بازرگان نخست وزیر ایران».
اعتراف –می-کنم بارها به اتفاق رزمندگان و سرداران بزرگ دفاع مقدس به دیدار «مرحوم آقای منتظری» رفتیم و از ایشان حمایت‌های قاطع می‌کردیم .
در پیشگاه ملت عزیز اعتراف –می-کنم که روابط صمیمی با «مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی» داشتم، نه فقط بنده بلکه اکثریت قریب به اتفاق نیروهای انقلابی لااقل در دور اول ریاست جمهوری ایشان به او رأی دادند، از آن مرحوم حمایت کردیم. بنده حتی در حمایت از او سخنرانی هم کردم. رسماً در پیشگاه خدای متعال و خدمت مردم عزیز صادقانه اعتراف –می-کنم که از «جناب آقای شیخ یوسف صانعی » به شدت حمایت کرده ام و بارها جمع مدیران و فرماندهان تحت مدیریت خودم را به دیدار ایشان برده‌ام.
اعتراف –می-کنم به « آقای احمدی‌نژاد» رأی دادم، در دوره اول ریاست او مسئولیت پذیرفتم و به او کمک و از او حمایت کردم.
 
سردار نقدی که یادداشت خود را در اشاره به خرسندی برخی رسانه‌های اصلاح‌طلب از رفتارهای این روزهای احمدی‌نژاد و مچ‌گیری از حمایت‌های سابق چهره‌های کشور از وی نوشته است، همچنین می‌گوید: و –باید- اعتراف کنم که همه این روابط را قطع کردم و دوستی‌ها را برهم زدم وحمایت‌هایم به مخالفت تبدیل شد .حالا با اینهمه اعتراف صریح می‌گویند باید «عذر خواهی» کنید چون از افراد منحرف حمایت کرده‌اید ولی من با وجود همه این اعترافات عذرخواهی نمی‌کنم که هیچ، بلکه هم به موضع دیروز و حمایت‌های گذشته‌ام از این افراد و هم به موضع امروز و مخالفت جدی با ایشان افتخار می‌کنم.
 
او در بخش دیگری از این مطلب نیز گفته است:‌ افتخار می‌کنم تا وقتی آقای احمدی‌نژاد حامی مستضعفان و محرومان بود و خود را مجدانه وقف کار و مبارزه برای خدمت به مردم و مبارزه بااسرائیل و امریکا کرده بود از او حمایت و با او همکاری و به او کمک کرده ام و از روزی که به جای خدمت به محرومان راه زد و بند با احزاب منحرف برای بقای در قدرت را پیش گرفت و مبارزه با فساد اقتصادی و قاچاق را عملاً تعطیل کرد و کارهای کلیدی بانک‌ها را به عناصر باندهای قدرت واگذار کرد تا آن افتضاحات را به‌بار آورند و در مقابل امریکا واداد و به صف سازشکاران پیوست مخالف او شده‌ام .[8]
 
 
 
***
 
 
 
1_http://sharghdaily.ir/Modules/News/PrintVer.aspx?Src=Main&News_Id=164394
 
2_http://www.armandaily.ir/fa/print/main/216234
 
3_http://magiran.com/npview.asp?ID=3720420
 
4_http://www.iran-newspaper.com/newspaper/item/461567
 
5_http://sobhe-no.ir/newspaper/439/1/17407
 
6_http://www.siasatrooz.ir/vdccs1qs12bqxm8.ala2.html
 
7_http://www.resalat-news.com/newspaper/item/15873
 
8_ http://www.Javann.ir/899371
 
 


کد مطلب: 231588

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdcevz8wvjh8xni.b9bj.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir