مزارع کلزا در گیلان

خبرگزاری فارس , 20 فروردين 1397 ساعت 10:51

کارشناسان تغذیه معتقدند دانه روغنی کلزا به دلیل ترکیب مناسب اسیدهای چرب غیراشباع و درصد پایین اسیدهای چرب از باکیفیت‌ترین روغن‌های خوراکی است و نقش مهمی در بهبود تغذیه و سلامت جامعه دارد.


به گزارش عصر امروز 90درصد از نیاز روغن خوراکی کشور با واردات ۲میلیارد دلاری این محصول تأمین می‌شود. بررسی‌ها نشان می‌دهد با وجود مزایایی که کشت کلزا به همراه دارد هم‌زمانی برداشت این محصول با کشت برنج، پراکندگی سطح زیرکشت و بارندگی‌های شدید فصلی مهم‌ترین دلایل پایین بودن سطح زیرکشت این دانه روغنی در گیلان است.
 
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان
مزارع کلزا در گیلان


کد مطلب: 233205

آدرس مطلب: http://asremrooz.ir/vdccx1qip2bq1i8.ala2.html

عصر امروز
  http://asremrooz.ir